Inbegrepen bij WordPress onderhoud:

WordPress-updates

WordPress updates móeten simpelweg worden doorgevoerd. En liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om veiligheid. Lamper Design regelt dat website onderhoud voor je en checkt meteen of alle plug-ins na die update goed blijven werken.

Updates van plug-ins

Elke WordPress website heeft plug-ins. Om dezelfde redenen als bij WordPress zelf, is het belangrijk om ook die plug-ins up-to-date te houden. Ook dat valt binnen onze onderhoudsservice.

Updates van je WordPress thema

Werkt je WordPress website met een design thema? Ook thema’s hebben updates, al was het alleen maar om goed overweg te blijven gaan met WordPress updates. Je raadt het al: ook die updates houden we in de gaten.

WooCommerce onderhoud

Tijdens de lancering van een nieuwe actie in jouw webshop wil je dat jouw WordPress webshop goed en veilig blijft functioneren. Wij helpen je daarbij en onderhouden je WooCommerce webshop. Wil je een nieuwe functionaliteit in jouw webshop? Ook daarbij denken we graag met je mee in ons WordPress onderhoudscontract.

Over Lamper Design

Altijd een website op maat

Iedere website die we maken is uniek, we werken niet met een blauwdruk die we vullen. Ook jouw website maken we op maat naar jouw wensen en vooral met het oog op jouw doelen. Wat jij belangrijk vindt en met je website wilt bereiken, vertalen wij in een website op maat. Dat houdt in:

Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
Een goed vindbare website die bovendien snel laadt
Een doelgerichte website die bezoekers omzet in klanten

Alleen al deze updates kosten je als leek behoorlijk wat tijd. Doe je het niet, dan loop je risico’s. Doe je het verkeerd, dan kan het leiden tot storingen en onnodige kosten. Voor ons zijn updates dagelijkse kost: we doen het snel, vakkundig en we weten precies waar we op moeten letten. Dat scheelt jou een hoop tijd en kopzorgen.

Maar we doen per maand nog meer voor je binnen de WordPress onderhoudsservice:

Backup-beheer van je website

Het belang van een goede back-up hoeven we natuurlijk niet aan je uit te leggen. Dat regelen we voor je. En bij calamiteiten zorgen we ook dat je website razendsnel hersteld wordt op basis van die back-up.

Is je WordPress website nog online?

Door allerlei externe factoren kan het gebeuren dat je site niet meer bereikbaar is. Binnen onze WordPress onderhoudsservice monitoren we je site 24 uur per dag en springen we meteen in actie als er om welke reden dan ook iets fout gaat.

Als je kiest om het onderhoud aan je website uit te besteden word je niet verrast door een website die om voor jou onbekende reden niet meer online is. Dit zal meestal gebeuren op het moment dat een belangrijke potentiële klant op jouw WordPress website wil kijken. En deze lead haakt nu af en gaat naar je concurrent omdat jij niet zorgvuldig met je eigen website omgaat en dus waarschijnlijk ook niet met de informatie van je klanten.

Zijn en blijven pagina’s bereikbaar?

Je hebt het vast wel eens gezien op andere sites, de melding: “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden”. Het is de nr. 1 reden waarom bezoekers een site direct weer verlaten. Wij zorgen ervoor dat dat op jouw site niet gebeurt. Heb je extra hulp nodig bij de vindbaarheid van jouw website? Wij geven ook SEO advies.

Een WordPress website die live gezet is, is nog niet klaar. Dan begint het pas. Wie gaat de posities in de zoekmachines monitoren? Wie monitort of de website nog wel online is? Wie test er regelmatig jouw backups? Een website is al lang geen online visitekaartje meer maar moet een marketingmachine zijn voor jouw bedrijf. Vooral het monitoren van posities is een belangrijk onderdeel van een strategie om je website te laten groeien. Los van het website onderhoud ondersteunen we je ook graag bij het verbeteren van de posities in de zoekmachines.

Als je gekozen had voor een onderhoudspakket website om regelmatige te laten updaten was dit niet gebeurd en had jij de kans gehad om met deze lead in contact te komen en te vertellen wat jouw bedrijf echt voor ze kan betekenen.

Kleine klusjes: technisch, tekstueel, afbeeldingen

Hoe vaak heb jij al zaken gezien op andere websites waar je van dacht: “Dat is ook echt iets voor op onze website of in onze webshop”? En wat heb je vervolgens gedaan? Eerst een uur gezocht op Google hoe je dit zou kunnen maken en daarna een aantal uren zuchtend achter je computer gezeten om vervolgens het eindresultaat maar voor lief te nemen omdat het net niet was wat je zocht, maar je krijgt het niet beter.

