Outdoorcrosstraining.nl uit Den Haag is een startende onderneming die klanten wilde werven via internet en blogs schrijven om bestaande klanten te motiveren.

In samenwerking met Lamper Design is gekozen voor een strak website ontwerp wat uiteraard volledig responsive is. Dit was een vereiste. Ook is er een koppeling gemaakt met de Social Media kanalen die regelmatig bijgewerkt worden. Ook hebben klanten de mogelijkheid pagina’s en berichten te delen op hun persoonlijke Facebook en Twitter accounts.

Datum:

Oktober 2014

Client:

Outdoor Cross Training

Onze taak: 

Website ontwerpen

Lamper Design uit Waddinxveen heeft voor Outdoor Cross Training een website gebouwd inclusief WordPress Content Management Systeem.

Alle informatie die Outdoor Cross Training wilde delen met hun klanten hebben wij verwerkt in hun one page WordPress website. Zij hebben de mogelijkheid om zelf een blog of aanbieding te posten. De website is volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines en er zijn een aantal belangrijke backlinks geplaatst naar pagina’s met een hoge pageranking om ook de website van Outdoor Cross Training hoger in de zoekmachines te krijgen.

Bent u ook een startende ondernemer op zoek naar een website onder de 1000 euro? Kijk dan eens naar de diensten die Lamper Design bied! Bekijk onze diensten.