Hoe voeg je upsells toe aan producten in WooCommerce?

Upsells zijn over het algemeen een effectieve manier om de gemiddelde bestelwaarde te verhogen door gerelateerde producten te suggereren die mogelijk aantrekkelijker of duurder zijn dan het oorspronkelijke product dat een klant bekijkt. Hier lees je hoe je upsells kunt toevoegen aan je producten in WooCommerce.

Open het product in WooCommerce

Ga naar je WordPress dashboard en klik op “Producten” in het menu aan de linkerkant. Zoek het product waar je upsells aan wilt toevoegen en klik op “Bewerken” onder de productnaam. Dit opent het product in de bewerkingsmodus.

Voeg upsells toe

Scroll op de productpagina naar beneden tot je het gedeelte “Product Data” ziet. Dit is waar je verschillende instellingen voor het product kunt beheren. Klik op het tabblad “Linked Products”, waar je opties ziet voor “Upsells” en “Cross-sells”.

Upsells woocommerce

In het veld “Upsells” begin je met het typen van de naam van het product dat je als een upsell wilt aanbieden. WooCommerce zal suggesties geven terwijl je typt, waardoor je eenvoudig het juiste product kunt selecteren.

Zodra je klaar bent met het selecteren van de upsell-producten, klik je op “Update” om je wijzigingen op te slaan. Dit zorgt ervoor dat de upsell-producten nu worden weergegeven op de productpagina van het oorspronkelijke product.

Hoe werken upsells?

Dit is deels van het thema afhankelijk wat je gebruikt. Globaal is het wanneer een klant de productpagina bekijkt, worden de geselecteerde upsell-producten weergegeven in een sectie met de titel “Gerelateerde producten…” of een soortgelijke kop. Dit moedigt klanten aan om producten van hogere kwaliteit of hogere waarde te overwegen voordat ze een aankoop doen, wat kan bijdragen aan een hogere omzet voor je winkel.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.