Hoe kun je als e-commerce manager van een webshop of als enthousiaste marketingmanager Pinterest inzetten om meer omzet te realiseren, om meer verkeer naar je website te krijgen en om een groter publiek te bereiken? Het is goed bij te leren! Er zijn al tientallen cursisten die met succes de trainingen gevolgd hebben.

PinterestPinterest kent veel functionele en technische aspecten. Als je een training of cursus volgt bij een officiële Pinterest Partner beschikken zij over de laatste ontwikkelingen, updates over nieuwe features en nog veel meer kennis en kunde. Die kennis delen zij graag met jouw bedrijf tijdens een praktijkgerichte training.

Pinterest training

Een Pinterest training kun je op verschillende niveaus én vormen volgen, online, op locatie en incompany. Wil je starten met Pinterest zakelijk in te zetten voor je bedrijf dan is een Pinterest basistraining de juiste keuze. Als je al bekend bent met pinnen, re-pinnen en je organische activiteiten op Pinterest wilt boosten en met Pinterest marketing gaat starten kies dan voor een gevorderde Pinterest training.

En voor de SEO specialist die de fijne kneepjes van de verschillende vormen van Pinterest Ads, re-targeting en extra features als bijvoorbeeld Pinterest Catalogus wil leren is een Pinterest expert training de perfecte keuze.

Meer conversie na Pinterest cursus

Pinterest wordt enthousiast gebruikt door consumenten die online inspiratie en ideeën willen opdoen voordat zij overgaan tot het daadwerkelijk kopen van een product of dienst. Een nieuwe outfit, het plannen van een vakantie of uitzoeken hoe je nu die boekenkast in elkaar timmert. Pinners, zo heten de gebruikers op Pinterest, zijn’ actionable’. Ze kopen, maken of doen dingen.

Pinterest is in de eerste plaats een visuele zoekmachine, veelal voor mensen met een koopintentie. Daarnaast is het een ontdekkingsplatform en een fantastische marketingtool voor bedrijven. Voor veel ondernemers helaas nog onbekend. Leer als bedrijf om Pinterest na de cursus optimaal te benutten door middel van praktijkgerichte Pinterest trainingen en strategisch advies.

Pinterest training voor iedereen; beginner, gevorderd en expert

Of je nu kiest voor incompany Pinterest training of een Pinterest cursus op locatie, de structuur van de trainingen zijn vergelijkbaar. Alle trainingen worden op maat samengesteld afhankelijk van het niveau. Dit betekent dat we de training aanpassen aan het kennisniveau binnen jouw bedrijf.

De training is praktijk én resultaatgericht en afgestemd op jouw klanten waar jij Pinterest voor beheert. Je bepaalt zelf of de training wordt gegeven aan één of meerdere personen binnen jullie organisatie. Het grootste verschil zit niet in de manier van training geven, maar in het niveau waarop de training wordt gegeven.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.