Heb je zelf ervaring met ons en wil je graag een referentie hierover schrijven? Neem dan direct contact op, dat vinden wij heel fijn namelijk. Ben je benieuwd naar het eindresultaat van de diverse projecten, bekijk dan meteen al onze projecten.

CombiBreed
CombiBreed
combibreed.nl

Vorig jaar hebben wij samen met Lamper Design onze webshop CombiBreed compleet vernieuwd. Onze webshops zijn beschikbaar in verschillende talen en worden deels door ons distributienetwerk beheerd. Een groot project waarbij wij op een prettige manier hebben samengewerkt en dat nog steeds doen. Onze producten en daarbij onze wensen zijn niet standaard voor een webshop, waardoor er deels maatwerk nodig was. Niet alles was even makkelijk, maar met goede communicatie en samenwerking hebben we een mooi webshop kunnen lanceren.

KTL Nederland
KTL Nederland
ktl-nederland.eu

Wij zijn erg tevreden met de diensten van Lamper.

Bij het vernieuwen van de website hebben zij goed met ons meegedacht. Ook bij het onderhoud aan de website is de dienstverlening prima.
Eventuele problemen kunnen online aan de servicedesk gemeld worden, waarna er binnen korte tijd een eerste reactie en vaak zelfs de oplossing wordt gemeld.

Kortom, een prima bedrijf met een uitstekende service!

De Chinese Muur
De Chinese Muur
chinesemuurdenhaag.nl

Het was een positieve ervaring om te werken met Lamper Design. We waren erg blij met hoe snel ze in actie kwamen en ons hielpen toen onze oude website niet meer werkte. Er werd hard gewerkt en binnen een week was een nieuwe website opgezet die bijna volledig aan onze wensen voldeed. Wat ons nog meer tevreden stelde, was dat Lamper Design altijd snel reageerde, zelfs laat in de avonden, waardoor het hele proces heel soepel verliep.

Imakin
Imakin
imakin.nl

Lamper Design heeft een custom webshop voor mij gebouwd. Ik heb het ontwerp aangeleverd en zij hebben de webshop naar mijn wensen gebouwd. Ik ben ook blij met de technische support en onderhoud van de website.

Robin Timmers
Robin Timmers
robintimmers.nl

Snel, betrouwbaar en doelgericht: dat is Lamper Design. Ze hielpen mij aan een nieuwe website die paste bij de groei van mijn bedrijf – en ook nog ‘s zorgde dat ik door bleef groeien.

Kreeg meerdere keren complimenten over de website, waardoor leads makkelijker klanten werden.

Die website verdient zich dus makkelijk terug. 🙂

PiramideSchrijven
PiramideSchrijven
piramideschrijven.com

Lamper design heeft voor ons een nieuwe website gebouwd waar wij van klanten veel positieve reacties op krijgen. Keurig binnen tijd en budget opgeleverd. Website aanpassingen worden supersnel opgepakt en perfect uitgevoerd. Lamper Design is een echte aanrader!

Advidens
Advidens
advidens.nl

Bedrijf die een uitzondering op regel is aangaande bouwen van Internetsites. Afspraak is afspraak. Zaken worden direct geregeld. Wachttijden en lange trajecten zijn niet aan de orde. Complimenten

Sweetest Design
Sweetest Design
sweetestdesign.nl

Lamper Design heeft mijn oude thema helemaal nagebouwd omdat deze niet meer kon draaien op wordpress. Het proces ging echt super snel vanaf bespreken tot het online zetten. Mijn nieuwe website ziet er prachtig uit! De communicatie was super, snelle reacties en alles wat ik vroeg was mogelijk.

NuLED
NuLED
nuled.nl

Beter dan Lamper Design word het volgens ons niet.

We hebben al jaren een webshop en een hoop gezeur gehad met verschillende bedrijven die voor ons de website zouden onderhouden. Hooge rekeningen van gedoe wat ze zelf hebben veroorzaakt maar het kwam nooit door hun, dagen dat mensen niet konden bestellen maar dan was er even geen tijd, want tja ze hadden nog meer klanten.

