Inbegrepen bij WordPress onderhoud:

WordPress-updates

WordPress updates móeten simpelweg worden doorgevoerd. En liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om veiligheid. Lamper Design regelt dat website onderhoud voor je en checkt meteen of alle plug-ins na die update goed blijven werken.

Updates van plug-ins

Elke WordPress website heeft plug-ins. Om dezelfde redenen als bij WordPress zelf, is het belangrijk om ook die plug-ins up-to-date te houden. Ook dat valt binnen onze onderhoudsservice.

Updates van je WordPress thema

Werkt je WordPress website met een design thema? Ook thema’s hebben updates, al was het alleen maar om goed overweg te blijven gaan met WordPress updates. Je raadt het al: ook die updates houden we in de gaten.

We werken al meer dan een jaar heel fijn samen met Kees en zijn team. Zij verzorgen voor ons de technische kant van de website, hosting én WordPress onderhoud. Door de Wordpress onderhoud is onze website altijd up-to-date, hoeven we niet na te denken over updates van plug-ins en hebben we bij vragen één aanspreekpunt. We zijn heel blij met Lamper Design als onze partner. Snelle reactie bij vragen of problemen, denken goed mee en hebben veel kennis in huis.

Eva de Vries
Eva de Vries
eefkooktzo.nl

Ik werk nu al zo’n jaar of 3 samen met Lamper Design, zij hebben een heel nieuw design gemaakt voor mijn Wordpress webshop en ik heb meteen een contract afgesloten voor het WordPress onderhoud. Wat een verademing is deze firma! Ze reageren altijd meteen op mijn mails en gaan net dat stapje verder in klant support met het meedenken in oplossingen voor problemen waar ik tegen aan loop! Geen moeite te veel! Chapeau voor Lamper Design, ik ben blij met onze samenwerking!

Sian Tjioe
Sian Tjioe
pr8fashion.nl

WooCommerce onderhoud

Tijdens de lancering van een nieuwe actie in jouw webshop wil je dat jouw WordPress webshop goed en veilig blijft functioneren. Wij helpen je daarbij en onderhouden je WooCommerce webshop. Wil je een nieuwe functionaliteit in jouw webshop? Ook daarbij denken we graag met je mee in ons WordPress onderhoudscontract.

Over Lamper Design

Altijd een website op maat

Iedere website die we maken is uniek, we werken niet met een blauwdruk die we vullen. Ook jouw website maken we op maat naar jouw wensen en vooral met het oog op jouw doelen. Wat jij belangrijk vindt en met je website wilt bereiken, vertalen wij in een website op maat. Dat houdt in:

  • Een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
  • Een goed vindbare website die bovendien snel laadt
  • Een doelgerichte website die bezoekers omzet in klanten

Alleen al deze updates kosten je als leek behoorlijk wat tijd. Doe je het niet, dan loop je risico’s. Doe je het verkeerd, dan kan het leiden tot storingen en onnodige kosten. Voor ons zijn updates dagelijkse kost: we doen het snel, vakkundig en we weten precies waar we op moeten letten. Dat scheelt jou een hoop tijd en kopzorgen.

Maar we doen per maand nog meer voor je binnen de WordPress onderhoudsservice:

Backup-beheer van je website

Het belang van een goede back-up hoeven we natuurlijk niet aan je uit te leggen. Dat regelen we voor je. En bij calamiteiten zorgen we ook dat je website razendsnel hersteld wordt op basis van die back-up.

Is je WordPress website nog online?

Door allerlei externe factoren kan het gebeuren dat je site niet meer bereikbaar is. Binnen onze WordPress onderhoudsservice monitoren we je site 24 uur per dag en springen we meteen in actie als er om welke reden dan ook iets fout gaat.

