SEO analyse

Als eerste gaan we onderzoeken wat de huidige posities van de website zijn. Wij starten met een nulmeting en geven realistisch advies afhankelijk van het budget en de gewenste doelen.

Zoektermenonderzoek

Op welke zoektermen wil je gevonden worden in Google? En waar wordt op gezocht? Met onze premium tools zoeken wij dit voor je uit en bespreken dit rapport samen met jou.

SEO advies

Als we samen alles in kaart gebracht maken we een concreet actieplan. Wat gaan we doen en wat kun je zelf doen om de vindbaarheid van je website in Google te verbeteren. In dit advies nemen we ook je WordPress website mee. Het is dus een compleet plan. Niet alleen aan het verbeteren van de vindbaarheid komt aan de orde maar we kijken ook naar mogelijkheden om de conversie te verhogen.

Vindbaarheid in Google verbeteren

Wat zijn de ‘quick wins’? Waar ligt de focus tijdens onze samenwerking? Wij geven advies over de meest efficiënte aanpak en zullen je hierin zoveel mogelijk begeleiden. Je website wordt gekoppeld aan onze tools en je ontvangt maandelijks van ons een heldere rapportage. Welke zoektermen stijgen in Google, wat is het conversiepercentage op je website, welke links hebben we geplaatst en zijn er meer aanpassingen nodig. Dit alles bespreken we op regelmatige basis.

Over Lamper Design

Altijd een website op maat

Iedere website die we maken is uniek, we werken niet met een blauwdruk die we vullen. Ook jouw website maken we op maat naar jouw wensen en vooral met het oog op jouw doelen. Wat jij belangrijk vindt en met je website wilt bereiken, vertalen wij in een website op maat. Dat houdt in:

Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
Een goed vindbare website die bovendien snel laadt
Een doelgerichte website die bezoekers omzet in klanten

Als je aan de slag wil met de online vindbaarheid in Google dan hoef je zeker niet met je armen over elkaar te gaan zitten. Je kunt juist zelf ook heel veel zelf doen. Bijvoorbeeld met de on-page content. Denk hierbij aan de teksten die geschreven of verbeterd moeten worden. Doe je dit liever niet zelf? Dan kun je dit ook uitbesteden.

Deze SEO punten pakken we voor je op:

Linkbuilding

Google oordeelt websites op autoriteit. Je krijg als het ware een cijfer van Google. Ben jij een goede website en krijg jij veel kwalitatieve goede links van andere websites? Dan toont dit aan dat jij goede content hebt die aansluit bij de vraag van de bezoeker. Met linkbuilding kunnen we jouw website als het ware een duw in de rug geven waardoor je vertrouwen wint bij Google.

Maar externe links zijn zeker niet het belangrijkste. Interne linkbuilding is net zo belangrijk. Is de websitestructuur logisch en snapt Google deze ook? Link bijvoorbeeld op een pagina naar een andere pagina met de juiste anker tekst. Hiermee geef je bij Google aan dat een andere pagina van jouw website ook aansluit bij het onderwerp. Ook is dit voor de eindgebruiker net zo fijn.

Content optimalisatie

Een belangrijke factor voor Google is tekst op een pagina. Gaat een pagina over bijvoorbeeld Lamper Design, dan verwacht Google dat Lamper Design ook verschillende keren terugkomt op die pagina. Dit is een manier, maar zo zijn er nog meer optimalisaties die positief effect kunnen hebben op de vindbaarheid van de pagina.

Technische SEO

Los van de interne links en content zijn er ook technische SEO punten die effect kunnen hebben op de vindbaarheid in Google. Is de URL structuur goed en logisch? en hoe zit het bijvoorbeeld met de re-directs? Het zijn punten waar rekening mee gehouden moet worden en waarin wij graag adviseren.

Conversie optimalisatie

Wat we gezien hebben bij eerdere SEO opdracht is dat SEO en conversie erg bij elkaar aansluiten. Je hebt een website maar de verkopen vallen tegen. Dit zal gedeeltelijk aan vindbaarheid in Google liggen. Maar ook de funnel die de klant doorloopt op je website moet op orde zijn. Het is belangrijk om open te staan voor aanpassingen. Een frisse blik kan nieuwe inzichten geven.

Wat kost SEO advies?

Wij zijn net als iedere SEO specialist afhankelijk van het algoritme van Google. 100% garantie geven voor bepaalde posities doen we daarom ook niet. Wel weten we uit ervaring dat er bepaalde elementen zijn die goed werken in Google.

Wij geven SEO advies voor WordPress website vanaf € 385,- ex. btw per maand. Je sluit een overeenkomst af voor minimaal 1 maand, het abonnement is maandelijks opzegbaar. Wil je liever alleen een SEO advies, en niet het hele traject? Dat kan ook. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Het is een investering. Maar je website of webshop is één van je belangrijkste marketingtools. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden. En uiteindelijk hopen we samen op mooie resultaten waardoor de aanvragen ook zullen stijgen.

Doen?

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen over SEO advies

Waarom SEO inzetten?

Je kunt een prachtige website hebben die technisch ook helemaal op orde is. Maar daarmee krijg je niet direct meer verkeer naar je website toe. Je wilt met je website hoog in Google staan waardoor je meer bezoek naar website krijgt. Dit doe je o.a. met SEO. Veel bezoek op een goede website kan leiden tot hoge conversie.

Waar staat SEO voor?

