Wat kost een WooCommerce webshop?

wordpress webshop ook in het paars Wat kost het laten maken van een webshop? Tja, wat kost een auto? Het hangt helemaal af van jouw wensen. Je kunt zelf alles uitzoeken, of kiezen voor een adviseur die jouw wensen in kaart brengt en verder kijkt dan je wensen voor nu. Jouw webshop moet vele jaren meegaan, zo verdien jij je investering terug. Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken.

Zelf maken of laten maken

Dankzij makkelijk te gebruiken content management systemen (CMS’en) is het zelf bouwen van een website of webshop veel makkelijker geworden. Waarom zou je dan nog een webshop laten maken door een webbouwer?

Wanneer wij jouw webshop maken, weet je dat jouw webshop:

Webshop laten makensnel laad

een snelle webshop zorgt voor bezoekers die converteren in klanten en is positief voor je Google posities

Webshop laten makentechnisch goed werkt

wat heb je aan een webshop met losse eindjes? De perfecte techniek levert je klanten op. Alle technische instellingen nemen wij jou uit handen

Webshop laten makenbezoekers aanzet tot actie

bezoekers in je webshop zijn onmisbaar. Maar hoe zet jij ze aan tot het kopen van jouw producten?

Webshop laten makenvoldoet aan de eisen van Google

wat weet jij over SEO-optimalisatie van webshops? Zegt structured data jouw iets? Ons wel.

Webshop laten makenvoldoet aan de eisen van jouw klanten

vergeet wat jij mooi vind. Voldoe aan de eisen van je klanten voor meer verkopen.

Direct een offerte aanvragen

93 klanten beoordelen Lamper Design gemiddeld met 4.8/5

Onze klanten over ons

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Jouw webshop laten maken door een specialist bespaart jou veel tijd en frustratie. Wij zorgen dat alle functies die je nodig hebt erin zitten. En je krijgt advies bij de vele keuzes die je moet maken voor jouw webshop.

Wat levert het jou op?

Je wilt de investering in jouw webshop terugverdienen. Dat snappen wij. Garanties kunnen wij niet geven, wel zijn er goede resultaten van vele klanten van Lamper Design. Van nieuwe webshops die snel goede omzet haalden tot webshops die wij hebben vernieuwd waarna de omzet fors toenam. Wij focussen op:

  • Goede vindbaarheid in Google
  • Gebruiksvriendelijke webshops
  • Bezoekers omzetten naar klanten

Vertel ons wat jij in gedachte hebt en wij laten je zien wat er mogelijk is. Op korte termijn maken wij graag ruimte voor jouw project. Wil je betalen in termijnen? Dit is voor ons geen probleem. Afhankelijk van het ontwerp kan jouw webshop binnen een aantal dagen online staan.

Vragen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je een (online) afspraak wilt maken natuurlijk.