PostImages.org is een populaire en gebruiksvriendelijke service voor het uploaden en delen van afbeeldingen. Of je nu een afbeelding moet hosten voor een forum, je website, of gewoon om te delen met vrienden, PostImages.org biedt een eenvoudige oplossing zonder de noodzaak voor een account.

PostimagesDit artikel geeft je een overzicht van hoe je PostImages.org kunt gebruiken.

PostImages op een rijtje

   1. Bezoek postImages.org: Open je webbrowser en ga naar PostImages.org. Je ziet een nette interface die ontworpen is voor snelle acties en eenvoudige navigatie.
   2. Kies je afbeelding: Klik op de knop ‘Kies afbeeldingen’ in het midden van de pagina. Er opent zich een venster waarin je de afbeelding(en) kunt selecteren die je wilt uploaden vanaf je apparaat.
   3. Upload instellingen aanpassen? Voordat je de afbeelding uploadt, kun je een aantal opties aanpassen:
    • De vervaltijd van de afbeelding, variërend van geen vervaldatum tot een maximum van 1 maand.
    • Het formaat van de thumbnail, als je een kleinere versie van de afbeelding nodig hebt.
    • Extra opties zoals het toevoegen van een afbeeldingstitel of het gebruik van een ‘adult content’ filter.
   4. Afbeelding uploaden: Na het aanpassen van je instellingen, klik je op de ‘Uploaden’ knop. PostImages.org zal je afbeelding verwerken en een directe link, een forumcode en een verwijderlink genereren.
   5. Deel je afbeelding: Gebruik de gegenereerde links om je afbeelding te delen op forums, sociale media, e-mails of directe berichten. De ‘directe link’ is ideaal voor het delen van de afbeelding zelf, terwijl de ‘forumcode’ handig is voor het plaatsen in online community’s.
   6. Afbeelding beheren: Bewaar de verwijderlink die wordt verstrekt na het uploaden van je afbeelding. Hiermee kun je de afbeelding op elk moment verwijderen als dat nodig is.

Online afbeelding delen met postimages.org

PostImages.org maakt het delen van afbeeldingen snel en moeiteloos. Het is een uitstekende tool voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare afbeeldingshostingservice zonder de complexiteit van registratie of abonnementen. Onthoud dat alle afbeeldingen die je uploadt, onderhevig zijn aan de servicevoorwaarden van PostImages.org, dus zorg ervoor dat je inhoud gepast is en geen auteursrechten schendt.

Privacy voor afbeeldingen delen

Waarschuwing: PostImages.org is een openbare hostingdienst. Vermijd het uploaden van persoonlijke of gevoelige afbeeldingen die je privacy kunnen schenden of misbruikt kunnen worden. Combineer het gebruik van PostImages.org met goede beveiligingspraktijken om je digitale voetafdruk veilig te beheren.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.