Webdesign Leiden Universiteit

Compleet WordPress webdesign ontwerp

Jullie ideeën over je WordPress website zijn de basis van ons ontwerp. Met jullie huisstijl en alle wensen en eisen. Graag denken wij mee over wat er in de toekomst binnen je bedrijf in Hoofddorp gaat gebeuren. Op deze manier krijg je een WordPress website die nu helemaal compleet is en daarnaast klaar is voor de toekomst.

Direct contact opnemen

85 klanten beoordelen Lamper Design gemiddeld met 4.8/5

Onze klanten over ons

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten uit Hoofddorp over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

De website van mijn tekstbureau was aan vervanging toe. Met mijn magere kennis van webdesign had het maanden geduurd voor er weer een goed werkende website online zou staan. Lamper Design heeft binnen korte tijd een professionele website weten te bouwen die perfect aansluit bij D-Write One. Een fijne en heldere samenwerking om alle puntjes op de i te zetten. Ik ben er heel blij mee!

Webdesign LeidenMarensa van Oosten, D-Write One

WordPress webdesign op maat in Hoofddorp

Lamper Design is gespecialiseerd in WordPress webdesign. Écht gespecialiseerd, wij bouwen binnen ons internetbureau iedere WordPress website op maat. Vrijwel alles is mogelijk, dus heb je speciale wensen, neem zeker even contact met ons op.

Wat kun je in ieder geval van ons verwachten wanneer je ons jouw nieuwe WordPress website of webshop laat maken?

  • een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl;
  • een website die goed vindbaar is binnen de gebruikelijke zoekmachines;
  • een snel ladende website;
  • een doelgerichte website;
  • jouw bezoekers omzetten in klanten, daar gaan we voor samen met jou.

Kennismaken? Maak een afspraak bij ons op locatie of bij jou in Hoofddorp. Gelijk een offerte? Dan willen wij graag eerst telefonisch contact met jou, om je wensen te bespreken.

85 klanten beoordelen Lamper Design gemiddeld met 4.8/5

Een doelgerichte WordPress website

Of je nu een lokale onderneming hebt die zich richt op Hoofddorp of de hele regio Hoofddorp, of de ambitie hebt om internationaal zaken te doen, wij helpen jouw bedrijf er een gegarandeerd succes van te maken. Je wilt meer verkopen via je webshop, meer aanvragen voor offertes via je website en meer contactaanvragen. Je wilt méér conversie dus. Naast een goed converterende WordPress website of WooCommerce webshop wil je natuurlijk ook goed gevonden worden in Google.

webdesign leiden arvem
webdesign leiden neurolab
webdesign leiden pasman
webdesign leiden keerpunt
Sipack

Maak je website in Hoofddorp vindbaar met goede teksten

Een WordPress website laten maken in Hoofddorp is een investering. Maar je wilt klanten trekken, dus dat is het waard. Vergeet daarbij de SEO teksten niet. Goede teksten dragen bij aan de vindbaarheid van je website en zetten bezoekers van je website om in klanten. Daarom werken wij met de beste copywriters die gespecialiseerd zijn in teksten voor websites. We schakelen ze graag voor je in wanneer je zelf je teksten niet wilt of kunt schrijven.

Een zeer professioneel bedrijf. Kwalititeit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid kenmerken de samenwerking met de klant.

Alexandra Eenennaam KeerpuntAlexandra van Eenennaam, Keerpunt

For me it has truly been a pleasure working with Kees. Not only is he a great web developer but his dedication and commitment to my project was uncommon. He truly cares about what he does and it shows. He built a beautiful website for my company, Segmentis.nl, and I highly recommend him.

Ori Marom webdesign LeidenOri Marom, Segmentis

Wat mag je van ons webdesign bureau verwachten?

Met onze kennis en jouw input komen we tot een passend WordPress website ontwerp. Eerst vragen  we jou het hemd van het lijf over het doel van je website, de oplossingen die je biedt en natuurlijk waar je voor staat. Wat mag je op jouw beurt van ons verwachten?

  • Een open, eerlijke en kritische instelling; daarmee kom je in onze ogen het verst
  • Duidelijke feedback op jouw wensen en waar wij het misschien anders zien
  • Transparante communicatie over de voortgang en het resultaat van het bouwproces dat live via een link te volgen is
  • Oog voor detail: alles moet werken en visueel kloppen
  • Complete service: indien nodig ook in grafische vormgeving voor huisstijl en logo-ontwerp

Wij gaan voor een website die jouw onderneming in Hoofddorp een herkenbare identiteit geeft, zodat bezoekers beter een keuze kunnen maken. Wij denken mee en komen als dat nodig is met alternatieven, zodat ook jij wat te kiezen hebt. Als de website online staat verzorgen wij ook optioneel het WordPress onderhoud.

Wil je meer weten of gelijk een offerte?

Ook over de kosten zijn we transparant. Je krijgt vooraf een duidelijke offerte voor jouw websiteontwerp. Gewoon één prijs, niet achteraf nog onverwachte kosten. De prijs die we neerleggen is de prijs die je betaald voor je website. Wil je dat? Je kunt hier direct een offerte aanvragen.