Als je kiest om het onderhoud aan je website uit te besteden word je niet verrast door een website die om voor jou onbekende reden niet meer online is. Dit zal meestal gebeuren op het moment dat een belangrijke potentiële klant op jouw WordPress website wil kijken. En deze lead haakt nu af en gaat naar je concurrent omdat jij niet zorgvuldig met je eigen website omgaat en dus waarschijnlijk ook niet met de informatie van je klanten.

Zijn en blijven pagina’s bereikbaar?

Je hebt het vast wel eens gezien op andere sites, de melding: “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden”. Het is de nr. 1 reden waarom bezoekers een site direct weer verlaten. Wij zorgen ervoor dat dat op jouw site niet gebeurt. Heb je extra hulp nodig bij de vindbaarheid van jouw website? Wij geven ook SEO advies.

Een WordPress website die live gezet is, is nog niet klaar. Dan begint het pas. Wie gaat de posities in de zoekmachines monitoren? Wie monitort of de website nog wel online is? Wie test er regelmatig jouw backups? Een website is al lang geen online visitekaartje meer maar moet een marketingmachine zijn voor jouw bedrijf. Vooral het monitoren van posities is een belangrijk onderdeel van een strategie om je website te laten groeien. Los van het website onderhoud ondersteunen we je ook graag bij het verbeteren van de posities in de zoekmachines.

Als je gekozen had voor een onderhoudspakket website om regelmatige te laten updaten was dit niet gebeurd en had jij de kans gehad om met deze lead in contact te komen en te vertellen wat jouw bedrijf echt voor ze kan betekenen.

Kleine klusjes: technisch, tekstueel, afbeeldingen

Hoe vaak heb jij al zaken gezien op andere websites waar je van dacht: “Dat is ook echt iets voor op onze website of in onze webshop”? En wat heb je vervolgens gedaan? Eerst een uur gezocht op Google hoe je dit zou kunnen maken en daarna een aantal uren zuchtend achter je computer gezeten om vervolgens het eindresultaat maar voor lief te nemen omdat het net niet was wat je zocht, maar je krijgt het niet beter.

Wat jou misschien wel uren kost, doen wij vaak in 5 minuten. Binnen onze WordPress onderhoudsservice heb je recht op 30 minuten gratis klein onderhoud per maand. Kost iets meer tijd, dan stemmen we bijkomende kosten eerst netjes met je af.

Vragen en verzoeken voor je WordPress website kun je aan ons stellen via ons support systeem. En natuurlijk kun je ons telefonisch bereiken bij dringende vragen over jouw website. Als onderhoudsklant heeft je website bij ons simpelweg de hoogste prioriteit.

We zijn ontzettend blij met Lamper Design. Ze hebben onze website snel en professioneel gebouwd. Wat ons vooral opviel, is hun snelle respons en het vermogen om mee te denken met onze wensen. Het resultaat is een geweldige website die onze verwachtingen overtrof. Absoluut aanbevolen!

Jaimy Noorlander
Jaimy Noorlander
bemabv.com

WordPress onderhoud prijzen in 2023?

Onze website onderhoud service voor WordPress is er vanaf € 65,- ex. btw per maand. Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website of webshop. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden.

Je sluit een overeenkomst af voor minimaal 1 maand, het WordPress onderhoud is maandelijks opzegbaar. Je ontvangt per drie maanden een factuur.

Lastig hè? Blijf je zelf aanmodderen of besteed je het onderhoud van je website of webshop simpelweg uit en maak jij je niet meer druk over je website maar houd jij je alleen nog maar bezig met de groei van je bedrijf en de dagelijkse bedrijfsvoering? De keuze is natuurlijk aan jou. Gelukkig hebben wij meer dan 185+ klanten die jou graag willen vertellen hoe zij hierover denken.

Doen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

Laatste projecten

Kokerellen.be
Kokerellen.be

WordPress platform voor Kokerellen.be

Bekijk dit project
BEMA bv
Bemabv.com

Meertalige WordPress website voor Bema BV

Bekijk dit project
Spullengraveren.nl
Spullengraveren.nl

Complete WordPress webshop voor Spullengraveren.nl

Bekijk dit project
HIP Groen website
HIP Groen

Maatwerk website Hipgroen.nl

Bekijk dit project
Idee aan Zee
Ideeaanzee.tv

Website voor Idee aan Zee uit Den Haag

Bekijk dit project
De Vaart
Devaart.nl

Adviesbureau De Vaart

Bekijk dit project

WordPress onderhoud vragen

Het onderhoudscontract is maandelijks opzegbaar. Je sluit het contract af per drie maanden. Mocht je vragen hebben stuur ons een bericht voor eventueel maatwerk.

Uiteraard kun je ervoor kiezen om zelf het website onderhoud uit te voeren. In veel gevallen zal dit geen problemen opleveren. Maar wie houdt in de gaten of jouw website nog online is en wie zet de backup terug als het mis gaat?

Bespaar tijd en geld door het onderhoud en beheer van je website uit te besteden aan echte specialisten.

  • Je WordPress website is altijd veilig en up to date;
  • Wij beheren en herstellen wanneer nodig de backups;
  • Alle WordPress updates doen wij voor jou;
  • Per maand heb je 30 minuten beschikbaar voor kleine aanpassingen aan je website of webshop;
  • Onze specialisten staan 24/7 klaar om problemen op te lossen.

Wij onderhouden meer dan 70 WooCommerce webshops voor onze klanten. Naast het updaten en veilig houden lossen we alle storingen op en zorgen dat de webshop optimaal draait. De kosten voor het onderhoud van een webshop liggen gemiddeld hoger. De reden is dat er meer tijd nodig is om een webshop te beheren qua plugins en thema.

Het volledige beheer en ook de beveiliging van je WordPress website uitbesteden aan professionals. Wij zorgen voor de updates van WordPress, je thema en alle plugins. Daarnaast monitoren wij of de website online is en zonder problemen draait. Mocht er iets mis gaan dan herstellen we dit kosteloos. Hierdoor hoef jij je hier geen zorgen over te maken en je kunt bouwen aan je bedrijf.

Dit is afhankelijk van waar de website gehost wordt. Wij proberen als het mogelijk is de back ups van je website te maken op de server. Dagelijks wordt hier een back up van gemaakt. Mocht het nodig zijn dan kunnen we dit aantal in overleg verhogen.

Heb je een probleem met een WordPress plugin of 1 van je WordPress thema’s? Een mailtje naar ons is voldoende en wij gaan aan de slag. Geen zorgen voor jou als je een onderhoudsabonnement voor je website hebt.

Updates van WordPress thema’s en WordPress plugins is een essentieel onderdeel van het onderhoud van je website. Het niet te garanderen dat je website nooit gehackt gaat worden al is de kans minimaal aangezien wij extra beveiligingsmaatregelen doorvoeren als we een website of webshop in onderhoud krijgen.

Toch gehackt? Wij herstellen je website kosteloos.

Een WordPress website heeft onderhoud nodig qua updates van plugins, thema’s en WordPress zelf. Als je niet update is de kans groot dat je slachtoffer wordt van een hack met alle gevolgen van dien.

Wat klanten zeggen

Eva de Vries
Eva de Vries
eefkooktzo.nl
We werken al meer dan een jaar heel fijn samen met Kees en zijn team. Zij verzorgen voor ons de technische kant van de website, hosting én WordPress onderhoud. Door de Wordpress onderhoud is onze website altijd up-to-date, hoeven we niet na te denken over updates van plug-ins en hebben we bij vragen één aanspreekpunt. We zijn heel blij met Lamper Design als onze partner. Snelle reactie bij vragen of problemen, denken goed mee en hebben veel kennis in huis.
Tea Adema
Tea Adema
teaadema.nl

Sinds een aantal jaar is mijn website bij Kees en zijn team ondergebracht en verzorgen zij het WordPress onderhoud.
Tot mijn grote tevredenheid want geen vraag is te gek en is er eens iets mis of moet er iets worden aangepast dan krijg ik heel snel antwoord, zelfs buiten kantooruren.

