Een website hoort voor je te werken

Een website is meer dan een paar pagina’s online met je bedrijfsprofiel en je aanbod. De website moet voor je werken: nieuwe contacten opleveren, offerte-aanvragen of zelfs directe verkopen in geval van een WooCommerce webshop. Een flitsend ontwerp maken kan iedere webdesigner. Wij zorgen naast een passend design voor goede techniek en het inrichten van je website zodat bezoekers ook klant worden.

wordpress webdesign miljuschka

WordPress websites: up-to-date en gebruiksvriendelijk

Wij maken websites in WordPress, een systeem dat altijd voldoet aan de laatste ontwikkelingen en

bovendien heel gebruiksvriendelijk is. Dat betekent voor jou:

Eenvoudig zelf je website beheren

Dankzij WordPress maak je in een handomdraai nieuwe pagina’s of blogartikelen. En voor wijzigingen hoef je ook niet te wachten tot een webbureau het voor je aanpast. Inloggen, maken of wijzigen, publiceren en klaar. Ideaal.

Onze klanten over ons

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Altijd up-to-date met de nieuwste technieken

WordPress wordt door een enorme groep betrokken mensen bijgehouden. Iedere maand zijn er verbeteringen in het systeem, van klein tot groot. Zo voldoet jouw website altijd aan de geldende standaarden.

Online vindbaar zijn met je website via website-optimalisatie

Of je zelf je zoekmachine-optimalisatie doet of niet, in WordPress kun je echt aan alle details werken om jouw website beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Wij zorgen voor de basis, zodat jouw website klaar is om online gevonden te worden. Wil je verder aan de slag met de vindbaarheid? Wij geven ook SEO advies.

Is de website eenmaal in de lucht, dan krijg je te maken met updates en back-ups. Ook dat ‘gedoe’ nemen we je graag uit handen met onze complete WordPress onderhoud service.

Altijd een website op maat

Iedere website die we maken is uniek, we werken niet met een blauwdruk die we vullen. Ook jouw website maken we op maat naar jouw wensen en vooral met het oog op jouw doelen. Wat jij belangrijk vindt en met je website wilt bereiken, vertalen wij in een website op maat. Dat houdt in:

  • een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
  • een goed vindbare website die bovendien snel laadt
  • een doelgerichte website die bezoekers omzet in klanten

Tijd om een website te laten maken? Stel je vragen en bespreek de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek of vraag direct een offerte aan.

93 klanten beoordelen Lamper Design gemiddeld met 4.8/5

Boek meer resultaat met conversiegerichte teksten

Wanneer wij jouw website maken, laten we zien hoe jouw onderneming zich onderscheidt. De teksten dragen daar ook aan bij. Professionele teksten zorgen voor een betere vindbaarheid en omzet, omdat ervaren copywriters kennis hebben van SEO en conversiegericht schrijven. Zoek je een copywriter voor jouw webteksten, dan koppelen we je graag aan een SEO-copywriter uit ons netwerk.

Lamper Design: kritisch, transparant en compleet

Wanneer kies je voor Lamper Design om je website te laten maken? Dat is wanneer je behoefte hebt aan:

  • een open, eerlijke en kritische instelling; daarmee kom je in onze ogen het verst
  • duidelijke feedback op jouw wensen en een heldere kijk op hoe een website voor jouw onderneming werkt
  • transparante communicatie over de voortgang; je volgt het bouwproces live via een link naar de bouwlocatie
  • oog voor detail; alles moet werken en visueel kloppen
  • complete service: inclusief onderhoud van je WordPress website, en indien nodig ook in grafische vormgeving voor huisstijl en logo-ontwerp

En natuurlijk een website die je volledig zelf kunt beheren dankzij het open source CMS WordPress. Al kun je het beheer en onderhoud natuurlijk ook uitbesteden. Spreekt je dit aan? Dan gaan we graag voor je aan de slag.

Gelijk een offerte of nog vragen?

Je laat je website maken bij Lamper Design, omdat we gaan voor concreet resultaat: meer omzet uit jouw website. Wil jij samen gaan voor dat resultaat? Op korte termijn maken wij graag ruimte voor jouw project. Wil je betalen in termijnen? Dit is voor ons geen probleem. Vraag dan een offerte aan.

Direct een offerte aanvragen