WordPress website verhuizen

Jij hebt al een tijd een WordPress website en je post regelmatig nieuwe updates. De bezoekersaantallen groeien en je hebt de WordPress website uitgebreid met een behoorlijk aantal plugins.

Je krijgt regelmatig berichten van klanten en bezoekers dat de website niet bereikbaar was. Je hebt jouw website technisch zo ver als mogelijk geoptimaliseerd maar ook hierover bent je niet helemaal tevreden. Een troost, dagelijks hebben mensen dezelfde problemen. Maar jij staat op het punt hier verandering in aan te brengen!

Waarom je website verhuizen?

Als je op bovenstaande opties een aantal keer ja geantwoord hebt is het hoog tijd om je WordPress website te laten verhuizen naar een hostingprovider die wel rekening houd met al deze variabelen.

Litespeed caching of Redis caching

Echte snelheid behaal je op de beste kwaliteit servers. Ingericht op de hoogst haalbare technische snelheid en voorzien van de juiste caching aangepast op jouw website of webshop.

Managed WordPress hosting

Speciale hostingpakketten voor WordPress. Optimaal ingesteld zonder overbodige ballast. En zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Hoog beveiligingsniveau

Een beveiligingsplugin op je website zou in principe overbodig zijn als de server van je hostingprovider voorzien is van een goede beveiligingslaag.

WordPress hosting

Wij bieden geoptimaliseerde WordPress hosting voor het beste resultaat. Heb jij zelf een hostingprovider waar je van denkt dat deze geschikter is voor je website of webshop? Geen probleem, wij verhuizen in principe naar alle providers, maar overtuigen je ook graag van de snelheid van onze servers door het opzetten van een gratis testomgeving.

WordPress webdesigners

Altijd een website op maat

Iedere website die we maken is uniek, we werken niet met een blauwdruk die we vullen. Ook jouw website maken we op maat naar jouw wensen en vooral met het oog op jouw doelen. Wat jij belangrijk vindt en met je website wilt bereiken, vertalen wij in een website op maat. Dat houdt in:

  • Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
  • Een goed vindbare website die bovendien snel laadt
  • Een doelgerichte website die bezoekers omzet in klanten

Lamper Design verhuist WordPress websites

Dagelijks verhuizen wij WordPress websites naar andere servers, met of zonder andere domeinnaam. Wij ontzorgen je bedrijf zodat de website gewoon bereikbaar blijft voor de bezoekers, jij kunt werken aan je bedrijf, wij zorgen dat je website voor je blijft werken.

Ook de e-mail wordt door ons verhuist. Zonder onderbreking blijft je dus in contact met je klanten.

Waarom je website vandaag nog verhuizen?

  • Google Pagespeed van je website gaat gegarandeerd omhoog waardoor je website beter zal scoren in de zoekmachines;
  • Trage websites zorgen voor wegklikkende bezoekers. Wij verzorgen in samenspraak met de provider de mogelijke snelheid;
  • Passend advies. Je betaald voor hetgene wat je nodig heeft. Niet meer en niet minder;

Wil je weten wat er nodig is om je trage, niet werkende website te verhuizen? Dat lees je hier.

Wat kost de WordPress verhuisservice?

Onze website verhuisservice kost € 125,- voor de website en € 75,- voor eventuele e-mail. Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden.

Doen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

Naam(verplicht)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste Cases

Jazzandwine.nl
Jazzandwine.nl

Website redesign Jazzandwine.nl

Bekijk dit project
Kokerellen.be
Kokerellen.be

WordPress platform voor Kokerellen.be

Bekijk dit project
BEMA bv
Bemabv.com

Meertalige WordPress website voor Bema BV

Bekijk dit project
Spullengraveren.nl
Spullengraveren.nl

Complete WordPress webshop voor Spullengraveren.nl

Bekijk dit project
HIP Groen website
HIP Groen

Maatwerk website Hipgroen.nl

Bekijk dit project
Idee aan Zee
Ideeaanzee.tv

Website voor Idee aan Zee uit Den Haag

Bekijk dit project

Wat klanten zeggen

Joyce Stevens
Joyce Stevens
Jazzandwine.nl
Onze website JazzandWine.nl wordt zeer kundig door Lamper Design onderhouden en recent opnieuw opgebouwd. Hun professionaliteit, kennis en zeer snelle én goede service is echt opmerkelijk in deze tijd en fantastisch! Bedankt team Lamper, jullie zijn TOP!
Yannick de Graaf
Yannick de Graaf
hipgroen.nl