Dat is nu verleden tijd we hebben alles wat te maken heeft met onze website onder gebracht bij Lamper Design, nooit gedoe als er wel eens wat is, daar wordt direct naar gekeken en eigenlijk gelijk opgelost, ook geen gezeur met te hoge of twijfelachtige rekeningen we hebben een vaste prijs waar alles voor word geregeld, gewoon helder en duidelijk.

Dus voor alle twijfelaars STOP met zoeken je heb het vandaag gevonden Lamper Design betrouwbaar, betaalbaar, goed en snel.

Tea Adema
Tea Adema
teaadema.nl

Sinds een aantal jaar is mijn website bij Kees en zijn team ondergebracht en verzorgen zij het WordPress onderhoud.
Tot mijn grote tevredenheid want geen vraag is te gek en is er eens iets mis of moet er iets worden aangepast dan krijg ik heel snel antwoord, zelfs buiten kantooruren.

Romy Veul
Romy Veul
vakervrolijk.nl

Lamper Design hielp mij aan een goed werkende, snelle website met nog meer functionaliteiten. Mijn blog Vaker Vrolijk was eerder door een andere webbouwer gebouwd in een WordPress-thema dat de grootte van mijn site niet aankon, waardoor ik tegen veel technische problemen aanliep. Lamper Design gaf me direct veel vertrouwen dat ze weten waar ze het over hebben. Niek heeft mijn volledige site opnieuw gebouwd in een ander WordPress-thema, maar met behoud van het design. Hij heeft gezorgd dat mijn blog weer perfect werkt en extra functies heeft. Zo zijn mijn receptblogs beter vindbaar door een handige plug-in en is mijn site een stuk sneller. Ik heb mijn blogplezier helemaal terug en ben heel blij dat ik deze opdracht aan Lamper Design heb uitbesteed én hen heb ingeschakeld voor het blogonderhoud. Bedankt voor alles!

Janine Vaatstra
Janine Vaatstra
switchfinance.nl

Heel fijn contact en ze leveren absoluut maatwerk! aanrader!

René van de Laar
René van de Laar
bikeshoprenevdlaar.nl

Prima bedrijf die er voor je zijn als je ze nodig hebt en wat zeker zo belangrijk is je kan ze nog gewoon telefonisch spreken in plaats van dat eeuwig wachten op een mailtje. Zeker een aanrader!

Jan van Donselaar
Jan van Donselaar
donselaarbouw.nl

Een aantal jaar geleden heeft Kees onze website omgebouwd naar een WordPress website, dit was de start van onze samenwerking. Inmiddels heeft Lamper Design de site weer helemaal up to date gemaakt en in een nieuw jasje gestoken, hier zijn we wederom weer heel erg tevreden over. Bij Lamper Design weet je weet wat je kunt verwachten, korte lijnen, snel schakelen en duidelijke communicatie. Kortom een alle ingrediënten voor een goede samenwerking.

Maike Douglas
Maike Douglas
jufmaike.nl

Ik heb Lamper Design gevraagd voor het WordPress onderhoud pakket. Ze regelen alle updates en andere belangrijke zaken rond mijn WordPress website en dat doen ze goed. Ze hebben ook een academy opgezet en die werkt ook fijn. Lamper Design is goed bereikbaar en met vragen kan ik altijd bij ze terecht. Bij erg specifieke vragen kan het even duren voordat ze weten wat je nodig hebt, maar ze doen altijd hun best het op te lossen.

Pascal Fonteyn
Pascal Fonteyn
colorextreme.nl

Dit bedrijf heeft als kenmerk dat ze snel en accuraat reageren op problemen met de website. De problemen worden zo snel opgelost door deze vakmensen.

Jeanette Swinkels
Jeanette Swinkels
snoozzz.com

Wat een Topbedrijf! Ze beheren onze site perfect. Als er een vraag is of wanneer iets snel moet worden uitgevoerd, staan ze altijd klaar ook buiten kantoor tijden. Ze denken met je mee, niets is teveel. Onze website en shop draait perfect bij Lamper Design en groeit gestaag dankzij de inzet van Lamper Design. Een hele dikke pluim, zo een mooi bedrijf met zoveel passie voor de klant.
Wij zijn SUPER tevreden!

