WordPress website verhuizen

Jij hebt al een tijd een WordPress website en je post regelmatig nieuwe updates. De bezoekersaantallen groeien en je hebt de WordPress website uitgebreid met een behoorlijk aantal plugins.

Je krijgt regelmatig berichten van klanten en bezoekers dat de website niet bereikbaar was. Je hebt jouw website technisch zo ver als mogelijk geoptimaliseerd maar ook hierover bent je niet helemaal tevreden. Een troost, dagelijks hebben mensen dezelfde problemen. Maar jij staat op het punt hier verandering in aan te brengen!

Waarom je website verhuizen?

Als je op bovenstaande opties een aantal keer ja geantwoord hebt is het hoog tijd om je WordPress website te laten verhuizen naar een hostingprovider die wel rekening houd met al deze variabelen.

Lamper DesignLitespeed caching of Redis caching

Echte snelheid behaal je op de beste kwaliteit servers. Ingericht op de hoogst haalbare technische snelheid en voorzien van de juiste caching aangepast op jouw website of webshop.

Lamper DesignManaged WordPress hosting

Speciale hostingpakketten voor WordPress. Optimaal ingesteld zonder overbodige ballast. En zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Lamper DesignHoog beveiligingsniveau

Een beveiligingsplugin op je website zou in principe overbodig zijn als de server van je hostingprovider voorzien is van een goede beveiligingslaag.

WordPress hosting

Wij bieden geoptimaliseerde WordPress hosting voor het beste resultaat. Heb jij zelf een hostingprovider waar je van denkt dat deze geschikter is voor je website of webshop? Geen probleem, wij verhuizen in principe naar alle providers, maar overtuigen je ook graag van de snelheid van onze servers door het opzetten van een gratis testomgeving.

Onze klanten over ons

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Lamper Design verhuist WordPress websites

Dagelijks verhuizen wij WordPress websites naar andere servers, met of zonder andere domeinnaam. Wij ontzorgen je bedrijf zodat de website gewoon bereikbaar blijft voor de bezoekers, jij kunt werken aan je bedrijf, wij zorgen dat je website voor je blijft werken.

Ook de e-mail wordt door ons verhuist. Zonder onderbreking blijft je dus in contact met je klanten.

Waarom je website vandaag nog verhuizen?

  • Google Pagespeed van je website gaat gegarandeerd omhoog waardoor je website beter zal scoren in de zoekmachines;
  • Trage websites zorgen voor wegklikkende bezoekers. Wij verzorgen in samenspraak met de provider de mogelijke snelheid;
  • Passend advies. Je betaald voor hetgene wat je nodig heeft. Niet meer en niet minder;

Wil je weten wat er nodig is om je trage, niet werkende website te verhuizen? Dat lees je hier.

Wat kost de WordPress verhuisservice?

Onze website verhuisservice kost € 125,- voor de website en € 75,- voor eventuele e-mail. Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden.

Doen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.