WordPress onderhoud

Inbegrepen bij WordPress onderhoud:

WordPress updatesWordPress-updates

WordPress updates móeten simpelweg worden doorgevoerd. En liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om veiligheid. Lamper Design regelt dat website onderhoud voor je en checkt meteen of alle plug-ins na die update goed blijven werken.

Plugin updatesUpdates van plug-ins

Elke WordPress website heeft plug-ins. Om dezelfde redenen als bij WordPress zelf, is het belangrijk om ook die plug-ins up-to-date te houden. Ook dat valt binnen onze onderhoudsservice.

Thema updatesUpdates van je WordPress thema

Werkt je WordPress website met een design thema? Ook thema’s hebben updates, al was het alleen maar om goed overweg te blijven gaan met WordPress updates. Je raadt het al: ook die updates houden we in de gaten.

WooCommerce onderhoudWooCommerce onderhoud

Tijdens de lancering van een nieuwe actie in jouw webshop wil je dat jouw WordPress webshop goed en veilig blijft functioneren. Wij helpen je daarbij en onderhouden je WooCommerce webshop. Wil je een nieuwe functionaliteit in jouw webshop? Ook daarbij denken we graag met je mee in ons WordPress onderhoudscontract.

Onze klanten over ons

Tevreden klanten die hun WordPress updaten aan ons overlaten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Lamper Design is een fijn bureau om mee samen te werken. Ze hebben ons geholpen met het bouwen en omzetten van onze website, Oefenen.nl, naar WordPress. Ze zijn flexibel, stappen makkelijk in een proces dat al loopt en geven eerlijk advies. Ook onderhouden ze onze WordPress website en bieden snelle en goede WordPress service bij vragen of aanpassingen.

Lies PetersenLies Petersen, Oefenen.nl

Lamper Design regelt nu een paar jaar het onderhoud van mijn drukbezochte WordPress websites en daar ben ik ontzettend blij mee. Zij zorgen ervoor dat plugin’s up to date zijn, lossen conflicten tussen plugin’s/thema’s op, regelen de backups en voegen speciale functies toe die ik goed kan gebruiken. Hierbij houden zij goed rekening met de bezoekerspieken, zodat m’n bezoekers hier niets of nauwelijks iets van merken.

Lamper Design communiceert helder, duidelijk en snel. Vaak heb ik binnen een paar minuten al een bericht terug. En als er iets geks aan de hand is, bijvoorbeeld de server die hapert, dan kan ik hen ook telefonisch bereiken, zelfs in de avonduren. Ik ben heel blij met de samenwerking en kan je Lamper Design dan ook van harte aanbevelen!

Laura VinkLaura Vink, Vink Academy

Alleen al deze updates kosten je als leek behoorlijk wat tijd. Doe je het niet, dan loop je risico’s. Doe je het verkeerd, dan kan het leiden tot storingen en onnodige kosten. Voor ons zijn updates dagelijkse kost: we doen het snel, vakkundig en we weten precies waar we op moeten letten. Dat scheelt jou een hoop tijd en kopzorgen.

Maar we doen per maand nog meer voor je binnen de WordPress onderhoudsservice:

Website backupsBackup-beheer van je website

Het belang van een goede back-up hoeven we natuurlijk niet aan je uit te leggen. Dat regelen we voor je. En bij calamiteiten zorgen we ook dat je website razendsnel hersteld wordt op basis van die back-up.

wordpress onderhoud onlineIs je WordPress website nog online?

Door allerlei externe factoren kan het gebeuren dat je site niet meer bereikbaar is. Binnen onze WordPress onderhoudsservice monitoren we je site 24 uur per dag en springen we meteen in actie als er om welke reden dan ook iets fout gaat.

Als je kiest om het onderhoud aan je website uit te besteden word je niet verrast door een website die om voor jou onbekende reden niet meer online is. Dit zal meestal gebeuren op het moment dat een belangrijke potentiële klant op jouw WordPress website wil kijken. En deze lead haakt nu af en gaat naar je concurrent omdat jij niet zorgvuldig met je eigen website omgaat en dus waarschijnlijk ook niet met de informatie van je klanten.

website bereikbaarZijn en blijven pagina’s bereikbaar?

Je hebt het vast wel eens gezien op andere sites, de melding: “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden”. Het is de nr. 1 reden waarom bezoekers een site direct weer verlaten. Wij zorgen ervoor dat dat op jouw site niet gebeurt. Heb je extra hulp nodig bij de vindbaarheid van jouw website? Wij geven ook SEO advies.

Een WordPress website die live gezet is, is nog niet klaar. Dan begint het pas. Wie gaat de posities in de zoekmachines monitoren? Wie monitort of de website nog wel online is? Wie test er regelmatig jouw backups? Een website is al lang geen online visitekaartje meer maar moet een marketingmachine zijn voor jouw bedrijf. Vooral het monitoren van posities is een belangrijk onderdeel van een strategie om je website te laten groeien. Los van het website onderhoud ondersteunen we je ook graag bij het verbeteren van de posities in de zoekmachines.

Als je gekozen had voor een onderhoudspakket website om regelmatige te laten updaten was dit niet gebeurd en had jij de kans gehad om met deze lead in contact te komen en te vertellen wat jouw bedrijf echt voor ze kan betekenen.

wordpress website klusjesKleine klusjes: technisch, tekstueel, afbeeldingen

Hoe vaak heb jij al zaken gezien op andere websites waar je van dacht: “Dat is ook echt iets voor op onze website of in onze webshop”? En wat heb je vervolgens gedaan? Eerst een uur gezocht op Google hoe je dit zou kunnen maken en daarna een aantal uren zuchtend achter je computer gezeten om vervolgens het eindresultaat maar voor lief te nemen omdat het net niet was wat je zocht, maar je krijgt het niet beter.

