SEO analyse

Als eerste gaan we onderzoeken wat de huidige posities van de website zijn. Wij starten met een nulmeting en geven realistisch advies afhankelijk van het budget en de gewenste doelen.

Zoektermenonderzoek

Op welke zoektermen wil je gevonden worden in Google? En waar wordt op gezocht? Met onze premium tools zoeken wij dit voor je uit en bespreken dit rapport samen met jou.

SEO advies

Als we samen alles in kaart gebracht maken we een concreet actieplan. Wat gaan we doen en wat kun je zelf doen om de vindbaarheid van je website in Google te verbeteren. In dit advies nemen we ook je WordPress website mee. Het is dus een compleet plan. Niet alleen aan het verbeteren van de vindbaarheid komt aan de orde maar we kijken ook naar mogelijkheden om de conversie te verhogen.

Vindbaarheid in Google verbeteren

Wat zijn de ‘quick wins’? Waar ligt de focus tijdens onze samenwerking? Wij geven advies over de meest efficiënte aanpak en zullen je hierin zoveel mogelijk begeleiden. Je website wordt gekoppeld aan onze tools en je ontvangt maandelijks van ons een heldere rapportage. Welke zoektermen stijgen in Google, wat is het conversiepercentage op je website, welke links hebben we geplaatst en zijn er meer aanpassingen nodig. Dit alles bespreken we op regelmatige basis.

Over Lamper Design

Altijd een website op maat

Iedere website die we maken is uniek, we werken niet met een blauwdruk die we vullen. Ook jouw website maken we op maat naar jouw wensen en vooral met het oog op jouw doelen. Wat jij belangrijk vindt en met je website wilt bereiken, vertalen wij in een website op maat. Dat houdt in:

Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
Een goed vindbare website die bovendien snel laadt
Een doelgerichte website die bezoekers omzet in klanten

Als je aan de slag wil met de online vindbaarheid in Google dan hoef je zeker niet met je armen over elkaar te gaan zitten. Je kunt juist zelf ook heel veel zelf doen. Bijvoorbeeld met de on-page content. Denk hierbij aan de teksten die geschreven of verbeterd moeten worden. Doe je dit liever niet zelf? Dan kun je dit ook uitbesteden.

Deze SEO punten pakken we voor je op:

Linkbuilding

Google oordeelt websites op autoriteit. Je krijg als het ware een cijfer van Google. Ben jij een goede website en krijg jij veel kwalitatieve goede links van andere websites? Dan toont dit aan dat jij goede content hebt die aansluit bij de vraag van de bezoeker. Met linkbuilding kunnen we jouw website als het ware een duw in de rug geven waardoor je vertrouwen wint bij Google.

Maar externe links zijn zeker niet het belangrijkste. Interne linkbuilding is net zo belangrijk. Is de websitestructuur logisch en snapt Google deze ook? Link bijvoorbeeld op een pagina naar een andere pagina met de juiste anker tekst. Hiermee geef je bij Google aan dat een andere pagina van jouw website ook aansluit bij het onderwerp. Ook is dit voor de eindgebruiker net zo fijn.

Content optimalisatie

Een belangrijke factor voor Google is tekst op een pagina. Gaat een pagina over bijvoorbeeld Lamper Design, dan verwacht Google dat Lamper Design ook verschillende keren terugkomt op die pagina. Dit is een manier, maar zo zijn er nog meer optimalisaties die positief effect kunnen hebben op de vindbaarheid van de pagina.

Technische SEO

Los van de interne links en content zijn er ook technische SEO punten die effect kunnen hebben op de vindbaarheid in Google. Is de URL structuur goed en logisch? en hoe zit het bijvoorbeeld met de re-directs? Het zijn punten waar rekening mee gehouden moet worden en waarin wij graag adviseren.

Conversie optimalisatie

Wat we gezien hebben bij eerdere SEO opdracht is dat SEO en conversie erg bij elkaar aansluiten. Je hebt een website maar de verkopen vallen tegen. Dit zal gedeeltelijk aan vindbaarheid in Google liggen. Maar ook de funnel die de klant doorloopt op je website moet op orde zijn. Het is belangrijk om open te staan voor aanpassingen. Een frisse blik kan nieuwe inzichten geven.

Wat kost SEO advies?

Wij zijn net als iedere SEO specialist afhankelijk van het algoritme van Google. 100% garantie geven voor bepaalde posities doen we daarom ook niet. Wel weten we uit ervaring dat er bepaalde elementen zijn die goed werken in Google.

Wij geven SEO advies voor WordPress website vanaf € 385,- ex. btw per maand. Je sluit een overeenkomst af voor minimaal 1 maand, het abonnement is maandelijks opzegbaar. Wil je liever alleen een SEO advies, en niet het hele traject? Dat kan ook. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Het is een investering. Maar je website of webshop is één van je belangrijkste marketingtools. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden. En uiteindelijk hopen we samen op mooie resultaten waardoor de aanvragen ook zullen stijgen.

Doen?

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen over SEO advies

Waarom SEO inzetten?

Je kunt een prachtige website hebben die technisch ook helemaal op orde is. Maar daarmee krijg je niet direct meer verkeer naar je website toe. Je wilt met je website hoog in Google staan waardoor je meer bezoek naar website krijgt. Dit doe je o.a. met SEO. Veel bezoek op een goede website kan leiden tot hoge conversie.

Waar staat SEO voor?

SEO is het Engelse woord voor Search Engine Optimization. De Nederlandse term hiervoor is zoekmachine optimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je zo hoog mogelijke posities haalt in de organische resultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd is voor de organische vindbaarheid. Hiermee worden de posities bepaald binnen Google. Deze krijg je niet zomaar en zal je moeten verdienen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de juiste teksten en linkbuilding. SEA staat voor Search Engine Advertising. Met SEA betaal je voor de vindbaarheid en sta je vaak tijdelijk bovenaan in Google.

