Referenties

Hier lees je wat klanten van Lamper Design vinden en hoe zij de service ervaren. Een groot deel van deze beoordelingen is terug te lezen via de Google Mijn Bedrijf pagina van Lamper Design.

Heb je zelf ervaring met ons en wil je graag een referentie hierover schrijven? Neem dan direct contact op, dat vind ik heel fijn namelijk. Ben je benieuwd naar het eindresultaat van de diverse projecten, kijk dan meteen op in het portfolio.

Truus Druyts
Truus Druyts

Een man van zijn woord! Tweemaal met hem samengewerkt, eerst voor het bouwen van mijn website en nu opnieuw voor het maken van een kleine kudde landingspagina's.

Heerlijk! Begrepen worden in mijn wensen en visies, zien hoe ze verbeterd worden, vorm krijgen. Tussenin updates van het aantal uren en wat er gaat volgen. Een manier van werken waarbij je als klant helemaal ziet wat waar en hoe.

Laura Vink
Laura Vink fotografie

Lamper Design regelt nu een paar maanden het onderhoud van mijn drukbezochte Wordpress websites en daar ben ik ontzettend blij mee. Kees zorgt ervoor dat plugin's up to date zijn, lost conflicten tussen plugin's/thema's op, regelt de backups en voegt speciale functies toe die ik goed kan gebruiken.

Hierbij houdt hij goed rekening met de bezoekerspieken, zodat m'n bezoekers hier niets of nauwelijks iets van merken.

Lamper design heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!

Al onze wensen zijn erin verwerkt en Kees kwam met een aantal goede ideeën om het nog wat mooier en beter te maken.

Het contact is ook super verlopen en er wordt snel gereageerd op vragen. Ik kan Lamper design iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt!