Een WordPress-pagina is een type inhoud binnen een WordPress-website, bedoeld om statische informatie weer te geven, zoals ‘Over ons’, ‘Contact’, of ‘Diensten’. Dit in tegenstelling tot berichten, die meer dynamisch zijn en vaak gebruikt worden voor blogs, nieuwsartikelen en andere regelmatig bijgewerkte inhoud.

Pagina’s zijn belangrijk voor het structureren van een site, waardoor bezoekers gemakkelijk informatie kunnen vinden zonder te hoeven zoeken in recente berichten.

WordPress pagina

Pagina’s kunnen hiĆ«rarchisch worden georganiseerd, wat betekent dat je subpagina’s onder hoofdpagina’s kunt plaatsen om een georganiseerde structuur te creĆ«ren. In het WordPress dashboard kun je eenvoudig nieuwe pagina’s toevoegen, bewerken en beheren.

Pagina’s zijn een essentieel onderdeel voor de meeste websites omdat ze belangrijke informatie op een duidelijke en toegankelijke manier presenteren.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.