Waarom is WordPress onderhoud zo belangrijk?

Om maar in de vergelijking met de auto te blijven, de belangrijkste reden is veiligheid. Onderdelen verslijten en zijn aan vervanging toe. En er komen regelmatig updates in de software. Soms is het zelfs zo dat nieuwe wetten of regelgeving een aanpassing aan de auto vereist. En voor websites is dit net zo.

Het belang van WordPress onderhoud bestaat uit vier hoofdredenen:

1. Beveiliging

WordPress is een van de meest populaire, en dus een van de meest gebruikte platformen voor het maken van websites. Dit heeft voordelen, zoals een uitgebreide verzameling aan thema’s en plug-ins, maar tegelijkertijd is het daardoor ook een populair doelwit voor hackers. Regelmatig updaten van WordPress zelf, het thema en de plug-ins zorgt er voor dat de website voorzien blijft van de nieuwste software. Daarmee worden kwetsbaarheden zo snel mogelijk opgelost. Je vermindert zo sterk het risico op hacks.

2. Optimale prestaties

De verschillende onderdelen van de website praten allemaal met elkaar. En niet alleen de website, ook de achterliggende server heeft invloed op de werking van je website.

Door zowel de site als de server goed te onderhouden blijven al deze onderdelen een geoliede machine. Nieuwe functionaliteiten of optimalisaties sluiten veel beter op elkaar aan als ze allemaal met de tijd mee gaan.

We werken al meer dan een jaar heel fijn samen met Kees en zijn team. Zij verzorgen voor ons de technische kant van de website, hosting én WordPress onderhoud. Door de Wordpress onderhoud is onze website altijd up-to-date, hoeven we niet na te denken over updates van plug-ins en hebben we bij vragen één aanspreekpunt. We zijn heel blij met Lamper Design als onze partner. Snelle reactie bij vragen of problemen, denken goed mee en hebben veel kennis in huis.

Eva de Vries
Eva de Vries
eefkooktzo.nl

Ik werk nu al zo’n jaar of 3 samen met Lamper Design, zij hebben een heel nieuw design gemaakt voor mijn Wordpress webshop en ik heb meteen een contract afgesloten voor het WordPress onderhoud. Wat een verademing is deze firma! Ze reageren altijd meteen op mijn mails en gaan net dat stapje verder in klant support met het meedenken in oplossingen voor problemen waar ik tegen aan loop! Geen moeite te veel! Chapeau voor Lamper Design, ik ben blij met onze samenwerking!

Sian Tjioe
Sian Tjioe
pr8fashion.nl

3. Compatibiliteit

Compatibiliteit is eigenlijk een verlengde van het prestatie gedeelte. Je website kan minder goed functioneren als bepaalde onderdelen van de website of de server wel, en sommige onderdelen niet onderhouden worden. We noemen dit codeconflicten. Een server die wel goed bijgehouden wordt kan op enig moment niet meer werken met een website waarbij dit niet gebeurt.

Daarnaast blijven webbrowsers, zoals Google Chrome, Microsoft Edge, of Apple Safari, zich ook steeds doorontwikkelen. Verouderde websites functioneren op enig moment niet meer optimaal op nieuwere generaties webbrowsers.

4. Better safe than sorry met backups

Onderhoud is niet alleen maar zorgen voor updates. Minstens zo belangrijk is zorgen voor de data op je website. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Een website blijft natuurlijk gewoon technologie. En technologie kan stuk gaan. Het is daarom van essentieel belang dat er bij het onderhoud ook gezorgd wordt voor een goede backup strategie.

Of het nu om een webshop gaat waar bestellingen in worden opgeslagen, of voor een corporate website waar contactaanvragen in binnen komen. Het laatste dat je wilt is dat er weken of zelfs maanden aan data verdwenen is als er een probleem is op de site.

Over Lamper Design

Bel mij terug

Heb je een WordPress website of WooCommerce webshop en overweeg je om het onderhoud uit te besteden? Wij bellen en geven graag vrijblijvend advies.

Naam(verplicht)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is er inbegrepen bij WordPress onderhoud?

De belangrijkste twee vragen bij website onderhoud zijn eenvoudig te bedenken:

Wat kost het om mijn WordPress onderhoud uit te besteden en wat doen jullie allemaal binnen een onderhoudspakket?

