Avada thema licentie

Wanneer je op het punt staat je online aanwezigheid uit te breiden, kan het Avada thema een interessante keuze zijn vanwege zijn veelzijdigheid en aanpasbaarheid. Echter, voordat je meerdere websites met dit thema opzet, is het van cruciaal belang om te begrijpen hoe de licentievoorwaarden werken.

Licentie per website Voor iedere individuele website waarop je het Avada thema wenst te gebruiken, heb je een aparte licentie nodig. Dit betekent dat, zelfs als de websites onder één hoofddomein vallen, elke subdomein of aparte website zijn eigen licentie vereist.

Support & Ondersteuning Elke aankoop van een Avada licentie komt standaard met zes maanden ondersteuning. Dit kan bijzonder handig zijn voor gebruikers die nieuw zijn met het thema of specifieke vragen hebben. Als je denkt dat je een langere periode ondersteuning nodig hebt, kun je overwegen om deze te verlengen naar twaalf maanden tijdens de aanschaf van de licentie.

Kosten & Levensduur De licentie voor het Avada thema is over het algemeen verkrijgbaar voor ongeveer zestig dollar. Een van de opvallende kenmerken van deze licentie is dat het je levenslange toegang geeft tot thema-updates. Dit is essentieel gezien de snel veranderende technologische wereld waarin websites regelmatig updates nodig hebben om up-to-date en veilig te blijven.

Activeringsbeleid Het is cruciaal om te begrijpen dat je de Avada licentie echt per domein moet activeren. Het systeem staat niet toe dat een enkele licentie wordt gebruikt voor meerdere domeinen. Dit waarborgt de kwaliteit en integriteit van het thema en voorkomt misbruik. Zorg er dus altijd voor dat je genoeg licenties hebt aangeschaft voor het aantal websites dat je wilt opzetten.

Conclusie Het bouwen van een website vereist niet alleen creativiteit en technische vaardigheden, maar ook een goed begrip van de licentievoorwaarden van de gebruikte tools en thema’s. Als je ervoor kiest om het Avada thema te gebruiken, zorg er dan voor dat je volledig op de hoogte bent van hun licentiebeleid om latere complicaties te voorkomen.

Lees alles over het Avada thema in ons artikel over Avada.
Bestel direct het Avada thema*

 

Wil jij gratis WordPress tips in je inbox ontvangen?

Wij sturen maximaal 2 e-mails per maand. Beloofd!

Voornaam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.