Heb je zelf ervaring met ons en wil je graag een referentie hierover schrijven? Neem dan direct contact op, dat vinden wij heel fijn namelijk. Ben je benieuwd naar het eindresultaat van de diverse projecten, kijk dan meteen op in het portfolio.

Een aanrader. Denken mee en komen met eigen suggesties. Technisch zeer goed, gedreven, enthousiast. Ik heb mijn webshop door Lamper laten bouwen en het is top geworden. Ik ben zeer tevreden.
Een aanrader. Denken mee en komen met eigen suggesties. Technisch zeer goed, gedreven, enthousiast. Ik heb mijn webshop door Lamper laten bouwen en het is top geworden. Ik ben zeer tevreden.

Claudia van den Berg
 

Wat een fijne samenwerking en een snelheid van handelen als de nood echt hoog is. Dat geeft een enorme boost als je merkt dat andere net zo krachtig bezig zijn voor het eigen bedrijf als jezelf. Hulde, en onwijs bedankt tot zover.

Jos Witkampff
 

Super blij dat ik vandaag bij je langs ben geweest!

Ik ga in de komende dagen tot mijn vakantie aan de slag met verdere implementatie van de verbeteringen en zal mijn lijstje voor de volgeden cursus ochtend voorbereiden.

Er is een hoop ergernis vandaag opgelost en daardoor een last van mij afgevallen. Veel dank daarvoor

Linda Woudstra
Regeltante.nl
 

Kees heeft onze website responsive gemaakt. Ben zeer blij met het resultaat. Goede en snelle service. Top!

Karin ten Kroode
 

Kees heeft heel recent een aantal aanpassingen gedaan aan mijn website.
Ik zocht iemand die alles wist van WordPress en die snel kon schakelen. Nou, die heb ik gevonden! Kees reageert supersnel, zet zich voor 200% en is enorm ter zake kundig. Naast Wordpress is hij ook een kei in het optimaliseren van je website en beheerst hij MailChimp.

Hij is proactief en kijkt met een commercieel oog naar verbeterpunten op je website.

Ik kan Lamper-Design dan ook van harte aanbevelen!
Yvonne Stoevelaar
Het Imagobureau

Yvonne Stoevelaar
 

Na een kennismaking is Kees voor mij aan de slag gegaan om mijn Lifestyle Blog en eigen marketingbureau samen op één site onder te brengen. Met geweldig resultaat!

Kees is snel, behulpzaam en een ster in het vertalen van ideeën naar een mooie site. Hij heeft me enorm geholpen bij het concreet maken van mijn plannen. Dank je wel Kees!

Maaike de Vries
 

Wij hebben Lamper Design benaderd voor het verhuizen van onze wordpress website. Zij hebben dit keurig en snel gedaan. Prima service verleent. Bij het volgende klusje zullen wij zeker weer contact zoeken met Lamper Design!
Wij hebben Lamper Design benaderd voor het verhuizen van onze wordpress website. Kees heeft dit keurig en snel gedaan. Prima service verleent. Bij het volgende klusje zullen wij zeker weer contact zoeken met Lamper Design!

René van den Oetelaar | Secretaris VVMC
 

Ben echt helemaal blij met de service van Kees. Hij heeft mijn websites zeker weten geholpen en heb veel bijgeleerd. Aanrader dus.

Stervloeren
Eigenaar
 

Mijn site moest heel nodig geprofessionaliseerd worden en via vele omwegen bij Kees terecht gekomen en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad! Ondertussen is de site online en ik ben er ontzettend blij mee!

Ik krijg vele positieve reacties dat de uitstraling nu zeer professioneel, chique en stijlvol is dus het doel is bereikt. Ik kan nu zelf ook nieuwe foto’s met verhaaltjes en andere items toevoegen omdat ik dat gewoon heel leuk vind om te doen. Kees houdt op de achtergrond alles in de gaten en zorgt ervoor dat de site save blijft wat de techniek en back-ups betreft. Zijn vak, zijn specialiteit.

Kortom LamperDesign.nl is een aanrader!

Angeline van Leeuwen
 

Lamper design heeft voor ons meerdere website verhuist voor redelijke prijzen.

Daarnaast weet Lamper design waar hij het over heeft en is hij niet te beroerd om hele goede adviezen te geven aan klanten!

Een aanrader als je zoekt naar een professional die je kan helpen op meerdere vlakken.

