Een selectie van ons WordPress werk.

Ben je benieuwd wat wij maken? Bekijk recente projecten op deze pagina.

Kees Lamper

Heb jij een project wat wij zouden kunnen maken? Bel naar 0182 635 077 en vraag naar Kees.

lekkeretenmetlinda
Lekker eten met Linda

WordPress foodblog voor Lekker Eten met Linda

Een bestaande foodblog met veel traffic ombouwen naar een compleet nieuw design om nog meer traffic te krijgen. Dat was de opdracht. Samen met Bob is er een nieuw design gemaakt en op basis hiervan hebben wij een WordPress website ontwikkelt waar door Linda alle recepten in geoptimaliseerd zijn.

Bekijk dit project
discovernl temp
DiscoverNL

WordPress website op maat voor DiscoverNL

Hoek van Holland en de Utrechtse Heuvelrug kennen de meeste mensen wel. DiscoverNL gaat veel verder dan dat. Bij DiscoverNL worden unieke en onbekende plekken in Nederland op de kaart gezet en volledig blootgelegd. Onze taak was om een WordPress website te ontwikkelen met een OpenStreetMap integratie. Op de kaart bekijk je alle unieke locaties. Per zeer uitgebreid artikel kunnen je meer lezen over die specifieke locatie van eten, ontspanningsactiviteiten tot aan de overnachtingsmogelijkheden.

Bekijk dit project
bluewaveyachting
Blue Wave Yachting

WordPress website voor Blue Wave Yachting

Als uitbreiding op de bestaande website delosyachtcharter.nl is er een nieuwe WordPress website gerealiseerd voor de verhuur. Op bluewaveyachting.nl is er de mogelijkheid om premium jachten te huren direct via een integratie met 123boeken.nl. De website is hiervoor rechtstreeks gekoppeld aan het boekingssysteem van 123boeken.nl.

Bekijk dit project
combibreed
CombiBreed

Internationale WooCommerce webshop voor VHL Genetics

Meer dan acht verschillende WooCommerce webshops in dertien talen met verschillende distributeurs gekoppeld aan Microsoft Dynamics. Dit was de opdracht die wij kregen van VHL Genetics. Met MultilingualPress gekoppeld aan een WordPress multisite met WooCommerce is het nu mogelijk om per land verschillende distributeurs in te laten loggen en geautomatiseerd met een import de nieuwste producten in te laden.

Bekijk dit project
franceska-kookt
Francesca Kookt

Foodblog in WordPress voor Francesca Kookt

De website met honderden recepte van Francesca Kookt heeft een complete make-over gekregen na tien jaar. Het nieuwe design is gerealiseerd door Bob van Gendt samen met Francesca en ons en daarmee hebben we veel nieuwe functionaliteiten zoals een inlogportaal met de mogelijkheid om je favorieten recepten op te slaan ontwikkelt. Na de ontwikkeling hebben wij het beheer van deze drukbezochte foodblog overgenomen.

Bekijk dit project
switch-finance
Switch Finance

WordPress website voor Switch Finance

Switchfinance.nl had nog geen website. Janine was vooral op zoek naar een online visitekaartje die haar bedrijf goed representeert. Aan ons was de taak om een goed werkende WordPress website te realiseren. Op basis van een maatwerk design hebben wij de website gerealiseerd.

Bekijk dit project
robin-timmers
Robin Timmers

WordPress website Robin Timmers

Voor de langste copywriter van Nederland hebben wij een informatieve WordPress website ontwikkelt op basis van een maatwerk website design. Een strakke, zakelijke website met als doel leads genereren.

Bekijk dit project