Wat kost een WooCommerce webshop?

Wat kost het laten maken van een webshop? Tja, wat kost een auto? Het hangt helemaal af van jouw wensen. Je kunt zelf alles uitzoeken, of kiezen voor een adviseur die jouw wensen in kaart brengt en verder kijkt dan je wensen voor nu. Jouw webshop moet vele jaren meegaan, zo verdien jij je investering terug. Maak een afspraak om jouw wensen te bespreken.

Zelf maken of laten maken

Dankzij makkelijk te gebruiken content management systemen (CMS’en) is het zelf bouwen van een website of webshop veel makkelijker geworden. Waarom zou je dan nog een webshop laten maken door een webbouwer?

Wanneer wij jouw webshop maken, weet je dat jouw webshop:

Snel laad

Een snelle webshop zorgt voor bezoekers die converteren in klanten en is positief voor je Google posities

Technisch goed werkt

Wat heb je aan een webshop met losse eindjes? De perfecte techniek levert je klanten op. Alle technische instellingen nemen wij jou uit handen

Bezoekers aanzet tot actie

Bezoekers in je webshop zijn onmisbaar. Maar hoe zet jij ze aan tot het kopen van jouw producten?

Voldoet aan de eisen van Google

Wat weet jij over SEO-optimalisatie van webshops? Zegt structured data jouw iets? Ons wel.

Voldoet aan de eisen van jouw klanten

Vergeet wat jij mooi vind. Voldoe aan de eisen van je klanten voor meer verkopen.

Jouw webshop laten maken door een specialist bespaart jou veel tijd en frustratie. Wij zorgen dat alle functies die je nodig hebt erin zitten. En je krijgt advies bij de vele keuzes die je moet maken voor jouw webshop.

woocommerce webshop maken

Altijd een website op maat

Iedere website die we maken is uniek, we werken niet met een blauwdruk die we vullen. Ook jouw website maken we op maat naar jouw wensen en vooral met het oog op jouw doelen. Wat jij belangrijk vindt en met je website wilt bereiken, vertalen wij in een website op maat. Dat houdt in:

  • Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
  • Een goed vindbare website die bovendien snel laadt
  • Een doelgerichte website die bezoekers omzet in klanten

Wat levert het jou op?

Je wilt de investering in jouw webshop terugverdienen. Dat snappen wij. Garanties kunnen wij niet geven, wel zijn er goede resultaten van vele klanten van Lamper Design. Van nieuwe webshops die snel goede omzet haalden tot webshops die wij hebben vernieuwd waarna de omzet fors toenam. Wij focussen op:

  • Goede vindbaarheid in Google
  • Gebruiksvriendelijke webshops
  • Bezoekers omzetten naar klanten

Vertel ons wat jij in gedachte hebt en wij laten je zien wat er mogelijk is. Op korte termijn maken wij graag ruimte voor jouw project. Wil je betalen in termijnen? Dit is voor ons geen probleem. Afhankelijk van het ontwerp kan jouw webshop binnen een aantal dagen online staan.

Vragen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je een (online) afspraak wilt maken natuurlijk.

Laatste projecten

Tegelsinhuis webshop
Tegelsinhuis.nl

Webshop op maat Tegelsinhuis.nl

Bekijk dit project
GustoNL
Gustonl.nl

B2B webshop Gustonl.nl

Bekijk dit project
combibreed
CombiBreed

Internationale WooCommerce webshop voor VHL Genetics

Bekijk dit project
shop-miljuschka
Miljuschka

WooCommerce webshop Miljuschka

Bekijk dit project
cakeswithcurves
Cakeswithcurves

WooCommerce webshop cakeswithcurves.nl Den Haag

Bekijk dit project
snoozzz
Snoozzz

WordPress multisite met WooCommerce voor Snoozzz

Bekijk dit project
gienservies
Gienservies

WooCommerce webshop Gienservies den Haag

Bekijk dit project

Wat klanten zeggen

Joyce Stevens
Joyce Stevens
Jazzandwine.nl
Onze website JazzandWine.nl wordt zeer kundig door Lamper Design onderhouden en recent opnieuw opgebouwd. Hun professionaliteit, kennis en zeer snelle én goede service is echt opmerkelijk in deze tijd en fantastisch! Bedankt team Lamper, jullie zijn TOP!
Tanya van Santen
Tanya van Santen
spullengraveren.nl

Wij zijn erg blij met onze nieuwe website en webshop, de samenwerking verliep prettig, Lamper luisterde goed naar onze wensen en vertaalde het naar een goed functionerende webshop en website.
En zelf als het niet helemaal ging zoals het moest gaan, werd er snel gereageerd en was het probleem snel opgelost.

Sian Tjioe
Sian Tjioe
pr8fashion.nl

Ik werk nu al zo’n jaar of 3 samen met Lamper Design, zij hebben een heel nieuw design gemaakt voor mijn Wordpress webshop en ik heb meteen een contract afgesloten voor het WordPress onderhoud. Wat een verademing is deze firma! Ze reageren altijd meteen op mijn mails en gaan net dat stapje verder in klant support met het meedenken in oplossingen voor problemen waar ik tegen aan loop! Geen moeite te veel! Chapeau voor Lamper Design, ik ben blij met onze samenwerking!

Gemma Spies
Gemma Spies
combibreed.nl

Vorig jaar hebben wij samen met Lamper Design onze webshop CombiBreed compleet vernieuwd. Onze webshops zijn beschikbaar in verschillende talen en worden deels door ons distributienetwerk beheerd. Een groot project waarbij wij op een prettige manier hebben samengewerkt en dat nog steeds doen. Onze producten en daarbij onze wensen zijn niet standaard voor een webshop, waardoor er deels maatwerk nodig was. Niet alles was even makkelijk, maar met goede communicatie en samenwerking hebben we een mooi webshop kunnen lanceren.

Jinske Verpalen
Jinske Verpalen
imakin.nl

Lamper Design heeft een custom webshop voor mij gebouwd. Ik heb het ontwerp aangeleverd en zij hebben de webshop naar mijn wensen gebouwd. Ik ben ook blij met de technische support en onderhoud van de website.

Danique Leysner
Danique Leysner
sweetestdesign.nl

Lamper Design heeft mijn oude thema helemaal nagebouwd omdat deze niet meer kon draaien op wordpress. Het proces ging echt super snel vanaf bespreken tot het online zetten. Mijn nieuwe website ziet er prachtig uit! De communicatie was super, snelle reacties en alles wat ik vroeg was mogelijk.

Jeanette Swinkels
Jeanette Swinkels
snoozzz.com

Wat een Topbedrijf! Ze beheren onze site perfect. Als er een vraag is of wanneer iets snel moet worden uitgevoerd, staan ze altijd klaar ook buiten kantoor tijden. Ze denken met je mee, niets is teveel. Onze website en shop draait perfect bij Lamper Design en groeit gestaag dankzij de inzet van Lamper Design. Een hele dikke pluim, zo een mooi bedrijf met zoveel passie voor de klant.
Wij zijn SUPER tevreden!

Kees Lamper

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.