Stichting Paradidakt
Mijnmediums.nl
 

Lamper Design heeft voor ons meerdere websites verhuist voor redelijke prijzen. Daarnaast weet Lamper design waar hij het over heeft en is hij niet te beroerd om hele goede adviezen te geven aan klanten! Een aanrader als je zoekt naar een professional die je kan helpen op meerdere vlakken.
Lamper design heeft voor ons meerdere website verhuist voor redelijke prijzen. Daarnaast weet Lamper design waar hij het over heeft en is hij niet te beroerd om hele goede adviezen te geven aan klanten! Een aanrader als je zoekt naar een professional die je kan helpen op meerdere vlakken.

Het Collectief Alternatieve Therapeuten
Het Collectief Alternatieve Therapeuten
 

Sinds een jaar werken wij nu samen met Lamper Design. Onze site 'stond' er wel al, maar we wilden meer, een betere site, die zowel technisch als esthetisch top was!

Kees heeft ons stapsgewijs naar een mooie en goede (lees snelle en SEO-geoptimaliseerde) site geholpen. Van kleine aanpassingen tot grote klussen, nooit kloppen wij tevergeefs bij hem aan.

Kees is pro-actief en altijd bereid je zo snel en goed mogelijk te helpen. Wat ons betreft 1 uit duizenden!

SKUR
 

Lamper Design regelt nu een paar jaar het onderhoud van mijn drukbezochte Wordpress websites en daar ben ik ontzettend blij mee. Zij zorgen ervoor dat plugin's up to date zijn, losen conflicten tussen plugin's/thema's op, regelen de backups en voegen speciale functies toe die ik goed kan gebruiken.

Hierbij houden zij goed rekening met de bezoekerspieken, zodat m'n bezoekers hier niets of nauwelijks iets van merken.
Lamper Design communiceert helder, duidelijk en snel. Vaak heb ik binnen een paar minuten al een bericht terug van Kees.

En als er iets geks aan de hand is, bijvoorbeeld de server die hapert, dan kan ik 'm ook telefonisch bereiken, zelfs in de avonduren. Ik ben heel blij met de samenwerking en kan je Lamper Design dan ook van harte aanbevelen!

Laura Vink fotografie
 

Meer dan tevreden met de nieuwe website, ik kijk terug op een goede en prettige samenwerking!

Meer dan tevreden met de nieuwe website, ik kijk terug op een goede en prettige samenwerking!
Karen Boekholt
 

Bijzonder tevreden met de professionele interventies en hulp die ik op maandelijkse basis van Kees Lamper ontvang.

Je mag rekenen op een vriendelijke en correcte communicatie en een snelle opvolging.

The Swedish Giftshop
 

Kees Lamper is erg behulpzaam, efficiënt en betrokken. De laadtijd van mijn website is dankzij hem enorm omhoog gegaan.

Alles wat er te optimaliseren viel, heeft hij gedaan. Erg tevreden over het resultaat en zijn inzet.

Rinus van Offeren
 

Tot volle tevredenheid, de huisstijl ontworpen. Na het maken van het logo volgden visitekaartjes, de website en briefpapier. Als service kregen we daarna ook een training bij hoe we de site kunnen beheren/bijhouden. Mocht het weer eens nodig zijn dan gaan we zeker naar Lamper Design toe!

Maarten Poppe
 

Wij zijn zeer positief over deze organisatie! Er is altijd sprake van snelle en duidelijke communicatie vanuit Lamper Design. We raden deze organisatie aan iedereen aan!

Sonja den Boon
 

Lamper Design weet wanneer iets spoed heeft en regelt het dan ook meteen. Verder altijd helder antwoord op je vraag met alle mogelijkheden uiteengezet zodat je zelf een goede keuze kunt maken. Niks moet alles mag. Prettige samenwerking.
Lamper Design weet wanneer iets spoed heeft en regelt het dan ook meteen. Verder altijd helder antwoord op je vraag met alle mogelijkheden uiteengezet zodat je zelf een goede keuze kunt maken. Niks moet alles mag. Prettige samenwerking.

Marjolein Schouten
 

Lamper design heeft voor ons bedrijf een nieuwe website gemaakt. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!

Al onze wensen zijn erin verwerkt en Kees kwam met een aantal goede ideeën om het nog wat mooier en beter te maken.

Het contact is ook super verlopen en er wordt snel gereageerd op vragen. Ik kan Lamper design iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt!

