WordPress website verhuizen

Jij hebt al een tijd een WordPress website en je post regelmatig nieuwe updates. De bezoekersaantallen groeien en je hebt de WordPress website uitgebreid met een behoorlijk aantal plugins.

Je krijgt regelmatig berichten van klanten en bezoekers dat de website niet bereikbaar was. Je hebt jouw website technisch zo ver als mogelijk geoptimaliseerd maar ook hierover bent je niet helemaal tevreden. Een troost, dagelijks hebben mensen dezelfde problemen. Maar jij staat op het punt hier verandering in aan te brengen!

Waarom je website verhuizen?

Als je op bovenstaande opties een aantal keer ja geantwoord hebt is het hoog tijd om je WordPress website te laten verhuizen naar een hostingprovider die wel rekening houd met al deze variabelen.

Litespeed caching of Redis caching

Echte snelheid behaal je op de beste kwaliteit servers. Ingericht op de hoogst haalbare technische snelheid en voorzien van de juiste caching aangepast op jouw website of webshop.

Managed WordPress hosting

Speciale hostingpakketten voor WordPress. Optimaal ingesteld zonder overbodige ballast. En zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Hoog beveiligingsniveau

Een beveiligingsplugin op je website zou in principe overbodig zijn als de server van je hostingprovider voorzien is van een goede beveiligingslaag.

WordPress hosting

Wij bieden geoptimaliseerde WordPress hosting voor het beste resultaat. Heb jij zelf een hostingprovider waar je van denkt dat deze geschikter is voor je website of webshop? Geen probleem, wij verhuizen in principe naar alle providers, maar overtuigen je ook graag van de snelheid van onze servers door het opzetten van een gratis testomgeving.

temp man vrouw

Altijd een website op maat

Iedere website die we maken is uniek, we werken niet met een blauwdruk die we vullen. Ook jouw website maken we op maat naar jouw wensen en vooral met het oog op jouw doelen. Wat jij belangrijk vindt en met je website wilt bereiken, vertalen wij in een website op maat. Dat houdt in:

Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
Een goed vindbare website die bovendien snel laadt
Een doelgerichte website die bezoekers omzet in klanten

Lamper Design verhuist WordPress websites

Dagelijks verhuizen wij WordPress websites naar andere servers, met of zonder andere domeinnaam. Wij ontzorgen je bedrijf zodat de website gewoon bereikbaar blijft voor de bezoekers, jij kunt werken aan je bedrijf, wij zorgen dat je website voor je blijft werken.

Ook de e-mail wordt door ons verhuist. Zonder onderbreking blijft je dus in contact met je klanten.

Waarom je website vandaag nog verhuizen?

  • Google Pagespeed van je website gaat gegarandeerd omhoog waardoor je website beter zal scoren in de zoekmachines;
  • Trage websites zorgen voor wegklikkende bezoekers. Wij verzorgen in samenspraak met de provider de mogelijke snelheid;
  • Passend advies. Je betaald voor hetgene wat je nodig heeft. Niet meer en niet minder;

Wil je weten wat er nodig is om je trage, niet werkende website te verhuizen? Dat lees je hier.

Wat kost de WordPress verhuisservice?

Onze website verhuisservice kost € 125,- voor de website en € 75,- voor eventuele e-mail. Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden.

Doen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten zeggen

NuLED
NuLED
nuled.nl
Beter dan Lamper Design word het volgens ons niet. We hebben al jaren een webshop en een hoop gezeur gehad met verschillende bedrijven die voor ons de website zouden onderhouden. Hooge rekeningen van gedoe wat ze zelf hebben veroorzaakt maar het kwam nooit door hun, dagen dat mensen niet konden bestellen maar dan was er even geen tijd, want tja ze hadden nog meer klanten. Dat is nu verleden tijd we hebben alles wat te maken heeft met onze website onder gebracht bij Lamper Design, nooit gedoe als er wel eens wat is, daar wordt direct naar gekeken en eigenlijk gelijk opgelost, ook geen gezeur met te hoge of twijfelachtige rekeningen we hebben een vaste prijs waar alles voor word geregeld, gewoon helder en duidelijk. Dus voor alle twijfelaars STOP met zoeken je heb het vandaag gevonden Lamper Design betrouwbaar, betaalbaar, goed en snel.
Tea Adema
Tea Adema
teaadema.nl