Wat jou misschien wel uren kost, doen wij vaak in 5 minuten. Binnen onze WordPress onderhoudsservice heb je recht op 30 minuten gratis klein onderhoud per maand. Kost iets meer tijd, dan stemmen we bijkomende kosten eerst netjes met je af.

Vragen en verzoeken voor je WordPress website kun je aan ons stellen via ons support systeem. En natuurlijk kun je ons telefonisch bereiken bij dringende vragen over jouw website. Als onderhoudsklant heeft je website bij ons simpelweg de hoogste prioriteit.

WordPress onderhoud prijzen in 2023?

Onze website onderhoud service voor WordPress is er vanaf € 65,- ex. btw per maand. Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website of webshop. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden.

Je sluit een overeenkomst af voor minimaal 1 maand, het WordPress onderhoud is maandelijks opzegbaar. Je ontvangt per drie maanden een factuur.

Lastig hè? Blijf je zelf aanmodderen of besteed je het onderhoud van je website of webshop simpelweg uit en maak jij je niet meer druk over je website maar houd jij je alleen nog maar bezig met de groei van je bedrijf en de dagelijkse bedrijfsvoering? De keuze is natuurlijk aan jou. Gelukkig hebben wij meer dan 185+ klanten die jou graag willen vertellen hoe zij hierover denken.

Doen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

WordPress onderhoud vragen

Voor hoe lang sluit je een WordPress onderhoudsabonnement af?

Het onderhoudscontract is maandelijks opzegbaar. Je sluit het contract af per drie maanden. Mocht je vragen hebben stuur ons een bericht voor eventueel maatwerk.

Kan ik zelf mijn website onderhoud uitvoeren?

Uiteraard kun je ervoor kiezen om zelf het website onderhoud uit te voeren. In veel gevallen zal dit geen problemen opleveren. Maar wie houdt in de gaten of jouw website nog online is en wie zet de backup terug als het mis gaat?

Bespaar tijd en geld door het onderhoud en beheer van je website uit te besteden aan echte specialisten.

Wat krijg je per maand voor jouw website?

Je WordPress website is altijd veilig en up to date;
Wij beheren en herstellen wanneer nodig de backups;
Alle WordPress updates doen wij voor jou;
Per maand heb je 30 minuten beschikbaar voor kleine aanpassingen aan je website of webshop;
Onze specialisten staan 24/7 klaar om problemen op te lossen.

Onderhouden jullie ook WooCommerce webshops?

Wij onderhouden meer dan 70 WooCommerce webshops voor onze klanten. Naast het updaten en veilig houden lossen we alle storingen op en zorgen dat de webshop optimaal draait. De kosten voor het onderhoud van een webshop liggen gemiddeld hoger. De reden is dat er meer tijd nodig is om een webshop te beheren qua plugins en thema.

Wat is WordPress onderhoud?

Het volledige beheer en ook de beveiliging van je WordPress website uitbesteden aan professionals. Wij zorgen voor de updates van WordPress, je thema en alle plugins. Daarnaast monitoren wij of de website online is en zonder problemen draait. Mocht er iets mis gaan dan herstellen we dit kosteloos. Hierdoor hoef jij je hier geen zorgen over te maken en je kunt bouwen aan je bedrijf.

Hoe kom je aan een back up van jouw website?

Dit is afhankelijk van waar de website gehost wordt. Wij proberen als het mogelijk is de back ups van je website te maken op de server. Dagelijks wordt hier een back up van gemaakt. Mocht het nodig zijn dan kunnen we dit aantal in overleg verhogen.

Heb je een probleem met een WordPress plugin of 1 van je WordPress thema’s? Een mailtje naar ons is voldoende en wij gaan aan de slag. Geen zorgen voor jou als je een onderhoudsabonnement voor je website hebt.

Met WordPress onderhoud nooit meer een gehackte website?

Updates van WordPress thema’s en WordPress plugins is een essentieel onderdeel van het onderhoud van je website. Het niet te garanderen dat je website nooit gehackt gaat worden al is de kans minimaal aangezien wij extra beveiligingsmaatregelen doorvoeren als we een website of webshop in onderhoud krijgen.

Toch gehackt? Wij herstellen je website kosteloos.

Waarom WordPress onderhouden?

