Meedenken voor een complete en toekomstbestendige website

Webdesign Berkenwoude Galerie HoningenJouw ideeën over je website zijn de basis. Natuurlijk hoort de huisstijl daarbij en verder heb je vast de nodige wensen. Heb je daarbij verder nagedacht over wat er in de toekomst zoal gaat spelen? Met onze jarenlange ervaring denken we sowieso met je mee. Zo krijg je een website die direct compleet is en die klaar is voor de toekomst, zodat uitbreidingen bijvoorbeeld geen probleem zijn.

Direct contact opnemen

Onze klanten over ons

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Webdesign op maat in WordPress

Lamper Design is gespecialiseerd in WordPress webdesign. Maar dan ook echt gespecialiseerd, we bouwen iedere website op maat. Vrijwel alles kan eigenlijk. Dit krijg je wanneer je ons jouw website laat maken:

  • een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
  • een goed vindbare website; een snel ladende website is cruciaal
  • een doelgerichte website; jouw bezoekers omzetten in klanten, daar gaan we voor

Kennismaken? Maak een afspraak bij ons op locatie of bij jou in Berkenwoude. Gelijk een offerte? Dan willen wij graag telefonisch contact met jou gehad hebben.

Een doelgerichte website

Of je nu een lokale onderneming hebt die zich richt op Berkenwoude of de regio Berkenwoude, of de ambitie hebt om internationaal zaken te doen, wij helpen je er een succes van te maken. Je wilt verkopen, aanvragen voor offertes, contacten voor meer informatie. Conversie dus. Naast een goed converterende website of webshop wil je natuurlijk ook goed gevonden worden in Google.

Maak je website vindbaar met goede teksten

Een website laten maken is een investering. Maar je wilt klanten trekken, dus dat is het waard. Vergeet daarbij de teksten niet. Goede teksten dragen bij aan de vindbaarheid van je website en zetten bezoekers om in klanten. Daarom werken wij met copywriters die gespecialiseerd zijn in teksten voor websites. We schakelen ze graag voor je in wanneer je zelf je teksten niet wilt of kunt schrijven.

Wat mag je van ons verwachten?

Met onze kennis en jouw input komen we tot een passend ontwerp. Daarvoor vragen  we jou het hemd van het lijf over het doel van je website, de oplossingen die je biedt en natuurlijk waar je voor staat. Wat mag je op jouw beurt van ons verwachten?

  • Een open, eerlijke en kritische instelling; daarmee kom je in onze ogen het verst
  • Duidelijke feedback op jouw wensen en waar wij het misschien anders zien
  • Transparante communicatie over de voortgang en het resultaat van het bouwproces dat live via een link te volgen is
  • Oog voor detail: alles moet werken en visueel kloppen
  • Complete service: indien nodig ook in grafische vormgeving voor huisstijl en logo-ontwerp

Wij gaan voor een website die jouw onderneming in Berkenwoude of in Gouda een herkenbare identiteit geeft, zodat bezoekers beter een keuze kunnen maken. Wij denken mee en komen als dat nodig is met alternatieven, zodat ook jij wat te kiezen hebt.

Wil je meer weten of gelijk een offerte?

Ook over de kosten zijn we transparant. Je krijgt vooraf een duidelijke offerte voor jouw website. We zijn niet de goedkoopste, omdat we gaan voor concreet resultaat: meer omzet uit jouw website. Wil je dat? Schroom dan niet om direct een offerte aan te vragen.