Het Avada-thema, bekend om zijn veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden, is een populaire keuze voor veel WordPress-gebruikers. Of je nu een beginnende gebruiker bent of al ervaring hebt met WordPress, het opzetten van een nieuwe pagina in het Avada-thema is een eenvoudig proces. In dit artikel nemen we je stap voor stap mee door dit proces en bieden we je ook een handige videohandleiding aan.

Stap-voor-stap instructies:

  1. Toegang tot het WordPress-dashboard: Log in op je WordPress-dashboard. Dit doe je meestal door naar jouwwebsite.com/wp-admin te gaan.
  2. Navigeren naar ‘Pagina’s’: Aan de linkerkant van het dashboard zie je een zijbalk met verschillende opties. Klik op ‘Pagina’s’ en vervolgens op ‘Nieuwe pagina’.
  3. Gebruik de Avada Pagina-opties: Wanneer je een nieuwe pagina aanmaakt, krijg je met het Avada-thema extra opties onderaan het scherm. Hier kun je specifieke elementen en instellingen voor je pagina kiezen, zoals de lay-out, zijbalken, en andere specifieke Avada-instellingen.
  4. Voeg inhoud toe aan je pagina: Gebruik de WordPress editor om inhoud toe te voegen aan je pagina. Met Avada kun je ook gebruik maken van hun ingebouwde paginabouwer voor meer geavanceerde ontwerpmogelijkheden.
  5. Publiceer of sla op als concept: Eenmaal tevreden met je pagina, klik je op ‘Publiceren’ om je pagina live te zetten. Als je nog niet klaar bent om de pagina te delen, klik dan op ‘Opslaan als concept’.

Videohandleiding:

Voor degenen die visuele hulp prefereren, hebben we een uitgebreide videohandleiding gemaakt waarin we je stap voor stap laten zien hoe je een pagina aanmaakt met het Avada-thema. Bekijk de video hieronder:

Lees alles over het Avada thema in ons artikel over Avada.
Bestel direct het Avada thema*

Wil jij gratis WordPress tips in je inbox ontvangen?

Wij sturen maximaal 2 e-mails per maand. Beloofd!

Voornaam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.