Een WordPress website heeft onderhoud nodig qua updates van plugins, thema’s en WordPress zelf. Als je niet update is de kans groot dat je slachtoffer wordt van een hack met alle gevolgen van dien.

Wat klanten zeggen

CombiBreed
CombiBreed
combibreed.nl
Vorig jaar hebben wij samen met Lamper Design onze webshop CombiBreed compleet vernieuwd. Onze webshops zijn beschikbaar in verschillende talen en worden deels door ons distributienetwerk beheerd. Een groot project waarbij wij op een prettige manier hebben samengewerkt en dat nog steeds doen. Onze producten en daarbij onze wensen zijn niet standaard voor een webshop, waardoor er deels maatwerk nodig was. Niet alles was even makkelijk, maar met goede communicatie en samenwerking hebben we een mooi webshop kunnen lanceren.
KTL Nederland
KTL Nederland
ktl-nederland.eu

Wij zijn erg tevreden met de diensten van Lamper.

Bij het vernieuwen van de website hebben zij goed met ons meegedacht. Ook bij het onderhoud aan de website is de dienstverlening prima.
Eventuele problemen kunnen online aan de servicedesk gemeld worden, waarna er binnen korte tijd een eerste reactie en vaak zelfs de oplossing wordt gemeld.

Kortom, een prima bedrijf met een uitstekende service!

De Chinese Muur
De Chinese Muur
chinesemuurdenhaag.nl

Het was een positieve ervaring om te werken met Lamper Design. We waren erg blij met hoe snel ze in actie kwamen en ons hielpen toen onze oude website niet meer werkte. Er werd hard gewerkt en binnen een week was een nieuwe website opgezet die bijna volledig aan onze wensen voldeed. Wat ons nog meer tevreden stelde, was dat Lamper Design altijd snel reageerde, zelfs laat in de avonden, waardoor het hele proces heel soepel verliep.

Imakin
Imakin
imakin.nl

Lamper Design heeft een custom webshop voor mij gebouwd. Ik heb het ontwerp aangeleverd en zij hebben de webshop naar mijn wensen gebouwd. Ik ben ook blij met de technische support en onderhoud van de website.

Robin Timmers
Robin Timmers
robintimmers.nl

Snel, betrouwbaar en doelgericht: dat is Lamper Design. Ze hielpen mij aan een nieuwe website die paste bij de groei van mijn bedrijf – en ook nog ‘s zorgde dat ik door bleef groeien.

Kreeg meerdere keren complimenten over de website, waardoor leads makkelijker klanten werden.

Die website verdient zich dus makkelijk terug. 🙂

PiramideSchrijven
PiramideSchrijven
piramideschrijven.com

Lamper design heeft voor ons een nieuwe website gebouwd waar wij van klanten veel positieve reacties op krijgen. Keurig binnen tijd en budget opgeleverd. Website aanpassingen worden supersnel opgepakt en perfect uitgevoerd. Lamper Design is een echte aanrader!

Advidens
Advidens
advidens.nl

Bedrijf die een uitzondering op regel is aangaande bouwen van Internetsites. Afspraak is afspraak. Zaken worden direct geregeld. Wachttijden en lange trajecten zijn niet aan de orde. Complimenten

Sweetest Design
Sweetest Design
sweetestdesign.nl

Lamper Design heeft mijn oude thema helemaal nagebouwd omdat deze niet meer kon draaien op wordpress. Het proces ging echt super snel vanaf bespreken tot het online zetten. Mijn nieuwe website ziet er prachtig uit! De communicatie was super, snelle reacties en alles wat ik vroeg was mogelijk.

NuLED
NuLED
nuled.nl

Beter dan Lamper Design word het volgens ons niet.

We hebben al jaren een webshop en een hoop gezeur gehad met verschillende bedrijven die voor ons de website zouden onderhouden. Hooge rekeningen van gedoe wat ze zelf hebben veroorzaakt maar het kwam nooit door hun, dagen dat mensen niet konden bestellen maar dan was er even geen tijd, want tja ze hadden nog meer klanten.

Dat is nu verleden tijd we hebben alles wat te maken heeft met onze website onder gebracht bij Lamper Design, nooit gedoe als er wel eens wat is, daar wordt direct naar gekeken en eigenlijk gelijk opgelost, ook geen gezeur met te hoge of twijfelachtige rekeningen we hebben een vaste prijs waar alles voor word geregeld, gewoon helder en duidelijk.

Dus voor alle twijfelaars STOP met zoeken je heb het vandaag gevonden Lamper Design betrouwbaar, betaalbaar, goed en snel.

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.