SEO is het Engelse woord voor Search Engine Optimization. De Nederlandse term hiervoor is zoekmachine optimalisatie. Met zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je zo hoog mogelijke posities haalt in de organische resultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd is voor de organische vindbaarheid. Hiermee worden de posities bepaald binnen Google. Deze krijg je niet zomaar en zal je moeten verdienen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de juiste teksten en linkbuilding. SEA staat voor Search Engine Advertising. Met SEA betaal je voor de vindbaarheid en sta je vaak tijdelijk bovenaan in Google.

Hoelang duurt SEO?

Hoelang SEO precies duurt kunnen we niet zeggen. Dit ligt ook aan de posities die je probeert te behalen. Ook speelt de concurrentie hierin een belangrijke rol. Bij een aantal aanpassingen kun je na een aantal weken verschuivingen zien. Maar voor grote positie veranderingen moet je zeker denken aan een meerdere maanden en langer.

Valt SEO advies onder WordPress onderhoud?

Nee, SEO advies valt niet onder het WordPress onderhoud. Het WordPress onderhoud is gericht op de technische werking van de website. SEO advies is echt bedoelt voor de vindbaarheid van de website. Je hoeft dus geen onderhoud te hebben om SEO advies bij ons af te nemen.
Mocht je al wel WordPress onderhoud hebben bij Lamper Design dan kunnen we in overleg altijd kijken wat mogelijk is.

Wat klanten zeggen

CombiBreed
CombiBreed
combibreed.nl
Vorig jaar hebben wij samen met Lamper Design onze webshop CombiBreed compleet vernieuwd. Onze webshops zijn beschikbaar in verschillende talen en worden deels door ons distributienetwerk beheerd. Een groot project waarbij wij op een prettige manier hebben samengewerkt en dat nog steeds doen. Onze producten en daarbij onze wensen zijn niet standaard voor een webshop, waardoor er deels maatwerk nodig was. Niet alles was even makkelijk, maar met goede communicatie en samenwerking hebben we een mooi webshop kunnen lanceren.
KTL Nederland
KTL Nederland
ktl-nederland.eu

Wij zijn erg tevreden met de diensten van Lamper.

Bij het vernieuwen van de website hebben zij goed met ons meegedacht. Ook bij het onderhoud aan de website is de dienstverlening prima.
Eventuele problemen kunnen online aan de servicedesk gemeld worden, waarna er binnen korte tijd een eerste reactie en vaak zelfs de oplossing wordt gemeld.

Kortom, een prima bedrijf met een uitstekende service!

De Chinese Muur
De Chinese Muur
chinesemuurdenhaag.nl

Het was een positieve ervaring om te werken met Lamper Design. We waren erg blij met hoe snel ze in actie kwamen en ons hielpen toen onze oude website niet meer werkte. Er werd hard gewerkt en binnen een week was een nieuwe website opgezet die bijna volledig aan onze wensen voldeed. Wat ons nog meer tevreden stelde, was dat Lamper Design altijd snel reageerde, zelfs laat in de avonden, waardoor het hele proces heel soepel verliep.

Imakin
Imakin
imakin.nl

Lamper Design heeft een custom webshop voor mij gebouwd. Ik heb het ontwerp aangeleverd en zij hebben de webshop naar mijn wensen gebouwd. Ik ben ook blij met de technische support en onderhoud van de website.

Robin Timmers
Robin Timmers
robintimmers.nl

Snel, betrouwbaar en doelgericht: dat is Lamper Design. Ze hielpen mij aan een nieuwe website die paste bij de groei van mijn bedrijf – en ook nog ‘s zorgde dat ik door bleef groeien.

Kreeg meerdere keren complimenten over de website, waardoor leads makkelijker klanten werden.

Die website verdient zich dus makkelijk terug. 🙂

PiramideSchrijven
PiramideSchrijven
piramideschrijven.com

Lamper design heeft voor ons een nieuwe website gebouwd waar wij van klanten veel positieve reacties op krijgen. Keurig binnen tijd en budget opgeleverd. Website aanpassingen worden supersnel opgepakt en perfect uitgevoerd. Lamper Design is een echte aanrader!

Advidens
Advidens
advidens.nl

Bedrijf die een uitzondering op regel is aangaande bouwen van Internetsites. Afspraak is afspraak. Zaken worden direct geregeld. Wachttijden en lange trajecten zijn niet aan de orde. Complimenten

Sweetest Design
Sweetest Design
sweetestdesign.nl

Lamper Design heeft mijn oude thema helemaal nagebouwd omdat deze niet meer kon draaien op wordpress. Het proces ging echt super snel vanaf bespreken tot het online zetten. Mijn nieuwe website ziet er prachtig uit! De communicatie was super, snelle reacties en alles wat ik vroeg was mogelijk.

NuLED
NuLED
nuled.nl

Beter dan Lamper Design word het volgens ons niet.

We hebben al jaren een webshop en een hoop gezeur gehad met verschillende bedrijven die voor ons de website zouden onderhouden. Hooge rekeningen van gedoe wat ze zelf hebben veroorzaakt maar het kwam nooit door hun, dagen dat mensen niet konden bestellen maar dan was er even geen tijd, want tja ze hadden nog meer klanten.

Dat is nu verleden tijd we hebben alles wat te maken heeft met onze website onder gebracht bij Lamper Design, nooit gedoe als er wel eens wat is, daar wordt direct naar gekeken en eigenlijk gelijk opgelost, ook geen gezeur met te hoge of twijfelachtige rekeningen we hebben een vaste prijs waar alles voor word geregeld, gewoon helder en duidelijk.

Dus voor alle twijfelaars STOP met zoeken je heb het vandaag gevonden Lamper Design betrouwbaar, betaalbaar, goed en snel.

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.