WordPress-updates

WordPress-updates móeten simpelweg worden doorgevoerd. En liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om veiligheid. Lamper Design regelt dat voor je en checkt meteen of alle plug-ins na die update goed blijven werken.

Updates van plug-ins

Elke WordPress-website heeft plug-ins. Om dezelfde redenen als bij WordPress zelf, is het belangrijk om ook die plug-ins up-to-date te houden. Ook dat valt binnen onze onderhoudsservice.

Updates van je theme

Werkt je WordPress-website met een design-theme? Ook themes hebben updates, al was het alleen maar om goed overweg te blijven gaan met WordPress-updates. Je raadt het al: ook die updates houden we in de gaten.

Onze klanten over ons

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Alleen al deze updates kosten je als leek behoorlijk wat tijd. Doe je het niet, dan loop je risico’s. Doe je het verkeerd, dan kan het leiden tot storingen en onnodige kosten. Voor ons zijn updates dagelijkse kost: we doen het snel, vakkundig en we weten precies waar we op moeten letten. Dat scheelt jou een hoop tijd en kopzorgen.

Maar we doen nog meer voor je binnen de Lamper Design Onderhoudsservice:

Backups

Het belang van een goede backup hoeven we natuurlijk niet aan je uit te leggen. Dat regelen we voor je. En bij calamiteiten zorgen we ook dat je website razendsnel hersteld wordt op basis van die backup.

Is je site nog online?

Door allerlei externe factoren kan het gebeuren dat je site niet meer bereikbaar is. Binnen onze onderhoudsservice monitoren we je site voortdurend en springen we meteen in actie als er om welke reden dan ook iets fout gaat.

Zijn en blijven pagina’s bereikbaar?

Je hebt het vast wel eens gezien op andere sites, de melding: “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden”. Het is de nr. 1 reden waarom bezoekers een site direct weer verlaten. Wij zorgen ervoor dat dat op jouw site niet gebeurt.

Kleine klusjes: technisch, tekstueel, afbeeldingen

Wat jou misschien wel uren kost, doen wij vaak in 5 minuten. Binnen onze onderhoudsservice heb je recht op 30 minuten gratis klein onderhoud per maand. Kost iets meer tijd, dan stemmen we bijkomende kosten eerst netjes met je af.

Wat kost de WordPress onderhoudsservice?

Onze onderhoudsservice kost € 50,- exclusief btw per maand. Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden.

Je sluit een overeenkomst af voor minimaal 1 jaar, daarna is dit maandelijks opzegbaar. Je ontvangt per drie maanden een factuur.

Doen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

Klanten beoordelen Lamper Design met 9.6/10Gebaseerd op 72 ervaringen.