Hier lees je wat klanten van Lamper Design vinden en hoe zij de service ervaren. Een groot deel van deze beoordelingen is terug te lezen via de Google Mijn Bedrijf pagina van Lamper Design.

Heb je zelf ervaring met ons en wil je graag een referentie hierover schrijven? Neem dan direct contact op, dat vind ik heel fijn namelijk. Ben je benieuwd naar het eindresultaat van de diverse projecten, kijk dan meteen op in het portfolio.

Super blij dat ik vandaag bij je langs ben geweest!

Ik ga in de komende dagen tot mijn vakantie aan de slag met verdere implementatie van de verbeteringen en zal mijn lijstje voor de volgeden cursus ochtend voorbereiden.

Er is een hoop ergernis vandaag opgelost en daardoor een last van mij afgevallen. Veel dank daarvoor

Avatar
Regeltante.nl
Kees heeft mij inmiddels al een paar keer uitstekend geholpen met mijn website. Zoals o.a. de beveiliging, seo tips, website snelheid en het helpen installeren van een nieuw thema.

Communicatie met Kees is top! Snel, duidelijk en altijd een prettige terugkoppeling van de werkzaamheden.

Gezien het feit dat je website je digitale visitekaart is, is goed onderhoud ook belangrijk en dat vertrouw ik zeker aan Kees toe. Tevens is de prijs/kwaliteit erg goed te noemen. Duidelijkheid vooraf en waar voor je geld!

Voor een klein budget maakt Kees Lamper een mooie functionele website. Inclusief stap voor stap uitleg en fijne aftersales!
Michael de Vreugd
Via facebook ‘durf te vragen over wordpress’ heb ik Kees leren kenen. Het viel me meteen op dat hij super snel is met zijn antwoorden.

Al snel had ik een goed gevoel bij Kees en was het duidelijk dat ik mijn nieuwe website door hem wilde laten maken.
Ik zat zelf nog in een enorm groeiproces waardoor ik de website elke keer uitstelde.
Kees is altijd enorm geduldig geweest, nooit pusherig maar wel recht door zee.
Dat heb ik als heel prettig ervaren. Echt iemand waarop je kan vertrouwen en kan bouwen.

Toen voor mij duidelijk was hoe ik mijn bedrijf wilde neerzetten (mijn why, doelgroep, specialiteit) ging het snel.
Omdat ik zelf een designer ben wilde ik dat gedeelte zelf in de hand houden.
Kees begreep dat. Hij heeft precies de website gemaakt zoals ik hem heb ontworpen.
Hij heeft geadviseerd als dat nodig was en mij alle ruimte en tijd gegeven die nodig was.

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe website.
Hij is professioneel, strak, eigen, oog voor detail… gewoon super!
De site voelt als een nieuwe jas; custom made! Zit perfect.
En heb ook al zoveel prachtige complimenten erover gekregen.
Kees heeft uitgebreide vakkennis, is razend snel en maakt tijd voor je, hoe druk hij het ook heeft.
Een topper!

Na een kennismaking is Kees voor mij aan de slag gegaan om mijn Lifestyle Blog en eigen marketingbureau samen op één site onder te brengen. Met geweldig resultaat!

Kees is snel, behulpzaam en een ster in het vertalen van ideeën naar een mooie site. Hij heeft me enorm geholpen bij het concreet maken van mijn plannen. Dank je wel Kees!

Maaike de Vries
Kees heeft voor mijn website een optimalisatie uitgevoerd en de website draait nu naar behoren, ik ben heel blij met resultaat!

Kees denkt mee, en werkt en communiceert snel en effectief. Ik kan je hem zeker aanbevelen!

Sieds van der Veen
Kees Lamper is erg behulpzaam, efficiënt en betrokken. De laadtijd van mijn website is dankzij hem enorm omhoog gegaan.

Alles wat er te optimaliseren viel, heeft hij gedaan. Erg tevreden over het resultaat en zijn inzet.

Rinus van Offeren
Mijn site moest heel nodig geprofessionaliseerd worden en via vele omwegen bij Kees terecht gekomen en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad! Ondertussen is de site online en ik ben er ontzettend blij mee!

