Facebook diensten toevoegen aan bedrijfspagina

8 min. leestijd

Hoe maak je jouw diensten op je Facebook Bedrijfspagina zichtbaar? Recent heeft Facebook de mogelijk beschikbaar gesteld om als bedrijf op je bedrijfspagina drie diensten uit te lichten. Een ideale kans om Facebook bezoekers bekend te maken met je bedrijf en diensten. Maar hoe stel je dit dan in?

Ik heb het voor jou uitgezocht en op de Facebookpagina van Lamper Design getest en zal hieronder kort beschrijven hoe ik dat gedaan heb.

Je kunt alleen gebruikmaken van de diensten weergave als je jouw Facebook Bedrijfspagina ingesteld hebt als Lokaal Bedrijf

Diensten toe te voegen aan Facebook Bedrijfspagina

  • Ga naar je bedrijfspagina en kies voor beheren als bedrijfsmanager. Op dezelfde manier als dat je een bericht gaat plaatsen.
  • Klik op Services direct onder de omslagfoto
  • Klik op Add a Service
Diensten toevoegen Facebook Bedrijfspagina
Kies voor Services en daarna Add a Service

Dienst omschrijven

Vervolgens verschijnt een scherm waarin je gedetailleerd je dienst kunt omschrijven met een titel, eventueel een prijs (niet verplicht) en een omschrijving. Daarnaast voeg je hier ook een afbeelding of meerdere afbeeldingen toe. Als je alles ingevoerd hebt kies je voor opslaan.

Omschrijving Facebook Diensten
Details over je dienst invoeren

Afbeeldingen toevoegen

  • Hoe voeg je afbeeldingen toe bij je diensten? Kies voor ‘afbeeldingen toevoegen’ en upload de afbeeldingen vanaf je Facebook pagina of vanaf je computer. Sluit af met Foto’s gebruiken

Afbeeldingen toevoegen Facebook Services

Meer diensten toevoegen

Je hebt nu 1 complete dienst toegevoegd. Het is alleen wel zonde om maar één dienst te vermelden. Je kunt de eerder beschreven stappen gelukkig gewoon nog meerdere keren herhalen. De volgorde van de diensten kun je aanpassen door als je ze toegevoegd hebt in het overzicht deze te verslepen.

Ben je nu klaar? Bijna! Facebook heeft namelijk nog een optie die je bijna over het hoofd ziet. Dit is wel een belangrijke. Je moet de diensten namelijk nog publiceren. Hoe?

Diensten gepubliceerd Facebook Bedrijfspagina

Op de overzichtspagina staat links onderin een toggle button waarop staat Gepubliceerd. Als deze grijs is, dan betekent het dat je diensten nog niet gepubliceerd zijn. Klik hierop en je diensten zijn direct zichtbaar op het beginscherm van je Facebook Bedrijfspagina.

Het resultaat ziet er dan als volgt uit:

Facebook Bedrijfspagina Diensten

Is het gelukt? Laat de link van je Facebook pagina achter in een reactie. Ik ben benieuwd! Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Op zoek naar een WordPress Specialist?

Stuur ons een bericht.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.