Heb je zelf ervaring met ons en wil je graag een referentie hierover schrijven? Neem dan direct contact op, dat vinden wij heel fijn namelijk. Ben je benieuwd naar het eindresultaat van de diverse projecten, kijk dan meteen op in het portfolio.

Het team van Lamper Design heeft de afgelopen tijd gewerkt aan de nieuwe website brickking.nl, met alle functionaliteiten die wij wilden. En zelfs waarvan wij niet wisten dat wij het wilden!
Wij zijn heel blij met het resultaat en krijgen veel mooie reacties. Bedankt voor de fijne samenwerking Kees!

Martine Brickking
Martine Laros

Lamper Design is een fijn bureau om mee samen te werken. Ze hebben ons geholpen met het bouwen en omzetten van onze website, Oefenen.nl, naar Wordpress. Ze zijn flexibel, stappen makkelijk in een proces dat al loopt en geven eerlijk advies. Ook onderhouden ze onze website en bieden snelle en goede service bij vragen of aanpassingen.

Lies Petersen
Lies Petersen

Een aanrader. Denken mee en komen met eigen suggesties. Technisch zeer goed, gedreven, enthousiast. Ik heb mijn webshop door Lamper laten bouwen en het is top geworden. Ik ben zeer tevreden.

Claudia van den Berg
Claudia van den Berg

Een zeer professioneel bedrijf. Kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid kenmerken de samenwerking met de klant.

Alexandra Eenennaam Keerpunt
Alexandra van Eenennaam

De website van mijn tekstbureau was aan vervanging toe. Met mijn magere kennis van webdesign had het maanden geduurd voor er weer een goed werkende website online zou staan. Lamper Design heeft binnen korte tijd een professionele website weten te bouwen die perfect aansluit bij D-Write One. Een fijne en heldere samenwerking om alle puntjes op de i te zetten. Ik ben er heel blij mee!

Marensa van oosten
Marensa van Oosten

Wat een fijne mensen om mee te werken. Het paste ook gewoon heel goed. We hadden hetzelfde doel: onze teksten en ons grafisch materiaal en hun technische kennis en SEO sloten helemaal op elkaar aan, we wilden er het allermooiste van maken. Tijdens het proces ook heel veel plezier gehad, met humor kom je ook een heel eind.

Het eindresultaat heel goed en mooi. Daarnaast hebben we een overzichtelijke oplevering gekregen van technische informatie en supergoede tips.

Malon Hamoen
Malon Hamoen-Giraldi

Lamper Design is een zeer professioneel bedrijf wat voor ons veel meerwaarde heeft aan ons bedrijf voor de website. Met Lamper Design is goed te communiceren en luisteren goed naar de wensen van mij. Voor een goede werkende website zit je bij Lamper Design goed en vertrouwd aanrader.

Janneau van Gils
Janneau van Gils

Meer dan een jaar werken wij nu samen met Lamper Design. Onze site 'stond' er wel al, maar we wilden meer, een betere site, die zowel technisch als esthetisch top was! Kees heeft ons stapsgewijs naar een mooie en goede (lees snelle en SEO-geoptimaliseerde) site geholpen. Van kleine aanpassingen tot grote klussen, nooit kloppen wij tevergeefs bij hem aan. Lamper Design is pro-actief en altijd bereid je zo snel en goed mogelijk te helpen. Wat ons betreft 1 uit duizenden!

SKUR
SKUR

Wij zijn zeer positief over deze organisatie! Er is altijd sprake van snelle en duidelijke communicatie vanuit Lamper Design.

We raden deze organisatie aan iedereen aan!

Sonja den Boon Kattenpension Poeslief
Kattenpension Poeslief

Lamper design heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!

Al onze wensen zijn erin verwerkt en Kees kwam met een aantal goede ideeën om het nog wat mooier en beter te maken.

Het contact is ook super verlopen en er wordt snel gereageerd op vragen. Ik kan Lamper design iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt!

Natuurlijk heb je ook vragen, en natuurlijk heeft de website pro ook vragen voor jou. Hij stelt ze overzichtelijk en op een niet invasieve manier, zodat je beiden echt ook meters kan maken. Denkt en zoekt naar de oplossingen die je wil als klant, met oog voor techniek, budget en groei.

En het is bovendien een fijne kerel waar je ook echt met in dialoog gaat! Het is klaar op het afgesproken moment, binnen het afgesproken budget. En het werkt.
Bij problemen is zijn service snel en accuraat.

Kees, je bent top. De standaard vraag is: zou je het aanraden aan mensen die je kent? Wel. Dat heb ik inmiddels al gedaan.

Truus Druyts
Truus Druyts

Lamper Design communiceert helder, duidelijk en snel. Vaak heb ik binnen een paar minuten al een bericht terug van Kees.

En als er iets geks aan de hand is, bijvoorbeeld de server die hapert, dan kan ik 'm ook telefonisch bereiken, zelfs in de avonduren. Ik ben heel blij met de samenwerking en kan je Lamper Design dan ook van harte aanbevelen!

Laura Vink
Laura Vink fotografie