Via facebook ‘durf te vragen over wordpress’ heb ik Kees leren kenen. Het viel me meteen op dat hij super snel is met zijn antwoorden.

Al snel had ik een goed gevoel bij Kees en was het duidelijk dat ik mijn nieuwe website door hem wilde laten maken.
Ik zat zelf nog in een enorm groeiproces waardoor ik de website elke keer uitstelde.
Kees is altijd enorm geduldig geweest, nooit pusherig maar wel recht door zee.
Dat heb ik als heel prettig ervaren. Echt iemand waarop je kan vertrouwen en kan bouwen.

Toen voor mij duidelijk was hoe ik mijn bedrijf wilde neerzetten (mijn why, doelgroep, specialiteit) ging het snel.
Omdat ik zelf een designer ben wilde ik dat gedeelte zelf in de hand houden.
Kees begreep dat. Hij heeft precies de website gemaakt zoals ik hem heb ontworpen.
Hij heeft geadviseerd als dat nodig was en mij alle ruimte en tijd gegeven die nodig was.

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe website.
Hij is professioneel, strak, eigen, oog voor detail… gewoon super!
De site voelt als een nieuwe jas; custom made! Zit perfect.
En heb ook al zoveel prachtige complimenten erover gekregen.
Kees heeft uitgebreide vakkennis, is razend snel en maakt tijd voor je, hoe druk hij het ook heeft.
Een topper!

Een man van zijn woord! Tweemaal met hem samengewerkt, eerst voor het bouwen van mijn website en nu opnieuw voor het maken van een kleine kudde landingspagina's.

Heerlijk! Begrepen worden in mijn wensen en visies, zien hoe ze verbeterd worden, vorm krijgen. Tussenin updates van het aantal uren en wat er gaat volgen. Een manier van werken waarbij je als klant helemaal ziet wat waar en hoe.
Natuurlijk heb je ook vragen, en natuurlijk heeft de website pro ook vragen voor jou. Hij stelt ze overzichtelijk en op een niet invasieve manier, zodat je beiden echt ook meters kan maken. Denkt en zoekt naar de oplossingen die je wil als klant, met oog voor techniek, budget en groei.

En het is bovendien een fijne kerel waar je ook echt met in dialoog gaat! Het is klaar op het afgesproken moment, binnen het afgesproken budget. En het werkt.
Bij problemen is zijn service snel en accuraat.

Kees, je bent top. De standaard vraag is: zou je het aanraden aan mensen die je kent? Wel. Dat heb ik inmiddels al gedaan.

Truus Druyts
 

Ik had een beveiligingsprobleem met mijn WordPress website en daar had ik dringend hulp bij nodig. Ook was de website erg traag wat natuurlijk niet gunstig is voor mijn ranking in Google.

Kees van Lamper Design heeft mij dezelfde dag nog geholpen. Het was een flinke klus en tussendoor heeft hij mij op de hoogte gehouden met updates via de mail. Dat was heel fijn!

Er werd snel gereageerd op mail en al mijn vragen werden uitgebreid beantwoord. Ik kan Lamper Design van harte aanbevelen, want dat zij kennis in huis hebben is wel duidelijk!

Marisca Kenter
 

Lamper Design is een zeer professioneel bedrijf wat voor ons veel meerwaarde heeft aan ons bedrijf voor de website.

Met Lamper Design is goed te communiceren en luisteren goed naar de wensen van mij.

Voor een goede werkende website zit je bij Lamper Design goed en vertrouwd aanrader.

JVG Bestratingen
 

Kees heeft een prachtige website voor mij | Your Aim Communicatie gebouwd.

Kees is vakkundig, communiceert snel en prettig, is een leuke persoonlijkheid en heeft echt passie voor zijn werk.

Ik heb prettig met hem samengewerkt en kan het bouwen van een website en zijn ondersteuning daarin zeker aanraden.

Mirelle van Dijk
 

Vorige week een relaxte en leerzame cursus WordPress gevolgd bij Kees Lamper. Kees wist snel in te schatten wat ik wilde leren. Gedurende 4 uur zijn we door veel aspecten van het website vullen heen gegaan en door direct te oefenen waren er al wijzigingen doorgevoerd toen ik naar huis ging. Dit gaf een voldaan gevoel.

De volgende dag heb ik geprobeerd zelfstandig een document toe te voegen en jawel....................het is gelukt.

