Wat is MyParcel?

MyparcelMyParcel is een Nederlandse verzend- en fulfilmentoplossing voor webwinkeliers. Het platform maakt het mogelijk om eenvoudig pakketten te versturen naar zowel binnenlandse als internationale bestemmingen.

MyParcel biedt een breed scala aan verzendopties, waaronder pakketten, brievenbuspakketten en briefpost, waardoor het geschikt is voor webwinkels van alle groottes en sectoren, bijvoorbeeld een WooCommerce webshop. In een eenvoudig dashboard heb je overzicht van alle zendingen.

Hoe werkt MyParcel?

  1. Integratie met e-commerce platform: MyParcel kan worden geïntegreerd met populaire e-commerce platforms zoals Magento, WooCommerce webshops en Shopify. Dit maakt het eenvoudig voor webwinkeliers om hun bestellingen te beheren en pakketten te verzenden vanuit één dashboard.
  2. Verzendingsopties: MyParcel biedt een breed scala aan verzendopties, waaronder pakketten, brievenbuspakketten en briefpost. Hierdoor kunnen webwinkeliers de juiste verzendoptie kiezen voor hun producten en klanten.
  3. Verzendtarieven: MyParcel biedt concurrerende verzendtarieven voor zowel binnenlandse als internationale verzendingen. Er zijn geen minimale volumes of contracten vereist, waardoor het geschikt is voor webwinkeliers van alle groottes.
  4. Tracking en traceerbaarheid: MyParcel biedt tracking en traceerbaarheid voor alle verzendingen, waardoor webwinkeliers en klanten de status van hun pakketten kunnen volgen.
  5. Retourzendingen: MyParcel biedt ook retourzendingen voor webwinkels. Dit maakt het eenvoudig voor webwinkeliers om retourzendingen te beheren en het retourproces te stroomlijnen voor klanten.

Waarom MyParcel gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom webwinkeliers MyParcel zouden moeten overwegen als verzend- en fulfilmentoplossingen:

  1. Eenvoudig te gebruiken: MyParcel is eenvoudig te integreren met populaire e-commerce platforms en biedt een gebruiksvriendelijk dashboard om verzendingen te beheren.
  2. Breed scala aan verzendopties: MyParcel biedt een breed scala aan verzendopties, waardoor webwinkeliers de juiste verzendoptie kunnen kiezen voor hun producten en klanten.
  3. Concurrerende verzendtarieven: MyParcel biedt concurrerende verzendtarieven voor zowel binnenlandse als internationale verzendingen.
  4. Tracking en traceerbaarheid: MyParcel biedt tracking en traceerbaarheid voor alle verzendingen, waardoor webwinkeliers en klanten de status van hun pakketten kunnen volgen.
  5. Retourzendingen: MyParcel biedt retourzendingen voor webwinkels, wat het retourproces stroomlijnt voor zowel webwinkeliers als klanten.

MyParcel WooCommerce plugin

Eerder gaven we al aan dat je een MyParcel account eenvoudig kunt koppelen aan WooCommerce. Hiervoor is een plugin beschikbaar in de WordPress repository.

MyParcel

In het overzicht van je bestellingen heb je direct een optie om een PostNL label aan te maken. Je doet dit door middel van deze iconen. Verzendlabels myparcel

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.