SEO scan aanvragen?

Onze SEO Scan geeft inzicht in de belangrijkste factoren die de kwaliteit van uw website beïnvloeden op het gebied van SEO en gebruiksvriendelijkheid. Bent u benieuwd wat de Google rankingfactoren zijn? Vraag de scan aan en u krijgt een overzicht van alle belangrijke factoren waarmee u de kwaliteitsscore van uw website kunt verbeteren. Wat vind Google van SEO (PDF)?

Wij testen onder andere naar de mobiele weergave van uw website, de laadtijden en de gekoppelde Social Media kanalen. Direct de SEO scan aanvragen? Geef hieronder de gevraagde gegevens en ontvang binnen 24 uur een volledige rapportage! Eerst meer lezen over de SEO scan?

Mobiele weergave

Elk jaar bezoeken meer mensen websites vanaf een mobiel apparaat zoals een tablet of een smartphone. Het is van belang dat uw website op al deze apparaten goed weergegeven wordt en leesbaar is zonder zoomen. De nieuwste ontwikkelingen kunt u volgen via de Google Webmaster Central Blog. Google biedt zelf een optie om uw website te controleren of deze voldoet aan de eisen voor mobiele websites.

Laadtijden

De snelheid van uw website is een belangrijke ranking factor van Google. Snelheid is ook direct van invloed op de bounce rate: het percentage bezoekers dat een webpagina weg klikt voordat het gelezen is. Als de website snel geladen is zullen bezoekers nog eens terugkeren en andere pagina’s op uw website bekijken.

Meer informatie

Hierboven worden slechts enkele voorbeelden genoemd van de belangrijkste ranking factoren. Wilt u meer informatie of een volledig overzicht van alle ranking factoren die een rol spelen? Wij mailen u binnen één werkdag een complete analyse met de feiten, tips en nog veel meer. Laat uw gegevens achter en laat uw business groeien!

  • Hoger in Google

  • Meer bezoekers

  • Meer conversies