Een selectie van ons WordPress werk.

Ben je benieuwd wat wij maken? Bekijk recente projecten op deze pagina.

Kees Lamper

Heb jij een project wat wij zouden kunnen maken? Bel naar 0182 635 077 en vraag naar Kees.

Selecteer een categorie

Kokerellen.be
Kokerellen.be

WordPress platform voor Kokerellen.be

Voor Ellen van het Belgische foodblog Kokerellen.be hebben we in samenwerking met het Belgische ontwerpbureau Mount Zirkel een compleet nieuw platform in WordPress ontwikkelt. We migreerden de website vanaf een sterk verouderde WordPress locatie zonder WP Recipe Maker. De complete migratie hebben we samen met het team van Ellen uitgevoerd en na livegang is de website gemonitord qua SEO posities.

Bekijk dit project
BEMA bv
Bemabv.com

Meertalige WordPress website voor Bema BV

Voor Bema BV uit Waddinxveen hebben we een op maat gemaakte meertalige WordPress website gecreëerd op basis van een maatwerk design. Het project is uitgevoerd in drie verschillende talen die naadloos aan elkaar geschakeld zijn. De website is zo ingericht dat het beheer van content uiterst gemakkelijk is voor de beheerders. Dit stelt het bedrijf in staat om flexibel in te spelen op marktveranderingen en snel updates door te voeren. Bezoekers kunnen gemakkelijk navigeren door een heldere interface.

Bekijk dit project
Spullengraveren.nl
Spullengraveren.nl

Complete WordPress webshop voor Spullengraveren.nl

Voor het Waddinxveense bedrijf spullengraveren.nl hebben we een nieuwe WordPress webshop gelanceerd die is gericht op het verkopen van hun eigen gegraveerde producten. De webshop is op maat gebouwd, voorzien van per product een bulkvoordeel en bij iedere bestelling worden bijvoorbeeld standaard opstartkosten berekend. Ook is het voor bezoekers eenvoudig filteren en mocht er een vraag zijn kan deze via WhatsApp gesteld worden. Naast het ontwikkelen zorgen wij ook voor het WordPress onderhoud.

Bekijk dit project
HIP Groen website
HIP Groen

Maatwerk website Hipgroen.nl

Bij de start van Hip Groen rond 2016 realiseerden we een WordPress website en huisstijl. De website was toe aan vervanging en kreeg een grote update, onder andere vanwege de groei van het bedrijf. De nieuwe website van is volledig op maat ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. De visuele elementen, waaronder het kleurenschema en de typografie, sluiten volledig aan bij de visie van het bedrijf. De site is uiteraard volledig responsive, wat zorgt voor een naadloze ervaring op alle apparaten. Deze maatwerk WordPress website voor HipGroen.nl is meer dan een digitaal visitekaartje; het is een verlengstuk van het merk.

Bekijk dit project
Idee aan Zee
Ideeaanzee.tv

Website voor Idee aan Zee uit Den Haag

Idee aan Zee zijn beeldmakers met hoofd en hart. Om het bedrijf online te presenteren en het beste van hun diensten en projecten te laten zien, ontwikkelden wij op basis van een maatwerk design een gebruiksvriendelijke, functionele en toegankelijke WordPress-website. De website is ontworpen met een volledig responsive lay-out voor optimale weergave op alle apparaten. Op de website vinden bezoekers ook een uitgebreide projectgalerij om de veelzijdigheid van de onderneming te laten zien die voor de medewerkers van Idee aan Zee eenvoudig aan te passen is. Daarnaast hebben we uiteraard ook functies geïntegreerd zoals een contactformulier en sociale media koppelingen, om de interactie en communicatie met de klanten te optimaliseren.

Bekijk dit project
De Vaart
Devaart.nl

Adviesbureau De Vaart

Adviesbureau uit Bleiswijk was op zoek naar een website die hun professionaliteit, deskundigheid en zorgvuldige aanpak op het gebied van certificeringen naar voren bracht. Het resultaat is een op maat gemaakte, dynamische en gebruikersvriendelijke WordPress-website. Het gezamelijke doel was om een nieuwe website te bouwen die een heldere en informatieve weergave van de diensten van De Vaart bood, en tegelijkertijd een heldere navigatie bood voor de bezoekers. Met dit in gedachten, hebben we een ontwerp gecreëerd, met een duidelijke interface en grote navigatiemenu's. Om de opgebouwde SEO waarde te behouden hebben we in overleg met De Vaart een redirect plan gemaakt zodat alle url's met een 301 redirect doorgestuurd worden naar de juiste pagina's.

Bekijk dit project
Planjeweek.nl
Planjeweek.nl

WooCommerce webshop voor Planjeweek.nl

Planjeweek.nl had een bestaande webshop die was ontwikkeld in het systeem van Mijnwebwinkel. Met de overgang naar de nieuwe WooCommerce webshop heeft Stefanie volledige vrijheid in design en functionaliteit. De shop is voorzien van een maatwerk design en is volledig opgebouwd met de Gutenberg editor. Mocht een bezoeker hulp nodig hebben, daarvoor is de keuzehulp ontwikkelt. Op basis van een aantal keuzes geeft de webshop automatisch de best passende planner voor de klant.

Bekijk dit project
Vanhuyse.nl
VanHuyse.nl

VanHuyse makelaars website met Realworks koppeling

In opdracht van VanHuyse makelaars hebben wij een woonplatform op maat ontwikkelt in WordPress samen met Webmonnik.nl. Op verzoek hebben wij gebruik gemaakt van het Enfold thema. Agents/Makelaars kunnen zich aansluiten bij het platform en worden automatisch vanuit de website gekoppeld aan de objecten die zij te koop of te huur aanbieden. Dit alles gebeurd vanuit het Realworks systeem waar alle data ingevoerd wordt. Daarnaast is er uiteraard een blog voor het optimaliseren van de vindbaarheid van deze website.

Bekijk dit project
lekkeretenmetlinda
Lekker eten met Linda

WordPress foodblog voor Lekker Eten met Linda

Een bestaande foodblog met veel traffic ombouwen naar een compleet nieuw design om nog meer traffic te krijgen. Dat was de opdracht. Samen met Bob is er een nieuw design gemaakt en op basis hiervan hebben wij een WordPress website ontwikkelt waar door Linda alle recepten in geoptimaliseerd zijn.

Bekijk dit project