Mediavine is een volledige service ad management company en een Google Certified Publishing Partner, bekend om zijn werk met content creators, WordPress bloggers en website-eigenaren om hun inkomsten uit advertenties te maximaliseren. Het vertoont dus advertenties op websites en betaald eigenaren van de website voor deze vertoningen.

Het is vooral populair onder websites met een focus op levensstijl, voeding, reizen, financiƫn, en andere niches.

Mediavine

  1. Advertentieoptimalisatie: Mediavine optimaliseert advertenties om maximale inkomsten te genereren zonder de gebruikerservaring te schaden. Dit gaat om advertentieplaatsing, grootte, en frequentie.
  2. Gebruiksvriendelijke technologie: Mediavine biedt een gemakkelijk te gebruiken dashboard waarmee publishers hun advertentieprestaties kunnen volgen en beheren.
  3. SEO-focus: Mediavine legt een sterke nadruk op het behouden van goede SEO-praktijken terwijl het advertenties op websites integreert.
  4. Duurzame advertenties: Het bedrijf streeft ernaar duurzame, lange-termijn advertentierelaties te bouwen die zowel adverteerders als publishers ten goede komen.
  5. Inkomsten delen: Mediavine werkt op een inkomstenverdelingsmodel, wat betekent dat ze een percentage van de advertentie-inkomsten nemen in ruil voor hun diensten.

Voordelen van Mediavine

  • Hogere advertentie-inkomsten: Veel gebruikers melden een significante toename in advertentie-inkomsten na het overschakelen naar Mediavine.
  • Gebruiksgemak: Het platform is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn, zelfs voor diegenen die niet technisch onderlegd zijn. Daarnaast is hun support snel en goed mocht je er niet uitkomen is onze ervaring.
  • Community: Mediavine staat bekend om zijn sterke gemeenschap en ondersteuning, met een actieve Facebook-groep en goede kwaliteit klantenservice.
  • Transparantie: Het bedrijf is transparant over zijn praktijken, inkomstenverdeling en prestaties.

Voor wie is Mediavine?

Mediavine is ideaal voor middelgrote tot grote WordPress websites die een aanzienlijk volume aan verkeer hebben en hun inkomsten uit advertenties willen maximaliseren zonder de gebruikerservaring te schaden.

Ze hadden minimumvereisten voor maandelijkse pageviews, dus het is meer gericht op gevestigde websites dan op nieuwe blogs of kleine sites. Dit betekent dat je minimaal 50.000 unieke bezoekers moest hebben voordat je je aan kunt sluiten bij het programma. In de loop van 2024 hebben ze deze limiet verlaagt zover wij weten.

Mediavine is een goede keuze voor website-eigenaren die hun advertentie-inkomsten willen verhogen zonder in te boeten aan gebruikerservaring of SEO-prestaties.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.