Hoe kun je als e-commerce manager of marketingmanager Pinterest inzetten om meer omzet te realiseren, om meer verkeer naar je website te krijgen en om een groter publiek te bereiken? Het is goed bij te leren! Pinterest kent veel functionele en technische aspecten. Als je een training volgt bij een officiële Pinterest Partner beschikken zij over de laatste ontwikkelingen, updates over nieuwe features en nog veel meer kennis en kunde. Die kennis delen zij graag met jouw bedrijf tijdens een praktijkgerichte training.

Een Pinterest training kun je op verschillende niveaus én vormen volgen, online, op locatie en incompany. Wil je starten met Pinterest zakelijk in te zetten voor je bedrijf dan is een Pinterest basistraining de juiste keuze. Als je al bekend bent met pinnen, re-pinnen en je organische activiteiten op Pinterest wilt boosten en met Pinterest marketing gaat starten kies dan voor een gevorderde Pinterest training. En voor de online marketeer die de fijne kneepjes van de verschillende vormen van Pinterest Ads, re-targeting en extra features als bijvoorbeeld Pinterest Catalogus wil leren is een Pinterest expert training de perfecte keuze.

Meer conversie met Pinterest

Pinterest wordt enthousiast gebruikt door consumenten die online inspiratie en ideeën willen opdoen voordat zij overgaan tot het daadwerkelijk kopen van een product of dienst. Een nieuwe outfit, het plannen van een vakantie of uitzoeken hoe je nu die boekenkast in elkaar timmert. Pinners, zo heten de gebruikers op Pinterest, zijn’ actionable’. Ze kopen, maken of doen dingen.

Pinterest is in de eerste plaats een visuele zoekmachine, veelal voor mensen met een koopintentie. Daarnaast is het een ontdekkingsplatform en een fantastische marketingtool voor bedrijven. Voor veel ondernemers helaas nog onbekend. Leer als bedrijf om Pinterest optimaal te benutten door middel van praktijkgerichte Pinterest trainingen en strategisch advies.

Pinterest training voor iedereen; beginner, gevorderd en expert

Of je nu kiest voor incompany of op locatie, de structuur van de trainingen zijn vergelijkbaar. Beide trainingen worden op maat samengesteld. Dit betekent dat we de training aanpassen aan het kennisniveau binnen jouw bedrijf. De training is praktijkgericht én resultaatgericht en afgestemd op jouw klanten. Je bepaalt zelf of de training wordt gegeven aan één of meerdere personen binnen je organisatie. Het grootste verschil zit niet in de manier van training geven, maar in het niveau waarop de training wordt gegeven.

Hieronder vind je een overzicht van onze Pinterest trainingen. Kies voor een Pinterest training die het beste bij jouw bedrijf past!

Wil jij gratis WordPress tips in je inbox ontvangen?

Wij sturen maximaal 2 e-mails per maand. Beloofd!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.