WordPress website aanpassen

Aanpassingen aan je website kosten jou veel tijd. Maar je wilt een website hebben die aansluit bij jouw bedrijf. Aanpassingen maken kosten jou tijd. Tijd die je liever in je bedrijf investeert. Geef ons aan wat je aangepast wilt hebben en wij regelen dit voor je.

Lamper DesignEenmalige updates

WordPress-updates móeten simpelweg worden doorgevoerd. En liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om veiligheid. Lamper Design biedt hiervoor een maandelijks WordPress onderhoudsabonnement. Maar als je zelf wilt bepalen wanneer wij je website updaten kun je ons gewoon inhuren.

Lamper DesignInstallatie van plugins

Elke WordPress-website heeft plug-ins. Maar soms mis je een functionaliteit en wil je deze niet zelf toevoegen. Ook dat valt binnen onze strippenkaart.

Lamper DesignAanpassingen van je thema

Werkt je WordPress-website met een design-theme? Of ben je toe aan een nieuw thema? Wij helpen je graag in een aantal uren aan een verbeterde of compleet nieuwe look.

Lamper DesignOptimaliseren van je conversie

Heb je wel bezoekers op je website maar kun je ze niet verleiden tot klant? Wij helpen je graag vanuit onze ruime ervaring met conversie optimalisatie van websites en webshops.

Lamper DesignOptimaliseren van je vindbaarheid

Wat heb je aan een website zonder bezoekers? Wij bieden ondersteuning bij het optimaliseren van jouw vindbaarheid. Dan kun jij je bezig houden met je bedrijf runnen.

Website zonder bezoekers

Aanpassingen aan je website kosten jou veel tijd. Maar je wilt een website hebben die aansluit bij jouw bedrijf. Aanpassingen maken kosten jou tijd. Tijd die je liever in je bedrijf investeert. Geef ons aan wat je aangepast wilt hebben en wij regelen dit voor je.

Maar we doen nog meer voor je binnen de Lamper Design Strippenkaart.

Onze klanten over ons

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Maar we doen meer voor je binnen de Lamper Design Strippenkaart:

Wil je weten of er goede backups gemaakt worden die in geval van nood ook echt bruikbaar zijn? Wij testen ze voor je.
Is je site nog snel? Een belangrijk onderdeel van je vindbaarheid is de snelheid van je website. Kan deze beter? Wij regelen dat voor jou.
Heb je nieuwe diensten? Nieuwe diensten op je website. Een standaard onderdeel bij de lancering maar wie gaat dat voor je doen? Wij helpen je graag zodat jij de dienst kunt promoten. Kleine klusjes: technisch, tekstueel, afbeeldingen aanpassen.

Wat jou misschien wel uren kost, doen wij vaak in 5 minuten. Binnen onze strippenkaart service bepaal jij zelf hoeveel je wilt uitbesteden. Kost iets jou meer tijd? Waarom besteed je het dan niet gewoon aan ons uit?

Wat kost de website strippenkaart?

Onze strippenkaarten koop je voordelig per 6 uren. Heb je vaak kleine klusjes en wil je gewoon de garantie dat wij voor je klaarstaan: dan bestel je 6 uur voor € 450,- (ja het klopt, hoe meer uur hoe goedkoper wij worden).

Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website. Bovendien spaar je gegarandeerd heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden.

Je koopt een strippenkaart die je direct bij aanschaf betaald. In ons systeem houden wij de tijd bij die we voor jou werken. Een strippenkaart kan niet ingezet worden voor projecten, dit is echt voor kleine aanpassingen aan jouw website.

Doen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.