Wat zeker meehielp was dat Kees een rustige sympathieke persoonlijkheid is die je in je waarde laat. En hij is altijd bereid om met raad en daad bij te staan. Super!

Marjolein Bos
Voorzitter Cystinose Groep Nederland
 

Ik heb geen verstand van websites bouwen en alhoewel ik best praktisch ben en makkelijk leer, ben ik heel blij dat ik met Kees in zee ben gegaan. Het is plezierig om met hem te werken. Hij koppelt snel terug en hij voert snel wijzigingen door. Hij kan heel goed vertalen wat ik wil en hij komt ook met goede tips en adviezen.

Ik kan hem van harte aanbevelen.

Persoonlijk, snel, meedenkend en effectief zo zie ik Lamper Design. Als eigenaar van een webshop is de nummer één prioriteit dat je website draait, blijft draaien en dat klanten tegen zo min mogelijk tot geen problemen aanlopen bij het bestellen.
Toen ik en mijn klanten herhaaldelijk tegen grote problemen aanliepen die betrekking hadden op mijn vorige server heeft Kees binnen een uur mijn website verhuist zonder dat ik of de klant daar last van heeft gehad. Ik ben erg blij dat ik over ben gestapt en Kees heeft gezorgd voor een vlekkeloze verhuizing van mijn webshop.

Ook bij het instellen van mijn mail, voor kleine of grote vragen gaat Kees erg gericht en snel te werk. Hij koppelt snel terug en is communicatief erg sterk, wat heel fijn is! Ik voel me als klant erg gehoord en serieus genomen. De service van Lamper Design is een echte aanrader voor iedere ondernemer die wil groeien en daar zijn website bij nodig heeft!

Caitlin
 

Lamper Design is een zeer professioneel bedrijf wat voor ons veel meerwaarde heeft aan ons bedrijf voor de website. Met Lamper Design is goed te communiceren en luisteren goed naar de wensen van mij. Voor een goede werkende website zit je bij Lamper Design goed en vertrouwd aanrader.
Lamper Design is een zeer professioneel bedrijf wat voor ons veel meerwaarde heeft aan ons bedrijf voor de website. Met Lamper Design is goed te communiceren en luisteren goed naar de wensen van mij. Voor een goede werkende website zit je bij Lamper Design goed en vertrouwd aanrader.

Janneau van Gils
 

Na een aantal slechte ervaringen met webhosts en webdevelopers, heeft Kees het vertrouwen helemaal hersteld!

Hij handelde super snel, was heel helder en duidelijk. hij heeft mij website heel netjes verhuisd en mijn mail doorgestuurd.

En mijn ingewikkelde chaos opgeruimd, en nog een paar handige plugins geïnstalleerd en tips gegeven. Dank je wel Kees nu kan ik mijn klanten weer de service bieden die ik wilde!

In de Maneschijn
 

Wij zijn zeer positief over deze organisatie! Er is altijd sprake van snelle en duidelijke communicatie vanuit Lamper Design.

We raden deze organisatie aan iedereen aan!

Kattenpension Poeslief
 

Meer dan een jaar werken wij nu samen met Lamper Design. Onze site 'stond' er wel al, maar we wilden meer, een betere site, die zowel technisch als esthetisch top was! Kees heeft ons stapsgewijs naar een mooie en goede (lees snelle en SEO-geoptimaliseerde) site geholpen. Van kleine aanpassingen tot grote klussen, nooit kloppen wij tevergeefs bij hem aan. Zij zijn pro-actief en altijd bereid je zo snel en goed mogelijk te helpen. Wat ons betreft 1 uit duizenden!
Meer dan een jaar werken wij nu samen met Lamper Design. Onze site 'stond' er wel al, maar we wilden meer, een betere site, die zowel technisch als esthetisch top was! Kees heeft ons stapsgewijs naar een mooie en goede (lees snelle en SEO-geoptimaliseerde) site geholpen. Van kleine aanpassingen tot grote klussen, nooit kloppen wij tevergeefs bij hem aan. Lamper Design is pro-actief en altijd bereid je zo snel en goed mogelijk te helpen. Wat ons betreft 1 uit duizenden!

SKUR
 

Een zeer professioneel bedrijf. Kwalititeit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid kenmerken de samenwerking met de klant.
Een zeer professioneel bedrijf. Kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid kenmerken de samenwerking met de klant.

Alexandra van Eenennaam