We zijn graag transparant over zowel kosten als werkzaamheden. Daarom beschrijven we graag voor je wat je allemaal kunt verwachten, en wat de tarieven zijn voor ons WordPress onderhoudspakket.

WordPress-updates

WordPress updates móeten simpelweg worden doorgevoerd. En liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om veiligheid. Lamper Design regelt dat website onderhoud voor je en checkt meteen of alle plug-ins na die update goed blijven werken.

Updates van plug-ins

Elke WordPress website heeft plug-ins. Plug-ins zijn kleine stukjes software die extra functionaliteiten aan de website toevoegen die niet in de standaard WordPress code zitten. Denk hierbij aan een contactformulier, of de WooCommerce webshop plug-in.

Om dezelfde redenen als bij WordPress zelf, is het belangrijk om ook die plug-ins up-to-date te houden. Ook dat valt binnen onze onderhoudsservice.

Updates van je WordPress thema

Je WordPress website heeft altijd een thema om het designen van je website makkelijker te maken. Vaak neemt een thema ook een aantal eigen functionaliteiten mee.

Dat betekent dat ook thema’s geüpdatet moeten worden. Al was het alleen maar om goed overweg te blijven gaan met nieuwere versies van WordPress en plug-ins.

Je raadt het al: ook die updates houden we in de gaten.

WooCommerce onderhoud

Een WordPress webshop moet altijd goed en veilig blijven functioneren. Het is tenslotte letterlijk je inkomen. Wij helpen je daarbij en onderhouden je WooCommerce-omgeving. We houden de omgeving up-to-date en zorgen dat al je data goed opgeslagen blijft.

En wil je een nieuwe functionaliteit in jouw webshop? Ook daarbij denken we graag met je mee in ons WordPress onderhoudscontract.

We zijn ontzettend blij met Lamper Design. Ze hebben onze website snel en professioneel gebouwd. Wat ons vooral opviel, is hun snelle respons en het vermogen om mee te denken met onze wensen. Het resultaat is een geweldige website die onze verwachtingen overtrof. Absoluut aanbevolen!

Jaimy Noorlander
Jaimy Noorlander
bemabv.com

Altijd een website op maat

Iedere website die we maken is uniek. We werken niet met een blauwdruk die we alleen nog maar per klant invullen. Ook jouw website wordt dus volledig van de grond af opgebouwd. We kijken naar jouw wensen en maken de site met het oog op jouw doelen.

Wat jij belangrijk vindt en je met je website wilt bereiken, vertalen wij in een website op maat. Dat houdt in:

  • Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
  • Een goed vindbare website die bovendien snel laadt
  • Een doelgerichte website die bezoekers omzet in klanten
Direct een offerte aanvragen

Laatste projecten

Jazzandwine.nl
Jazzandwine.nl

Website redesign Jazzandwine.nl

Bekijk dit project
Kokerellen.be
Kokerellen.be

WordPress platform voor Kokerellen.be

Bekijk dit project
BEMA bv
Bemabv.com

Meertalige WordPress website voor Bema BV

Bekijk dit project
Spullengraveren.nl
Spullengraveren.nl

Complete WordPress webshop voor Spullengraveren.nl

Bekijk dit project
HIP Groen website
HIP Groen

Maatwerk website Hipgroen.nl

Bekijk dit project
Idee aan Zee
Ideeaanzee.tv

Website voor Idee aan Zee uit Den Haag

Bekijk dit project

Wat krijg je nog meer binnen het onderhoudspakket?

Het goed uitvoeren van updates alleen al is een tijdrovende bezigheid voor iemand die hier niet in thuis is. Maar doe je het niet, dan loop je risico’s. En doe je het verkeerd, dan kan het leiden tot storingen en onnodige kosten.

Voor ons zijn updates dagelijkse kost: we doen het snel, vakkundig en we weten precies waar we op moeten letten. Het uitbesteden van WordPress onderhoud scheelt jou een hoop tijd en stress.

We doen per maand zelfs nog meer voor je binnen de WordPress onderhoudsservice:

Backup-beheer van je website

Het belang van een goede back-up hebben we inmiddels wel duidelijk gemaakt. Dat regelen we dus voor je in het onderhoudspakket. En bij calamiteiten zorgen we ook dat je website razendsnel hersteld wordt op basis van die back-up.