De samenwerking met Lamper Design verliep erg prettig. Roy slaagde er moeiteloos in om onze complexe wensen te vertalen naar een technisch resultaat. Maatwerk op dit niveau is vandaag de dag moeilijk te vinden. Het uiteindelijke resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Petje af!

Ellen & Michiel Smulders
Ellen & Michiel Smulders
kokerellen.be

We lieten Lamper Design een volledig nieuwe website bouwen voor onze foodblog, wat meer dan gelukt is! Zeer goede samenwerking, heel behulpzaam en recht-door-zee team.

Jaimy Noorlander
Jaimy Noorlander
bemabv.com

We zijn ontzettend blij met Lamper Design. Ze hebben onze website snel en professioneel gebouwd. Wat ons vooral opviel, is hun snelle respons en het vermogen om mee te denken met onze wensen. Het resultaat is een geweldige website die onze verwachtingen overtrof. Absoluut aanbevolen!

Tanya van Santen
Tanya van Santen
spullengraveren.nl

Wij zijn erg blij met onze nieuwe website en webshop, de samenwerking verliep prettig, Lamper luisterde goed naar onze wensen en vertaalde het naar een goed functionerende webshop en website.
En zelf als het niet helemaal ging zoals het moest gaan, werd er snel gereageerd en was het probleem snel opgelost.

Sian Tjioe
Sian Tjioe
pr8fashion.nl

Ik werk nu al zo’n jaar of 3 samen met Lamper Design, zij hebben een heel nieuw design gemaakt voor mijn Wordpress webshop en ik heb meteen een contract afgesloten voor het WordPress onderhoud. Wat een verademing is deze firma! Ze reageren altijd meteen op mijn mails en gaan net dat stapje verder in klant support met het meedenken in oplossingen voor problemen waar ik tegen aan loop! Geen moeite te veel! Chapeau voor Lamper Design, ik ben blij met onze samenwerking!

Gemma Spies
Gemma Spies
combibreed.nl

Vorig jaar hebben wij samen met Lamper Design onze webshop CombiBreed compleet vernieuwd. Onze webshops zijn beschikbaar in verschillende talen en worden deels door ons distributienetwerk beheerd. Een groot project waarbij wij op een prettige manier hebben samengewerkt en dat nog steeds doen. Onze producten en daarbij onze wensen zijn niet standaard voor een webshop, waardoor er deels maatwerk nodig was. Niet alles was even makkelijk, maar met goede communicatie en samenwerking hebben we een mooi webshop kunnen lanceren.

Cees Broeren
Cees Broeren
ktl-nederland.eu

Wij zijn erg tevreden met de diensten van Lamper.

Bij het vernieuwen van de website hebben zij goed met ons meegedacht. Ook bij het onderhoud aan de website is de dienstverlening prima.
Eventuele problemen kunnen online aan de servicedesk gemeld worden, waarna er binnen korte tijd een eerste reactie en vaak zelfs de oplossing wordt gemeld.

Kortom, een prima bedrijf met een uitstekende service!

Henk Yip
Henk Yip
chinesemuurdenhaag.nl

Het was een positieve ervaring om te werken met Lamper Design. We waren erg blij met hoe snel ze in actie kwamen en ons hielpen toen onze oude website niet meer werkte. Er werd hard gewerkt en binnen een week was een nieuwe website opgezet die bijna volledig aan onze wensen voldeed. Wat ons nog meer tevreden stelde, was dat Lamper Design altijd snel reageerde, zelfs laat in de avonden, waardoor het hele proces heel soepel verliep.

Kees Lamper

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.