Alles wat je moet weten over het Avada thema en licenties

Ben je van plan om een professionele website te bouwen en heb je het Avada thema op het oog? Dan is het belangrijk om te weten hoe de licentiëring werkt, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Per Domein Een Licentie

Als je van plan bent om meerdere websites te bouwen met het Avada thema, dan is het essentieel om voor iedere website een afzonderlijke licentie aan te schaffen. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld drie verschillende websites wilt opzetten, je drie afzonderlijke licenties nodig hebt.

Duur van de Support

Standaard krijg je bij iedere aankoop van het Avada thema zes maanden support. Deze supportperiode is vooral handig als je tegen technische problemen aanloopt of vragen hebt over bepaalde functionaliteiten van het thema. Als je denkt dat je langer ondersteuning nodig hebt, biedt Avada de mogelijkheid om de supportperiode te verlengen naar twaalf maanden. Deze uitgebreide support kan handig zijn voor beginners of voor diegenen die een meer complexe website willen bouwen.

Kosten en Updates

Een licentie voor het Avada thema kost ongeveer zestig dollar. Hoewel dit wellicht een investering lijkt, is het belangrijk om te onthouden dat deze licentie je levenslang recht geeft op thema-updates. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste functies en beveiligingsupdates, wat cruciaal is voor de prestaties en veiligheid van je website.

Licentie Activering

Het is essentieel om te begrijpen dat je de licentie per domein moet activeren. Er is geen achterdeurtje of manier om het thema op meer domeinen te activeren dan het aantal licenties dat je hebt aangeschaft. Dit is om ervoor te zorgen dat de ontwikkelaars van het thema eerlijk worden gecompenseerd voor hun werk en om piraterij te voorkomen.

Conclusie

Het Avada thema is een krachtige tool voor iedereen die een professionele website wil bouwen. Zorg er echter voor dat je de licentievoorwaarden begrijpt en houd je aan de regels om problemen te voorkomen. Door correct te investeren in de benodigde licenties, zorg je ervoor dat je websites altijd up-to-date, functioneel en veilig zijn.

Lees alles over het Avada thema in ons artikel over Avada.
Bestel direct het Avada thema*

Wil jij gratis WordPress tips in je inbox ontvangen?

Wij sturen maximaal 2 e-mails per maand. Beloofd!

Voornaam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.