WordPress bureau, wij maken websites op maat

Iedere website die we maken is uniek, we werken niet met een blauwdruk die we vullen. Ook jouw website maken we op maat naar jouw wensen en vooral met het oog op jouw doelen. Wat jij belangrijk vindt en met je website wilt bereiken, vertalen wij in een website op maat. Dat houdt in:

  • een website die compleet aansluit bij jouw huisstijl
  • een goed vindbare website die bovendien snel laadt
  • een doelgerichte website die bezoekers omzet in klanten

Belangrijks is om dicht bij de kern te blijven van je bedrijf. Waar sta je in de markt en waar wil je naar toe? Heb je al gekeken naar de (online) concurrentie? Wat is hun strategie? Uiteraard zullen wij je hierbij helpen en adviseren we je waar nodig.

93 klanten beoordelen Lamper Design gemiddeld met 4.8/5

WordPress bureau

Wanneer je voor een WordPress bureau kiest wil je weten waar je aan toe bent. Kies jij voor Lamper Design dan kun je rekening houden met een open, eerlijke en kritische instelling; daarmee kom je in onze ogen namelijk het verst. Tijdens het proces dat je met ons als wordpress website bureau hebt krijg je duidelijke feedback en een heldere kijk op de keuzes die gemaakt moeten worden. Uiteraard doen we dit in overleg en onderbouwen wij onze suggesties.

Als de keuzes zijn gemaakt dan gaan wij aan de slag met de techniek. Technisch moet alles kloppen, daar zet je ons namelijk voor in.  Is de techniek klaar dan zetten we samen de punten op de i wat betreft de content.

Mocht je na het traject met ons verder willen samenwerken. Dan bieden wij als WordPress bureau een compleet onderhoud service aan.

WordPress bureau Waddinxveen

Ons kantoor is gevestigd in Waddinxveen. Maar online is de plek waar wij het meest van de tijd te vinden zijn. Onze klanten variëren van zelfstandige bloggers tot aan bedrijven met geavanceerde meertalige webshops. Door onze jarenlange ervaring met diverse WordPress diensten weten we wat werkt en kunnen we gericht advies geven.

Onze klanten over Lamper Design

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Een aanrader. Denken mee en komen met eigen suggesties. Technisch zeer goed, gedreven, enthousiast. Ik heb mijn webshop door Lamper laten bouwen en het is top geworden. Ik ben zeer tevreden.

Claudia van den BergClaudia van den Berg, Ookinhetpaars.nl

Een aantal jaar geleden heeft Kees onze website omgebouwd naar een Wordpress website, dit was de start van onze samenwerking. Inmiddels heeft Lamper Design de site weer helemaal up to date gemaakt en in een nieuw jasje gestoken.

Jan van Donselaar, Donselaarbouw

Een zeer professioneel bedrijf. Kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid kenmerken de samenwerking met de klant.

Alexandra Eenennaam KeerpuntAlexandra van Eenennaam, Keerpunt.today

Lamper Design is een fijn bureau om mee samen te werken. Ze hebben ons geholpen met het bouwen en omzetten van onze website, Oefenen.nl, naar Wordpress. Ze zijn flexibel, stappen makkelijk in een proces dat al loopt en geven eerlijk advies. Ook onderhouden ze onze website en bieden snelle en goede service bij vragen of aanpassingen.

Lies PetersenLies Petersen, oefenen.nl

Altijd up-to-date met de nieuwste technieken

WordPress wordt door een enorme groep betrokken mensen bijgehouden. Iedere maand zijn er verbeteringen in het systeem, van klein tot groot. Zo voldoet jouw website altijd aan de geldende standaarden.

Online vindbaar zijn met je website door optimalisatie

Of je zelf je zoekmachine-optimalisatie doet of niet, in WordPress kun je echt aan alle details werken om jouw website beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Wij zorgen voor de basis, zodat jouw website klaar is om online gevonden te worden. Wil je verder aan de slag met de vindbaarheid? Wij geven ook SEO advies.

Is de WordPress website eenmaal in de lucht, dan krijg je te maken met updates en back-ups. Ook dat ‘gedoe’ nemen we je graag uit handen met onze complete WordPress onderhoud service.