Inboxstorage uit Gouda zocht een partij voor een langdurige samenwerking. Hun website is door een andere partij gebouwd en er moesten nog diverse aanpassingen gemaakt worden voordat een Online Marketing bureau aan de slag kon met conversieoptimalisatie via Google Adwords en het optimaliseren van de SEO van de website inboxstorage.nl.

Datum:

Vanaf oktober 2015

Client:

Inboxstorage Gouda

Onze taak: 

Website redesign en optimalisatie

De basis van de website stond. Hier zijn nog wel heel veel aanpassingen aan gemaakt in samenspraak met mij, Inboxstorage en het Online Marketing Bureau. Onder andere het menu is grondig aangepast, kleine details over de hele website zijn gewijzigd en alles is erop ingericht dat er conversies plaats gaan vinden! Een compleet redesign WordPress website pakket dus!

Wij hebben een selectietool ontwikkeld waar mensen precies aan kunnen geven wat ze op willen laten slaan en vervolgens geheel automatisch een advies krijgen en dit ook direct online vast kunnen leggen. Bekijk de selectietool. De tool is te bereiken via het selectiemenu in de header van de homepage. Alles is erop ingericht dat de website flexibel is en snel aan te passen naar de huidige markt.