WooCommerce multistore met Woomultistore

Heb je meerdere WooCommerce webshops en wil je deze centraal beheren vanuit één WordPress dashboard? Dan heb je de plugin van WooCommerce multistore nodig. Met deze premium plugin koppel je meerdere WooCommerce webshops in een multisite of single site installatie aan elkaar. Je kunt ervoor kiezen om producten en orders te synchroniseren per losse webshop.

In de onderstaande video vind je meer uitleg over de plugin.

Webshop vertalen

Content kun je niet geautomatiseerd vertalen. Dit blijft handwerk. Je zult altijd een kloon moeten maken van een subsite en hierin de vertalingen maken.

Multisite met Woomultistore

Een voorbeeld van een toepassing van WooCommerce multistore is de sanitair webshop van Sanitairkiezer.nl. Hier is met multistore een tweede webshop aan gekoppeld waarin de producten in een catalogus getoond worden zonder prijzen en zonder optie om te bestellen. Dit heeft als voordeel dat derden die de producten van Sanitairkiezer.nl willen gebruiken hun klanten kunnen laten kijken zonder dat er tarieven getoond worden. Daarnaast hebben wij de webshop van Combibreed.com ontwikkelt als een multisite en worden de orders verwerkt op de hoofd webshop.

De plugin Woomultistore vind je hier.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.