Bereikbaarheid van je website

Door allerlei externe factoren kan het gebeuren dat je site ineens niet meer bereikbaar is. Binnen onze WordPress onderhoudsservice monitoren we via BetterUptime.com je site 24 uur per dag. We springen meteen in actie als er om welke reden dan ook iets fout gaat.

Je zult namelijk net zien, dat gebeurt dan precies op het moment dat een belangrijke potentiële klant op jouw WordPress website wil kijken. Deze websitebezoeker zal zich dan toch even achter de oren krabben en zich afvragen of jij wel de juiste partij bent.

Als je kiest om het onderhoud aan je website uit te besteden word je niet verrast door een website die om voor jou onbekende reden niet meer online is. Wij monitoren de online beschikbaarheid met de premium tool van BetterStack en worden gealarmeerd zodra jouw website niet meer bereikbaar is.

Zijn en blijven pagina’s bereikbaar?

Je hebt het vast wel eens gezien op andere sites, de melding: “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden”. Het is een van de belangrijkste oorzaken waarom bezoekers een site direct weer verlaten.

Wij zorgen ervoor dat dat op jouw site niet gebeurt. We controleren of alle pagina’s op de site bereikbaar zijn en of er geen gebroken links te vinden zijn.

Heb je extra hulp nodig bij de vindbaarheid van jouw website? Wij geven ook SEO advies.

Kleine klusjes: technisch, tekstueel, afbeeldingen

Hoe vaak heb jij al zaken gezien op andere websites waar je van dacht: “Dat is ook echt iets voor op onze website of in onze webshop”? En is het wel eens gebeurd dat je het idee maar hebt laten varen, omdat het toch tijdrovender of minder eenvoudig was om te uit te voeren dan je dacht?

Wat jou misschien wel uren kost, doen wij vaak in 5 minuten. Binnen onze WordPress onderhoudsservice heb je recht op 30 minuten gratis klein onderhoud per maand.

Tekstuele aanpassingen, optimaliseren van afbeeldingen, of het creëren van een nieuw design element worden ineens een stuk makkelijker door te voeren. En kost het iets meer tijd? Dan stemmen we bijkomende kosten eerst netjes met je af.

Vragen en verzoeken voor je WordPress website kun je aan ons stellen via ons support systeem. En natuurlijk zijn we bij dringende vragen over jouw website ook telefonisch te bereiken. Als onderhoudsklant heeft je website bij ons simpelweg de hoogste prioriteit.

Voordelen bij het gebruiken van Premium Plug-ins

WordPress plug-ins zijn in de meeste gevallen gratis te downloaden via de standaard WordPress bibliotheek.

Echter, het gebeurt wel eens dat een website een heel specifieke of uitgebreide functionaliteit nodig heeft. Deze functionaliteiten komen dan in de vorm van een betaalde, ofwel premium plug-in.

Lamper Design heeft partnerships met een aantal grote leveranciers van premium plug-ins, waardoor onze onderhoudsklanten gratis gebruik kunnen maken van  de volgende Premium of Pro plug-ins:

Daarnaast krijgen onze klanten Postmark, een betaalde dienst voor het afleveren van e-mails vanuit de website en bieden wij de premium versie van Cleantalk voor het voorkomen van spam via de website.

De beste snelle hosting

Naast onze onderhoudsdienst bieden wij ook voor een zeer gunstig tarief websitehosting aan. We werken hiervoor samen met Kinsta Google Cloud Hosting. Lamper Design is Kinsta Agency Partner, waardoor we voor een lager tarief betere en sterkere pakketten bieden.

Informeer naar de mogelijkheden

SEO advies nodig?

Een WordPress website die live gezet wordt, is nog niet klaar. Dan begint het pas. Hoe gaan mensen je website vinden? En wie gaat de posities voor zoekwoorden in de zoekmachines monitoren?

Een website is al lang niet alleen een online visitekaartje meer, maar moet een marketingmachine zijn voor jouw bedrijf.

Het monitoren en verbeteren van posities is een belangrijk onderdeel van een strategie om je website te laten groeien. Naast het website onderhoud ondersteunen we je dan ook graag met SEO advies om de website beter vindbaar te maken in zoekmachines.