Hoelang duurt SEO?

Hoelang SEO precies duurt kunnen we niet zeggen. Dit ligt ook aan de posities die je probeert te behalen. Ook speelt de concurrentie hierin een belangrijke rol. Bij een aantal aanpassingen kun je na een aantal weken verschuivingen zien. Maar voor grote positie veranderingen moet je zeker denken aan een meerdere maanden en langer.

Valt SEO advies onder WordPress onderhoud?

Nee, SEO advies valt niet onder het WordPress onderhoud. Het WordPress onderhoud is gericht op de technische werking van de website. SEO advies is echt bedoelt voor de vindbaarheid van de website. Je hoeft dus geen onderhoud te hebben om SEO advies bij ons af te nemen.
Mocht je al wel WordPress onderhoud hebben bij Lamper Design dan kunnen we in overleg altijd kijken wat mogelijk is.

Wat klanten zeggen

NuLED
NuLED
nuled.nl
Beter dan Lamper Design word het volgens ons niet. We hebben al jaren een webshop en een hoop gezeur gehad met verschillende bedrijven die voor ons de website zouden onderhouden. Hooge rekeningen van gedoe wat ze zelf hebben veroorzaakt maar het kwam nooit door hun, dagen dat mensen niet konden bestellen maar dan was er even geen tijd, want tja ze hadden nog meer klanten. Dat is nu verleden tijd we hebben alles wat te maken heeft met onze website onder gebracht bij Lamper Design, nooit gedoe als er wel eens wat is, daar wordt direct naar gekeken en eigenlijk gelijk opgelost, ook geen gezeur met te hoge of twijfelachtige rekeningen we hebben een vaste prijs waar alles voor word geregeld, gewoon helder en duidelijk. Dus voor alle twijfelaars STOP met zoeken je heb het vandaag gevonden Lamper Design betrouwbaar, betaalbaar, goed en snel.
Tea Adema
Tea Adema
teaadema.nl

Sinds een aantal jaar is mijn website bij Kees en zijn team ondergebracht en verzorgen zij het WordPress onderhoud.
Tot mijn grote tevredenheid want geen vraag is te gek en is er eens iets mis of moet er iets worden aangepast dan krijg ik heel snel antwoord, zelfs buiten kantooruren.

Romy Veul
Romy Veul
vakervrolijk.nl

Lamper Design hielp mij aan een goed werkende, snelle website met nog meer functionaliteiten. Mijn blog Vaker Vrolijk was eerder door een andere webbouwer gebouwd in een WordPress-thema dat de grootte van mijn site niet aankon, waardoor ik tegen veel technische problemen aanliep. Lamper Design gaf me direct veel vertrouwen dat ze weten waar ze het over hebben. Niek heeft mijn volledige site opnieuw gebouwd in een ander WordPress-thema, maar met behoud van het design. Hij heeft gezorgd dat mijn blog weer perfect werkt en extra functies heeft. Zo zijn mijn receptblogs beter vindbaar door een handige plug-in en is mijn site een stuk sneller. Ik heb mijn blogplezier helemaal terug en ben heel blij dat ik deze opdracht aan Lamper Design heb uitbesteed én hen heb ingeschakeld voor het blogonderhoud. Bedankt voor alles!

Janine Vaatstra
Janine Vaatstra
switchfinance.nl

Heel fijn contact en ze leveren absoluut maatwerk! aanrader!

René van de Laar
René van de Laar
bikeshoprenevdlaar.nl

Prima bedrijf die er voor je zijn als je ze nodig hebt en wat zeker zo belangrijk is je kan ze nog gewoon telefonisch spreken in plaats van dat eeuwig wachten op een mailtje. Zeker een aanrader!

Jan van Donselaar
Jan van Donselaar
donselaarbouw.nl

Een aantal jaar geleden heeft Kees onze website omgebouwd naar een WordPress website, dit was de start van onze samenwerking. Inmiddels heeft Lamper Design de site weer helemaal up to date gemaakt en in een nieuw jasje gestoken, hier zijn we wederom weer heel erg tevreden over. Bij Lamper Design weet je weet wat je kunt verwachten, korte lijnen, snel schakelen en duidelijke communicatie. Kortom een alle ingrediënten voor een goede samenwerking.

Maike Douglas
Maike Douglas
jufmaike.nl

Ik heb Lamper Design gevraagd voor het WordPress onderhoud pakket. Ze regelen alle updates en andere belangrijke zaken rond mijn WordPress website en dat doen ze goed. Ze hebben ook een academy opgezet en die werkt ook fijn. Lamper Design is goed bereikbaar en met vragen kan ik altijd bij ze terecht. Bij erg specifieke vragen kan het even duren voordat ze weten wat je nodig hebt, maar ze doen altijd hun best het op te lossen.

Pascal Fonteyn
Pascal Fonteyn
colorextreme.nl

Dit bedrijf heeft als kenmerk dat ze snel en accuraat reageren op problemen met de website. De problemen worden zo snel opgelost door deze vakmensen.

Jeanette Swinkels
Jeanette Swinkels
snoozzz.com

Wat een Topbedrijf! Ze beheren onze site perfect. Als er een vraag is of wanneer iets snel moet worden uitgevoerd, staan ze altijd klaar ook buiten kantoor tijden. Ze denken met je mee, niets is teveel. Onze website en shop draait perfect bij Lamper Design en groeit gestaag dankzij de inzet van Lamper Design. Een hele dikke pluim, zo een mooi bedrijf met zoveel passie voor de klant.
Wij zijn SUPER tevreden!

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.