Pascal Fonteyn
Pascal Fonteyn
spotrepair-fonteyn.nl

Dit bedrijf heeft als kenmerk dat ze snel en accuraat reageren op problemen met de website. De problemen worden zo snel opgelost door deze vakmensen.

Sian Tjioe
Sian Tjioe
pr8fashion.nl

Ik werk nu al zo’n jaar of 3 samen met Lamper Design, zij hebben een heel nieuw design gemaakt voor mijn Wordpress webshop en ik heb meteen een contract afgesloten voor het WordPress onderhoud. Wat een verademing is deze firma! Ze reageren altijd meteen op mijn mails en gaan net dat stapje verder in klant support met het meedenken in oplossingen voor problemen waar ik tegen aan loop! Geen moeite te veel! Chapeau voor Lamper Design, ik ben blij met onze samenwerking!

Gemma Spies
Gemma Spies
combibreed.nl

Vorig jaar hebben wij samen met Lamper Design onze webshop CombiBreed compleet vernieuwd. Onze webshops zijn beschikbaar in verschillende talen en worden deels door ons distributienetwerk beheerd. Een groot project waarbij wij op een prettige manier hebben samengewerkt en dat nog steeds doen. Onze producten en daarbij onze wensen zijn niet standaard voor een webshop, waardoor er deels maatwerk nodig was. Niet alles was even makkelijk, maar met goede communicatie en samenwerking hebben we een mooi webshop kunnen lanceren.

Marc Hollander
Marc Hollander
nuled.nl

Beter dan Lamper Design word het volgens ons niet.

We hebben al jaren een webshop en een hoop gezeur gehad met verschillende bedrijven die voor ons de website zouden onderhouden. Hooge rekeningen van gedoe wat ze zelf hebben veroorzaakt maar het kwam nooit door hun, dagen dat mensen niet konden bestellen maar dan was er even geen tijd, want tja ze hadden nog meer klanten.

Dat is nu verleden tijd we hebben alles wat te maken heeft met onze website onder gebracht bij Lamper Design, nooit gedoe als er wel eens wat is, daar wordt direct naar gekeken en eigenlijk gelijk opgelost, ook geen gezeur met te hoge of twijfelachtige rekeningen we hebben een vaste prijs waar alles voor word geregeld, gewoon helder en duidelijk.

Dus voor alle twijfelaars STOP met zoeken je heb het vandaag gevonden Lamper Design betrouwbaar, betaalbaar, goed en snel.

Jeanette Swinkels
Jeanette Swinkels
snoozzz.com

Wat een Topbedrijf! Ze beheren onze site perfect. Als er een vraag is of wanneer iets snel moet worden uitgevoerd, staan ze altijd klaar ook buiten kantoor tijden. Ze denken met je mee, niets is teveel. Onze website en shop draait perfect bij Lamper Design en groeit gestaag dankzij de inzet van Lamper Design. Een hele dikke pluim, zo een mooi bedrijf met zoveel passie voor de klant.
Wij zijn SUPER tevreden!

Lies Petersen
Lies Petersen
oefenen.nl

Lamper Design is een fijn bureau om mee samen te werken. Ze hebben ons geholpen met het bouwen en omzetten van onze website, Oefenen.nl, naar Wordpress. Ze zijn flexibel, stappen makkelijk in een proces dat al loopt en geven eerlijk advies. Ook onderhouden ze onze website en bieden snelle en goede service bij vragen of aanpassingen.

Brigitte Beniers
Brigitte Beniers
littledepartmentstore.nl

Voor Woocommerce en WordPress onderhoud ben je bij Kees en zijn team aan het juiste adres! Super goede en snelle service, ze denken met je mee en ze staan zelfs in het weekend voor je klaar als dat nodig is!

Kees Lamper

Afspraak plannen? Bel 0182 635 077 en vraag naar Kees.