Lamper Design staat altijd voor ons klaar. Zowel bij vragen die we tussendoor hebben als met wordpress onderhoud. Ook voor onderwerpen, die niet met de website te maken hebben denken ze mee en zorgen ze voor oplossingen. Van mailadressen tot logo’s en van folders tot reclameborden aan de buitenmuur. Steeds tot in de puntjes goed verzorgd.

Inge van Oers
Inge van Oers
linkatwork.nl

Wat kost website onderhoud?

Onze website onderhoud service voor WordPress is er vanaf € 65,- ex. btw per maand. Een kleine investering in rust en zekerheid voor een van je belangrijkste marketingtools: je website of webshop.

Bovendien spaar je daarmee heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden.

Je sluit een overeenkomst af voor minimaal 1 maand, het WordPress onderhoud is maandelijks opzegbaar. Je ontvangt per drie maanden een factuur.

Lastig hè? WordPress onderhoud uitbesteden of toch maar zelf blijven doen. Het is de keuze tussen geld besparen, en tijd besparen om aan de groei van je bedrijf en de dagelijkse bedrijfsvoering te besteden. De keuze is natuurlijk aan jou. Gelukkig hebben wij meer dan 185+ klanten die jou graag willen vertellen hoe zij hierover denken.

Doen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon +31 (0)182 635 077. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

WordPress onderhoud vragen

Het onderhoudscontract is maandelijks opzegbaar. Je sluit het contract af per drie maanden. Mocht je vragen hebben stuur ons een bericht voor eventueel maatwerk.

Uiteraard kun je ervoor kiezen om zelf het website onderhoud uit te voeren. In veel gevallen zal dit geen problemen opleveren. Maar wie houdt in de gaten of jouw website nog online is en wie zet de backup terug als het mis gaat?

Bespaar tijd en geld door het onderhoud en beheer van je website uit te besteden aan echte specialisten.

  • Je WordPress website is altijd veilig en up to date;
  • Wij beheren en herstellen wanneer nodig de backups;
  • Alle WordPress updates doen wij voor jou;
  • Per maand heb je 30 minuten beschikbaar voor kleine aanpassingen aan je website of webshop;
  • Onze specialisten staan 24/7 klaar om problemen op te lossen.

Wij onderhouden meer dan 70 WooCommerce webshops voor onze klanten. Naast het updaten en veilig houden lossen we alle storingen op en zorgen dat de webshop optimaal draait. De kosten voor het onderhoud van een webshop liggen gemiddeld hoger. De reden is dat er meer tijd nodig is om een webshop te beheren qua plugins en thema.

Het volledige beheer en ook de beveiliging van je WordPress website uitbesteden aan professionals. Wij zorgen voor de updates van WordPress, je thema en alle plugins. Daarnaast monitoren wij of de website online is en zonder problemen draait. Mocht er iets mis gaan dan herstellen we dit kosteloos. Hierdoor hoef jij je hier geen zorgen over te maken en je kunt bouwen aan je bedrijf.

Dit is afhankelijk van waar de website gehost wordt. Wij proberen als het mogelijk is de back ups van je website te maken op de server. Dagelijks wordt hier een back up van gemaakt. Mocht het nodig zijn dan kunnen we dit aantal in overleg verhogen.

Heb je een probleem met een WordPress plugin of 1 van je WordPress thema’s? Een mailtje naar ons is voldoende en wij gaan aan de slag. Geen zorgen voor jou als je een onderhoudsabonnement voor je website hebt.

Updates van WordPress thema’s en WordPress plugins is een essentieel onderdeel van het onderhoud van je website. Het niet te garanderen dat je website nooit gehackt gaat worden al is de kans minimaal aangezien wij extra beveiligingsmaatregelen doorvoeren als we een website of webshop in onderhoud krijgen.

Toch gehackt? Wij herstellen je website kosteloos.

Een WordPress website heeft onderhoud nodig qua updates van plugins, thema’s en WordPress zelf. Als je niet update is de kans groot dat je slachtoffer wordt van een hack met alle gevolgen van dien.

