Als je naast het bezorgen vanuit je WooCommerce webshop ook de mogelijkheid wilt geven dat klanten hun bestelling op jouw locatie af kunnen halen heb je in principe geen extra plugin nodig. Maar als je wilt sturen wanneer ze dit doen wel. In dit artikel leggen we uit hoe je dit in kunt regelen.

Je kunt jouw klant de keuze te geven voor een datum en tijdstip tijdens het woocommerce order deliveryafrekenen van hun bestelling. Wij hebben twee verschillende plugins gevonden die het afhalen van een bestelling uit je WooCommerce webshop mogelijk maken.

Webshop bestelling afhalen

De eerste is een plugin die ondersteund wordt door WooCommerce zelf, het is geen plugin van WooCommerce maar wordt wel actief door hen gepromoot. Je vindt deze plugin hier en deze heet WooCommerce Order Delivery. De kosten zijn jaarlijks 129,- dollar.

Wij hebben zelf nog geen ervaring met deze plugin maar weten dat WooCommerce plugins vaak diep in het systeem geïntegreerd zitten en jou hierdoor werk uit handen nemen. Daarom zouden wij je adviseren niet direct naar de prijs te kijken, maar te kijken naar wat deze investering jou als bedrijf oplevert.

Andere plugin voor afhalen bestelling

Een andere meer betaalbare en iets minder uitgebreide plugin is de plugin WooCommerce Delivery van WeLaunch. Van deze plugin is een online demo beschikbaar die je hier kunt bekijken.

WooCommerce delivery

Met deze twee plugins heb je dus de mogelijkheid om bezoekers de mogelijkheid te geven wanneer ze hun webshop order op willen komen halen. Voor beiden is het een vereiste dat je een WooCommerce webshop hebt.

Wij kunnen niet zeggen welke van de twee onze voorkeur heeft aangezien we met beiden nog weinig ervaring hebben.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.