Als wij samen aan een WordPress project gaan werken dan wordt door Lamper Design een ClickUp board aangemaakt waarop de taken terug te vinden zijn voor de verantwoordelijken. Je ontvangt van een medewerker een link met het verzoek een gratis account bij ClickUp aan te maken.

Inloggen in ClickUp

Na het aanmaken van een account op de ClickUp website kun je direct inloggen in het board. Je zult dan dit zien. Let op dat het kan zijn dat je een andere look te zien krijgt. Klik dan zoals bij 1 te zien op ‘Board’. Dan krijg je het onderstaande Kanban board te zien.

Uitleg ClickUp board

ClickUp Board

Bij 2 vind je alle taken die Lamper Design voor jullie bedrijf open heeft staan. Jij hoeft als klant hier niets te doen.
Bij 3 vind je de taken waar we op dit moment aan werken. Als klant hoef jij hier niets mee.

Bij 4 vind je de taken die voor jouw bedrijf open staan. Dit kan voor jou maar ook voor je collega zijn. Tenzij je bovenaan de ‘Me mode’ geactiveerd hebt, dan krijg je alleen de taken te zien die aan jou zijn toegewezen. Het verplaatsen van de taak kun je doen als je deze aan het bewerken bent of je versleept deze in het overzicht.
Als je een taak beantwoord hebt en er is nog een antwoord van Lamper Design nodig dan kun je de taak verslepen naar ToDo.
Als de taak afgerond is en akkoord kun je deze verplaatsen naar Done.

clickup taken

Bij 5 vind je alle afgeronde taken van het hele project.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.