Ieder bedrijf heeft voordeel bij een goed werkende en gebruiksvriendelijke website. Ik ben er zeker van dat er uit iedere website meer te halen is. Ik richt mij vooral op starters en het midden en klein bedrijf. Mijn doel bij de bouw van iedere website of webshop is een zo goed mogelijke positie creëren in de zoekmachines, zodat klanten ‘vanzelf’ in de richting van uw website worden getrokken. En natuurlijk niet minder belangrijk een professionele website neerzetten . Uiteindelijk is uw resultaat meer omzet! Benieuwd naar wat klanten vinden van Lamper Design uit Waddinxveen?

SEO Training webontwikkelaars

Waarom Lamper Design uit Waddinxveen?

U houdt niet van verrassingen? Wel van een webdesigner die meedenkt over wat het beste is voor uw bedrijf? Transparantie is erg belangrijk voor mij. Vooraf weet u waar u aan toe bent en tijdens het hele proces van start tot oplevering kunt u live meekijken. Geen onverwachte kosten, maar duidelijke afspraken voor de start van de bouw van uw website of webshop. Geen kosten vooraf, u betaald pas na oplevering van de website.

Aangezien mijn motto is dat je niet overal goed in kunt zijn maak ik graag gebruik van een aantal geselecteerde specialisten uit mijn netwerk. Maak direct kennis met hen.

Kees Lamper

Kees Lamper

Webdesigner

Ik ben Kees Lamper. Eigenaar van en webdesigner bij Lamper Design. Door mijn jarenlange ervaring met het WordPress Content Management Systeem ken ik alle ins en outs van dit systeem.

Daarom is dit ook de basis voor iedere website of shop die ik bouw. In mijn portfolio kunt u een deel van mijn werk zien. Heb ik u nieuwsgierig gemaakt naar wat ik voor u kan betekenen? Maak een afspraak!