Wat jou misschien wel uren kost, doen wij vaak in 5 minuten. Binnen onze WordPress onderhoudsservice heb je recht op 30 minuten gratis klein onderhoud per maand. Kost iets meer tijd, dan stemmen we bijkomende kosten eerst netjes met je af.

Vragen en verzoeken voor je WordPress website kun je aan ons stellen via ons support systeem. En natuurlijk kun je ons telefonisch bereiken bij dringende vragen over jouw website. Als onderhoudsklant heeft je website bij ons simpelweg de hoogste prioriteit.

93 klanten beoordelen Lamper Design gemiddeld met 4.8/5

WordPress onderhoud prijzen in 2022?

Onze website onderhoud service voor WordPress is er vanaf € 55,- ex. btw per maand. Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website of webshop. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden.

Je sluit een overeenkomst af voor minimaal 1 maand, het WordPress onderhoud is maandelijks opzegbaar. Je ontvangt per drie maanden een factuur.

Lastig hè? Blijf je zelf aanmodderen of besteed je het onderhoud van je website of webshop simpelweg uit en maak jij je niet meer druk over je website maar houd jij je alleen nog maar bezig met de groei van je bedrijf en de dagelijkse bedrijfsvoering? De keuze is natuurlijk aan jou. Gelukkig hebben wij meer dan 175+ klanten die jou graag willen vertellen hoe zij hierover denken.

Doen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

Lamper Design staat altijd voor ons klaar. Zowel bij vragen die we tussendoor hebben als met WordPress onderhoud. Ook voor onderwerpen, die niet met de website te maken hebben denken ze mee en zorgen ze voor oplossingen. Van mailadressen tot logo’s en van folders tot reclameborden aan de buitenmuur. Steeds tot in de puntjes goed verzorgd.

Inge van Oers over website onderhoudInge van Oers, Link@Work

Het WordPress onderhoud van mijn beide websites wordt uitstekend gedaan door Lamper Design. Wat ik zelf kan, doe ik zelf, waar ik geen verstand van heb of tijd voor heb doen zij; flexibel en snel.

Karin Albers over Website onderhoudKarin Albers, Naturio.nl

WordPress onderhoud vragen

Voor hoe lang sluit je een WordPress onderhoudsabonnement af?

Het onderhoudscontract is maandelijks opzegbaar.
Je sluit het contract af per drie maanden.
Mocht je vragen hebben stuur ons een bericht voor eventueel maatwerk.

Kan ik zelf mijn website onderhoud uitvoeren?

Uiteraard kun je ervoor kiezen om zelf het website onderhoud uit te voeren. In veel gevallen zal dit geen problemen opleveren. Maar wie houd in de gaten of jouw website nog online is en wie zet de backup terug als het mis gaat?

Bespaar tijd en geld door het onderhoud en beheer van je website uit te besteden aan echte specialisten.

Wat krijg je per maand voor jouw website?
  • Je WordPress website is altijd veilig en up to date;
  • Wij beheren en herstellen wanneer nodig de backups;
  • Alle WordPress updates doen wij voor jou;
  • Per maand heb je 30 minuten beschikbaar voor kleine aanpassingen aan je website of webshop;
  • Onze specialisten staan 24/7 klaar om problemen op te lossen.
Onderhouden jullie ook WooCommerce webshops?

Wij onderhouden meer dan 70 WooCommerce webshops voor onze klanten. Naast het updaten en veilig houden lossen we alle storingen op en zorgen dat de webshop optimaal draait. De kosten voor het onderhoud van een webshop liggen gemiddeld hoger. De reden is dat er meer tijd nodig is om een webshop te beheren qua plugins en thema.

Wat is WordPress onderhoud?

Het volledige beheer en ook de beveiliging van je WordPress website uitbesteden aan professionals. Wij zorgen voor de updates van WordPress, je thema en alle plugins. Daarnaast monitoren wij of de website online is en zonder problemen draait. Mocht er iets mis gaan dan herstellen we dit kosteloos. Hierdoor hoef jij je hier geen zorgen over te maken en je kunt bouwen aan je bedrijf.

Hoe kom je aan een back up van jouw website?

Dit is afhankelijk van waar de website gehost wordt. Wij proberen als het mogelijk is de back ups van je website te maken op de server. Dagelijks wordt hier een back up van gemaakt. Mocht het nodig zijn dan kunnen we dit aantal in overleg verhogen.

Heb je een probleem met een WordPress plugin of 1 van je WordPress thema’s? Een mailtje naar ons is voldoende en wij gaan aan de slag. Geen zorgen voor jou als je een onderhoudsabonnement voor je website hebt.

Met WordPress onderhoud nooit meer een gehackte website?

Updates van WordPress thema’s en WordPress plugins is een essentieel onderdeel van het onderhoud van je website. Het niet te garanderen dat je website nooit gehackt gaat worden al is de kans minimaal aangezien wij extra beveiligingsmaatregelen doorvoeren als we een website of webshop in onderhoud krijgen.

Toch gehackt? Wij herstellen je website kosteloos.

Waarom WordPress onderhouden?

Een WordPress website heeft onderhoud nodig qua updates van plugins, thema’s en WordPress zelf. Als je niet update is de kans groot dat je slachtoffer wordt van een hack met alle gevolgen van dien.

Ga naar de bovenkant