Ik krijg vele positieve reacties dat de uitstraling nu zeer professioneel, chique en stijlvol is dus het doel is bereikt. Ik kan nu zelf ook nieuwe foto’s met verhaaltjes en andere items toevoegen omdat ik dat gewoon heel leuk vind om te doen. Kees houdt op de achtergrond alles in de gaten en zorgt ervoor dat de site save blijft wat de techniek en back-ups betreft. Zijn vak, zijn specialiteit.

Kortom LamperDesign.nl is een aanrader!

Angeline van Leeuwen
Kees heeft een prachtige website voor mij | Your Aim Communicatie gebouwd.

Kees is vakkundig, communiceert snel en prettig, is een leuke persoonlijkheid en heeft echt passie voor zijn werk.

Ik heb prettig met hem samengewerkt en kan het bouwen van een website en zijn ondersteuning daarin zeker aanraden.

Mirelle van Dijk
Lamper Design regelt nu een paar maanden het onderhoud van mijn drukbezochte Wordpress websites en daar ben ik ontzettend blij mee. Kees zorgt ervoor dat plugin's up to date zijn, lost conflicten tussen plugin's/thema's op, regelt de backups en voegt speciale functies toe die ik goed kan gebruiken.

Hierbij houdt hij goed rekening met de bezoekerspieken, zodat m'n bezoekers hier niets of nauwelijks iets van merken.

Lamper Design communiceert helder, duidelijk en snel. Vaak heb ik binnen een paar minuten al een bericht terug van Kees.

En als er iets geks aan de hand is, bijvoorbeeld de server die hapert, dan kan ik 'm ook telefonisch bereiken, zelfs in de avonduren. Ik ben heel blij met de samenwerking en kan je Lamper Design dan ook van harte aanbevelen!

Laura Vink
Persoonlijk, snel, meedenkend en effectief zo zie ik Lamper Design. Als eigenaar van een webshop is de nummer één prioriteit dat je website draait, blijft draaien en dat klanten tegen zo min mogelijk tot geen problemen aanlopen bij het bestellen.

Toen ik en mijn klanten herhaaldelijk tegen grote problemen aanliepen die betrekking hadden op mijn vorige server heeft Kees binnen een uur mijn website verhuist zonder dat ik of de klant daar last van heeft gehad. Ik ben erg blij dat ik over ben gestapt en Kees heeft gezorgd voor een vlekkeloze verhuizing van mijn webshop.

Ook bij het instellen van mijn mail, voor kleine of grote vragen gaat Kees erg gericht en snel te werk. Hij koppelt snel terug en is communicatief erg sterk, wat heel fijn is! Ik voel me als klant erg gehoord en serieus genomen. De service van Lamper Design is een echte aanrader voor iedere ondernemer die wil groeien en daar zijn website bij nodig heeft!

Caitlin
Ik had een beveiligingsprobleem met mijn WordPress website en daar had ik dringend hulp bij nodig. Ook was de website erg traag wat natuurlijk niet gunstig is voor mijn ranking in Google.

Kees van Lamper Design heeft mij dezelfde dag nog geholpen. Het was een flinke klus en tussendoor heeft hij mij op de hoogte gehouden met updates via de mail. Dat was heel fijn!

Er werd snel gereageerd op mail en al mijn vragen werden uitgebreid beantwoord. Ik kan Lamper Design van harte aanbevelen, want dat zij kennis in huis hebben is wel duidelijk!

Marisca Kenter
Lamper design heeft voor ons meerdere website verhuist voor redelijke prijzen.

Daarnaast weet Lamper design waar hij het over heeft en is hij niet te beroerd om hele goede adviezen te geven aan klanten!

Een aanrader als je zoekt naar een professional die je kan helpen op meerdere vlakken.

Verhuizen websites stichting Paradidakt
Na een aantal slechte ervaringen met webhosts en webdevelopers, heeft Kees het vertrouwen helemaal hersteld!

Hij handelde super snel, was heel helder en duidelijk. hij heeft mij website heel netjes verhuisd en mijn mail doorgestuurd.