Diana Meghoe
Diana Meghoe
derijscholenconcurrent.nl

Onze website De Rijscholen Concurrent was aan verandering toe. Niet alleen qua design maar ook qua firma voor hosting en onderhoud. Ik ben via google o.a. terecht gekomen bij Lamper Design. Ik had direct al een goed gevoel toen ik Kees sprak. Hij weet wat hij doet, geeft je eerlijk antwoord. En hulp wordt snel geboden. Na de verhuizing van onze oude website wilde ik graag snel starten met het bouwen van een nieuwe website. Ik kwam in contact met Niek. Hij heeft de gehele website gebouwd. Ik ben niet de makkelijkste en het heeft daardoor ook even geduurd voordat alles naar mijn wens was. Ook bij Niek was geen vraag te veel. En had ik een idee in mijn hoofd dan wist hij dat te realiseren. Super bedankt allebei!

Jos Schellevis
Jos Schellevis
magnahifi.com

Ons bedrijf groeit gestaag en daarom vonden wij het tijd worden voor een professionelere uitstraling van onze website. Na een aantal offertes en ondernemers gesproken te hebben was de keuze snel gemaakt. Inmiddels hebben wij de website meer dan een half jaar in gebruik en zijn wij er ontzettend tevreden over. Onze klanten en bezoekers valt het ook op en de complimenten komen nog steeds binnen. Lamper Design maakt waar wat ze beloven en een uiterst prettige samenwerking! Highly recommended!

Saskia Fokkema
Saskia Fokkema
kidseropuit.nl

Kees heeft met zijn team mijn nieuwe zakelijk persoonlijke website gemaakt. Eerder maakte hij al de website van KidsErOpUit, en nu dus ditissaskia.nl. Erg blij met het resultaat, maar vooral ook met de snelle manier van werken en het makkelijk schakelen. Bij Lamper Design werken ze hard aan de mooiste websites, maar is er ook altijd ruimte voor een grapje of even lol maken. Hele fijne samenwerking dus!

Katharina Oppenoorth
Katharina Oppenoorth
cakeswithcurves.nl

Ontzettend blij dat ik hier mijn nieuwe website met webshop heb laten maken! Ik ben zeker niet makkelijk en had regelmatig weer een lijst met allemaal dingen die veranderd diende te worden maar niks was te gek voor ze! Ze denken fijn met je mee en geven ook aan als ze denken dat je iets niet zou moeten doen of anders! Kan ze zeker aanraden!!

Cassandra Saeijs
Cassandra Saeijs
lijfgoed.nl

Kees en zijn team zijn al jaren een onderdeel van ons team. Zonder hen zou onze website en webshop niet zo’n succes zijn.
Ik heb geen omkijken naar het onderhoud van wordpress site en updates van Woocommerce.
Vaak zie je bij het update van plugins vele problemen ontstaan waar Kees en zijn team niet verantwoordelijk voor zij, tenslotte zijn de plugins niet door heb zelf gemaakt.
Door hun ervaring, contacten worden de problemen met de plugins nagenoeg allemaal snel opgelost.
Het fijne is ook dat ze met onze wensen meedenken en zelfs voordat wij vragen het al ingeregeld hebben.
Natuurlijk is communicatie een proces en soms begrijpen we elkaar niet, we komen er wel uit en ze laten ons niet vallen. Zelfs niet met deadlines.
Kortom wij zijn heel blij met Lamper-Design.

Dennis Trenning
Dennis Trenning
paramedischcentrumdrechtsteden.nl

Geweldig en professioneel team!! Zijn altijd bereikbaar en lossen zo snel als menselijk mogelijk problemen op. Ook in het creatieve is er voldoende ondersteuning. Kortom ik zou ieder dit team adviseren.

Inge van Oers
Inge van Oers
linkatwork.nl

Lamper Design staat altijd voor ons klaar. Zowel bij vragen die we tussendoor hebben als met wordpress onderhoud. Ook voor onderwerpen, die niet met de website te maken hebben denken ze mee en zorgen ze voor oplossingen. Van mailadressen tot logo’s en van folders tot reclameborden aan de buitenmuur. Steeds tot in de puntjes goed verzorgd.

Bekijk onze referenties op Google