Sofra was op zoek naar een nieuwe website die aansloot bij hun stijl en doelgroep. En een eis was dat deze op alle apparaten perfect zichtbaar zou zijn inclusief reserveringsformulier. Wij kozen samen een passend WordPress template en hebben deze complete aangepast naar de wensen van Sofra.

Datum:

Mei 2015

Client:

Turks Restaurant Sofra

Onze taak: 

Website en nieuw logo ontwerpen

Er is een prachtige website uitgekomen met daarop een menu waar je direct de gerechten bij kunt bekijken, een mogelijkheid om berichten in een blog te schrijven (ook goed voor de online vindbaarheid, lees hierover meer in mijn blog) en een eenvoudig contactformulier.

Uiteraard wil het restaurant ook graag beoordelingen ontvangen, dit kan zowel via de bijgewerkte Facebook Bedrijfspagina, als via het gekoppelde Google Mijn Bedrijf account, maar ook op de website is deze mogelijkheid meegenomen!

Tijdens de ontwikkeling is er door mij ook nog een nieuwe logo ontworpen, dit sluit beter aan bij de vernieuwde stijl van de website. Later zullen hier in ieder geval nog menukaarten aan toegevoegd worden die ik ook ga ontwerpen!