Sinds een aantal jaar is mijn website bij Kees en zijn team ondergebracht en verzorgen zij het WordPress onderhoud.
Tot mijn grote tevredenheid want geen vraag is te gek en is er eens iets mis of moet er iets worden aangepast dan krijg ik heel snel antwoord, zelfs buiten kantooruren.

Romy Veul
Romy Veul
vakervrolijk.nl

Lamper Design hielp mij aan een goed werkende, snelle website met nog meer functionaliteiten. Mijn blog Vaker Vrolijk was eerder door een andere webbouwer gebouwd in een WordPress-thema dat de grootte van mijn site niet aankon, waardoor ik tegen veel technische problemen aanliep. Lamper Design gaf me direct veel vertrouwen dat ze weten waar ze het over hebben. Niek heeft mijn volledige site opnieuw gebouwd in een ander WordPress-thema, maar met behoud van het design. Hij heeft gezorgd dat mijn blog weer perfect werkt en extra functies heeft. Zo zijn mijn receptblogs beter vindbaar door een handige plug-in en is mijn site een stuk sneller. Ik heb mijn blogplezier helemaal terug en ben heel blij dat ik deze opdracht aan Lamper Design heb uitbesteed én hen heb ingeschakeld voor het blogonderhoud. Bedankt voor alles!

Janine Vaatstra
Janine Vaatstra
switchfinance.nl

Heel fijn contact en ze leveren absoluut maatwerk! aanrader!

René van de Laar
René van de Laar
bikeshoprenevdlaar.nl

Prima bedrijf die er voor je zijn als je ze nodig hebt en wat zeker zo belangrijk is je kan ze nog gewoon telefonisch spreken in plaats van dat eeuwig wachten op een mailtje. Zeker een aanrader!

Jan van Donselaar
Jan van Donselaar
donselaarbouw.nl

Een aantal jaar geleden heeft Kees onze website omgebouwd naar een WordPress website, dit was de start van onze samenwerking. Inmiddels heeft Lamper Design de site weer helemaal up to date gemaakt en in een nieuw jasje gestoken, hier zijn we wederom weer heel erg tevreden over. Bij Lamper Design weet je weet wat je kunt verwachten, korte lijnen, snel schakelen en duidelijke communicatie. Kortom een alle ingrediënten voor een goede samenwerking.

Maike Douglas
Maike Douglas
jufmaike.nl

Ik heb Lamper Design gevraagd voor het WordPress onderhoud pakket. Ze regelen alle updates en andere belangrijke zaken rond mijn WordPress website en dat doen ze goed. Ze hebben ook een academy opgezet en die werkt ook fijn. Lamper Design is goed bereikbaar en met vragen kan ik altijd bij ze terecht. Bij erg specifieke vragen kan het even duren voordat ze weten wat je nodig hebt, maar ze doen altijd hun best het op te lossen.

Pascal Fonteyn
Pascal Fonteyn
colorextreme.nl

Dit bedrijf heeft als kenmerk dat ze snel en accuraat reageren op problemen met de website. De problemen worden zo snel opgelost door deze vakmensen.

Jeanette Swinkels
Jeanette Swinkels
snoozzz.com

Wat een Topbedrijf! Ze beheren onze site perfect. Als er een vraag is of wanneer iets snel moet worden uitgevoerd, staan ze altijd klaar ook buiten kantoor tijden. Ze denken met je mee, niets is teveel. Onze website en shop draait perfect bij Lamper Design en groeit gestaag dankzij de inzet van Lamper Design. Een hele dikke pluim, zo een mooi bedrijf met zoveel passie voor de klant.
Wij zijn SUPER tevreden!

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.