De Temporary Login Without Password plugin is een WordPress-plugin die het mogelijk maakt om tijdelijke inloggegevens te creëren voor gebruikers zonder dat ze een wachtwoord hoeven in te voeren. Deze plugin kan nuttig zijn voor websitebeheerders of ontwikkelaars die tijdelijke toegang tot hun WordPress-site moeten verlenen aan een derde partij of een supportteamlid, zonder hen permanente toegang te geven of hen te verplichten hun eigen inloggegevens te creëren.

Met deze plugin kunt u een unieke link genereren waarmee toegang tot het WordPress-dashboard kan worden verkregen zonder dat een gebruikersnaam of wachtwoord nodig is. De link kan worden ingesteld om na een bepaalde periode te verlopen, waardoor de tijdelijke toegang van de gebruiker beperkt is.

Deze plugin is met name nuttig wanneer u werkt met klanten of leveranciers die gedurende korte tijd toegang tot uw WordPress-site nodig hebben, maar u uw inloggegevens niet met hen wilt delen. In plaats daarvan kunt u een tijdelijke login aanmaken die hen toegang geeft tot de site zonder uw beveiliging in gevaar te brengen.

Naast het gebruik van deze plugin voor externe gebruikers, kan deze ook worden gebruikt om tijdelijke toegang tot de site te verlenen aan interne teamleden die normaal gesproken geen toegang hebben tot het WordPress-dashboard. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u een tijdelijke medewerker heeft aangenomen voor een specifiek project en u deze persoon toegang wilt geven tot de site zonder de veiligheid van uw inloggegevens in gevaar te brengen.

Kortom, de Temporary Login Without Password plugin is een handige tool die WordPress-gebruikers in staat stelt tijdelijke inloggegevens te creëren voor derde partijen of teamleden zonder dat deze hun eigen inloggegevens hoeven te creëren of permanent toegang hebben tot de site.

Download de plugin hier

Wil jij gratis WordPress tips in je inbox ontvangen?

Wij sturen maximaal 2 e-mails per maand. Beloofd!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.