Home

WordPress webdesign

alleen voor de beste website

Een WordPress website kost geld. Maar een goede website levert geld op. Dat is precies wat onze websites doen: geld opleveren.

WordPress webshop

een betere omzet

Jouw webshop laten maken door een specialist bespaart jou veel tijd en frustratie. Wij zorgen dat alle functies die nodig zijn erin zitten.

WordPress onderhoud

dat geeft jou rust

Updates kosten jou veel tijd. Zonder updates loop je risico. Als het verkeerd gaat kost het je veel geld. Wij doen het dagelijks.

Onze klanten over ons

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Lamper Design is een fijn bureau om mee samen te werken. Ze hebben ons geholpen met het bouwen en omzetten van onze website, Oefenen.nl, naar WordPress. Ze zijn flexibel, stappen makkelijk in een proces dat al loopt en geven eerlijk advies. Ook onderhouden ze onze website en bieden snelle en goede service bij vragen of aanpassingen.

Lies PetersenLies Petersen, oefenen.nl

Een zeer professioneel bedrijf. Kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid kenmerken de samenwerking met de klant.

Alexandra Eenennaam KeerpuntAlexandra van Eenennaam, Keerpunt.today

Het team van Lamper Design heeft de afgelopen tijd gewerkt aan de nieuwe website brickking.nl, met alle functionaliteiten die wij wilden. En zelfs waarvan wij niet wisten dat wij het wilden!
Wij zijn heel blij met het resultaat en krijgen veel mooie reacties. Bedankt voor de fijne samenwerking Kees!

Martine BrickkingMartine Laros, Brickking.nl

Een aanrader. Denken mee en komen met eigen suggesties. Technisch zeer goed, gedreven, enthousiast. Ik heb mijn webshop door Lamper laten bouwen en het is top geworden. Ik ben zeer tevreden.

Claudia van den BergClaudia van den Berg, Ookinhetpaars.nl

WordPress & Woocommerce blogs

Ga naar de bovenkant