MailerliteTwee-factor authenticatie (2FA) is een tweestaps inlogproces dat je gebruikersnaam en wachtwoord vereist, evenals een unieke code die wordt verstrekt door een authenticator-app, zoals bijvoorbeeld Google Authenticator, Authy en Duo Security. Deze extra tweede stap qua beveiliging helpt je account extra veilig te maken.

2-Factor beveiliging in MailerLite

Om 2FA in te stellen in je MailerLite-account:

  1. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op de dropdown-pijl naast je profielnaam en selecteer Mijn profiel. Als het goed is kom je dan op deze url uit: https://dashboard.mailerlite.com/user/profile
  2. Scroll naar beneden naar de optie Twee-factor authenticatie en klik op inschakelen of uitschakelen.
  3. Volg de instructies op het scherm en link je authenticator-app met je MailerLite-account door de QR-barcode te scannen die op je MailerLite-profielpagina wordt weergegeven als je het in wilt schakelen.
  4. Voer de code in die op de authenticator-app is gegenereerd en klik vervolgens op Instellen als je 2-factor in wilt schakelen.

2-factor mailerlite

Als voorzorgsmaatregel biedt MailerLite een set van 10 herstelcodes die je kunt downloaden en gebruiken als sleutels om in te loggen wanneer je geen toegang hebt tot je apparaat. Klik op herstelcodes downloaden om ze automatisch te downloaden. Bewaar deze codes goed.

Uitleg van MailerLite zelf

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.