Je kunt jouw klant de keuze te geven voor een datum en tijdstip tijdens het woocommerce order deliveryafrekenen van hun bestelling. Wij hebben twee verschillende plugins gevonden die dit mogelijk maken.

De eerste is een plugin die ondersteund wordt door WooCommerce zelf, het is geen plugin van WooCommerce maar wordt wel actief door hen gepromoot. Je vindt deze plugin hier en deze heet WooCommerce Order Delivery. De kosten zijn jaarlijks 129,- dollar.

Wij hebben zelf nog geen ervaring met deze plugin maar weten dat WooCommerce plugins vaak diep in het systeem geïntegreerd zitten en jou hierdoor werk uit handen nemen. Daarom zouden wij je adviseren niet direct naar de prijs te kijken, maar te kijken naar wat deze investering jou als bedrijf oplevert.

Een andere meer betaalbare en iets minder uitgebreide plugin is de plugin WooCommerce Delivery van WeLaunch. Van deze plugin is een online demo beschikbaar die je hier kunt bekijken.

WooCommerce delivery

Met deze twee plugins heb je dus de mogelijkheid om bezoekers de mogelijkheid te geven wanneer ze hun webshop order op willen komen halen. Voor beiden is het een vereiste dat je een WooCommerce webshop hebt. Op dit moment kunnen wij nog niet zeggen welke van de twee onze voorkeur heeft aangezien we met beiden nog weinig ervaring hebben.

Wil jij gratis WordPress tips in je inbox ontvangen?

Wij sturen maximaal 2 e-mails per maand. Beloofd!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.