En mijn ingewikkelde chaos opgeruimd, en nog een paar handige plugins geïnstalleerd en tips gegeven. Dank je wel Kees nu kan ik mijn klanten weer de service bieden die ik wilde!

Verhuizing website de Groene Babywinkel
Lamper design heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!

Al onze wensen zijn erin verwerkt en Kees kwam met een aantal goede ideeën om het nog wat mooier en beter te maken.

Het contact is ook super verlopen en er wordt snel gereageerd op vragen. Ik kan Lamper design iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt!

Tot volle tevredenheid, de huisstijl ontworpen. Na het maken van het logo volgden visitekaartjes, de website en briefpapier. Als service kregen we daarna ook een training bij hoe we de site kunnen beheren/bijhouden. Mocht het weer eens nodig zijn dan gaan we zeker naar Lamper Design toe!
Hip Groen Maarten Poppe
Kees heeft onze website responsive gemaakt. Ben zeer blij met het resultaat. Goede en snelle service. Top!
Lijf en Balans
Ben echt helemaal blij met de service van Kees. Hij heeft mijn websites zeker weten geholpen en heb veel bijgeleerd. Aanrader dus.
Default Avatar
Eigenaar
Kees heeft heel recent een aantal aanpassingen gedaan aan mijn website.
Ik zocht iemand die alles wist van WordPress en die snel kon schakelen. Nou, die heb ik gevonden! Kees reageert supersnel, zet zich voor 200% en is enorm ter zake kundig. Naast Wordpress is hij ook een kei in het optimaliseren van je website en beheerst hij MailChimp.

Hij is proactief en kijkt met een commercieel oog naar verbeterpunten op je website.

Ik kan Lamper-Design dan ook van harte aanbevelen!
Yvonne Stoevelaar
Het Imagobureau

Yvonne Stoevelaar Gouda
Vorige week een relaxte en leerzame cursus WordPress gevolgd bij Kees Lamper. Kees wist snel in te schatten wat ik wilde leren. Gedurende 4 uur zijn we door veel aspecten van het website vullen heen gegaan en door direct te oefenen waren er al wijzigingen doorgevoerd toen ik naar huis ging. Dit gaf een voldaan gevoel.

De volgende dag heb ik geprobeerd zelfstandig een document toe te voegen en jawel....................het is gelukt.

Wat zeker meehielp was dat Kees een rustige sympathieke persoonlijkheid is die je in je waarde laat. En hij is altijd bereid om met raad en daad bij te staan. Super!

Default Avatar
Voorzitter Cystinose Groep Nederland
Ik heb geen verstand van websites bouwen en alhoewel ik best praktisch ben en makkelijk leer, ben ik heel blij dat ik met Kees in zee ben gegaan. Het is plezierig om met hem te werken. Hij koppelt snel terug en hij voert snel wijzigingen door. Hij kan heel goed vertalen wat ik wil en hij komt ook met goede tips en adviezen.

Ik kan hem van harte aanbevelen.

Een man van zijn woord! Tweemaal met hem samengewerkt, eerst voor het bouwen van mijn website en nu opnieuw voor het maken van een kleine kudde landingspagina's.

Heerlijk! Begrepen worden in mijn wensen en visies, zien hoe ze verbeterd worden, vorm krijgen. Tussenin updates van het aantal uren en wat er gaat volgen. Een manier van werken waarbij je als klant helemaal ziet wat waar en hoe.

Natuurlijk heb je ook vragen, en natuurlijk heeft de website pro ook vragen voor jou. Hij stelt ze overzichtelijk en op een niet invasieve manier, zodat je beiden echt ook meters kan maken. Denkt en zoekt naar de oplossingen die je wil als klant, met oog voor techniek, budget en groei.

En het is bovendien een fijne kerel waar je ook echt met in dialoog gaat! Het is klaar op het afgesproken moment, binnen het afgesproken budget. En het werkt.
Bij problemen is zijn service snel en accuraat.

Kees, je bent top. De standaard vraag is: zou je het aanraden aan mensen die je kent? Wel. Dat heb ik inmiddels al gedaan.

Truus Druyts