Wat klanten zeggen

Joyce Stevens
Joyce Stevens
Jazzandwine.nl
Onze website JazzandWine.nl wordt zeer kundig door Lamper Design onderhouden en recent opnieuw opgebouwd. Hun professionaliteit, kennis en zeer snelle én goede service is echt opmerkelijk in deze tijd en fantastisch! Bedankt team Lamper, jullie zijn TOP!
Eva de Vries
Eva de Vries
eefkooktzo.nl

We werken al meer dan een jaar heel fijn samen met Kees en zijn team. Zij verzorgen voor ons de technische kant van de website, hosting én WordPress onderhoud. Door de Wordpress onderhoud is onze website altijd up-to-date, hoeven we niet na te denken over updates van plug-ins en hebben we bij vragen één aanspreekpunt. We zijn heel blij met Lamper Design als onze partner. Snelle reactie bij vragen of problemen, denken goed mee en hebben veel kennis in huis.

Tea Adema
Tea Adema
teaadema.nl

Sinds een aantal jaar is mijn website bij Kees en zijn team ondergebracht en verzorgen zij het WordPress onderhoud.
Tot mijn grote tevredenheid want geen vraag is te gek en is er eens iets mis of moet er iets worden aangepast dan krijg ik heel snel antwoord, zelfs buiten kantooruren.

Pascal Fonteyn
Pascal Fonteyn
spotrepair-fonteyn.nl

Dit bedrijf heeft als kenmerk dat ze snel en accuraat reageren op problemen met de website. De problemen worden zo snel opgelost door deze vakmensen.

Sian Tjioe
Sian Tjioe
pr8fashion.nl

Ik werk nu al zo’n jaar of 3 samen met Lamper Design, zij hebben een heel nieuw design gemaakt voor mijn Wordpress webshop en ik heb meteen een contract afgesloten voor het WordPress onderhoud. Wat een verademing is deze firma! Ze reageren altijd meteen op mijn mails en gaan net dat stapje verder in klant support met het meedenken in oplossingen voor problemen waar ik tegen aan loop! Geen moeite te veel! Chapeau voor Lamper Design, ik ben blij met onze samenwerking!

Gemma Spies
Gemma Spies
combibreed.nl

Vorig jaar hebben wij samen met Lamper Design onze webshop CombiBreed compleet vernieuwd. Onze webshops zijn beschikbaar in verschillende talen en worden deels door ons distributienetwerk beheerd. Een groot project waarbij wij op een prettige manier hebben samengewerkt en dat nog steeds doen. Onze producten en daarbij onze wensen zijn niet standaard voor een webshop, waardoor er deels maatwerk nodig was. Niet alles was even makkelijk, maar met goede communicatie en samenwerking hebben we een mooi webshop kunnen lanceren.

Marc Hollander
Marc Hollander
nuled.nl

Beter dan Lamper Design word het volgens ons niet.

We hebben al jaren een webshop en een hoop gezeur gehad met verschillende bedrijven die voor ons de website zouden onderhouden. Hooge rekeningen van gedoe wat ze zelf hebben veroorzaakt maar het kwam nooit door hun, dagen dat mensen niet konden bestellen maar dan was er even geen tijd, want tja ze hadden nog meer klanten.

Dat is nu verleden tijd we hebben alles wat te maken heeft met onze website onder gebracht bij Lamper Design, nooit gedoe als er wel eens wat is, daar wordt direct naar gekeken en eigenlijk gelijk opgelost, ook geen gezeur met te hoge of twijfelachtige rekeningen we hebben een vaste prijs waar alles voor word geregeld, gewoon helder en duidelijk.

Dus voor alle twijfelaars STOP met zoeken je heb het vandaag gevonden Lamper Design betrouwbaar, betaalbaar, goed en snel.

Jeanette Swinkels
Jeanette Swinkels
snoozzz.com

Wat een Topbedrijf! Ze beheren onze site perfect. Als er een vraag is of wanneer iets snel moet worden uitgevoerd, staan ze altijd klaar ook buiten kantoor tijden. Ze denken met je mee, niets is teveel. Onze website en shop draait perfect bij Lamper Design en groeit gestaag dankzij de inzet van Lamper Design. Een hele dikke pluim, zo een mooi bedrijf met zoveel passie voor de klant.
Wij zijn SUPER tevreden!

Lies Petersen
Lies Petersen
oefenen.nl

Lamper Design is een fijn bureau om mee samen te werken. Ze hebben ons geholpen met het bouwen en omzetten van onze website, Oefenen.nl, naar Wordpress. Ze zijn flexibel, stappen makkelijk in een proces dat al loopt en geven eerlijk advies. Ook onderhouden ze onze website en bieden snelle en goede service bij vragen of aanpassingen.

Kees Lamper

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.