WordPress onderhoud2020-07-30T09:29:34+01:00

WordPress-updates

WordPress-updates móeten simpelweg worden doorgevoerd. En liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om veiligheid. Lamper Design regelt dat voor je en checkt meteen of alle plug-ins na die update goed blijven werken.

Updates van plug-ins

Elke WordPress-website heeft plug-ins. Om dezelfde redenen als bij WordPress zelf, is het belangrijk om ook die plug-ins up-to-date te houden. Ook dat valt binnen onze onderhoudsservice.

Updates van je theme

Werkt je WordPress website met een design-theme? Ook themes hebben updates, al was het alleen maar om goed overweg te blijven gaan met WordPress-updates. Je raadt het al: ook die updates houden we in de gaten.

Onze klanten over ons

Tevreden klanten. Dat is waar wij voor opstaan. En waar wij voor klaar staan. Je leest hier een aantal recensies van klanten over ons. Wanneer mogen we jouw recensie hierbij plaatsen?

Alleen al deze updates kosten je als leek behoorlijk wat tijd. Doe je het niet, dan loop je risico’s. Doe je het verkeerd, dan kan het leiden tot storingen en onnodige kosten. Voor ons zijn updates dagelijkse kost: we doen het snel, vakkundig en we weten precies waar we op moeten letten. Dat scheelt jou een hoop tijd en kopzorgen.

Maar we doen per maand nog meer voor je binnen de Lamper Design Onderhoudsservice:

Backups

Het belang van een goede backup hoeven we natuurlijk niet aan je uit te leggen. Dat regelen we voor je. En bij calamiteiten zorgen we ook dat je website razendsnel hersteld wordt op basis van die backup.

Is je WordPress website nog online?

Door allerlei externe factoren kan het gebeuren dat je site niet meer bereikbaar is. Binnen onze WordPress onderhoudsservice monitoren we je site 24 uur per dag en springen we meteen in actie als er om welke reden dan ook iets fout gaat.

Zijn en blijven pagina’s bereikbaar?

Je hebt het vast wel eens gezien op andere sites, de melding: “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden”. Het is de nr. 1 reden waarom bezoekers een site direct weer verlaten. Wij zorgen ervoor dat dat op jouw site niet gebeurt.

Kleine klusjes: technisch, tekstueel, afbeeldingen

Wat jou misschien wel uren kost, doen wij vaak in 5 minuten. Binnen onze onderhoudsservice heb je recht op 30 minuten gratis klein onderhoud per maand. Kost iets meer tijd, dan stemmen we bijkomende kosten eerst netjes met je af.

Vragen en verzoeken voor je WordPress website kun je aan ons stellen via ons support systeem. En natuurlijk kun je ons telefonisch bereiken bij dringende vragen over jouw website. Als onderhoudsklant heeft je website bij ons simpelweg de hoogste prioriteit.

74 klanten beoordelen Lamper Design gemiddeld met 4.8/5

Wat kost de WordPress onderhoudsservice?

Onze onderhoudsservice is er vanaf € 50,- ex. btw per maand. Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je lekker aan je eigen business kan besteden.

Je sluit een overeenkomst af voor minimaal 1 maand, het WordPress onderhoud is maandelijks opzegbaar. Je ontvangt per drie maanden een factuur.

Doen?

Een mailtje naar info@lamper-design.nl volstaat. Of bel gewoon: +31 (0)182 635 077. Ook als je vragen hebt natuurlijk.

FAQ WordPress onderhoud

Wat krijg je per maand voor jouw website?2020-07-30T08:23:45+01:00
  • Je WordPress website is altijd veilig en up to date;
  • Je back ups beheren wij en herstellen deze binnen 24 uur als er problemen zijn;
  • Alle WordPress updates doen wij jou;
  • Per maand reserveren wij 30 minuten voor jouw website.
Wat is WordPress onderhoud?2020-07-30T08:09:07+01:00

Het volledige beheer en de beveiliging van je WordPress website uitbesteden aan professionals. Zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Waarom WordPress onderhouden?2020-07-30T08:07:39+01:00

Een WordPress website heeft onderhoud nodig qua updates van plugins, thema’s en WordPress zelf. Als je niet update is de kans groot dat je slachtoffer wordt van een hack met alle gevolgen van dien.

Voor hoe lang sluit je een WordPress onderhoudsabonnement af?2020-07-24T13:05:30+01:00

Het onderhoudscontract is maandelijks opzegbaar.

Onderhouden jullie ook WooCommerce webshops?2020-07-24T13:08:55+01:00

Wij onderhouden meer dan 50 WooCommerce webshops voor onze klanten. Naast het updaten en veilig houden lossen we alle storingen op en zorgen dat de webshop optimaal draait.

Met WordPress onderhoud nooit meer een gehackte website?2020-07-30T08:49:55+01:00

Updates van WordPress thema’s en WordPress plugins is een essentieel onderdeel van het onderhoud van je website. Het niet te garanderen dat je website nooit gehackt gaat worden al is de kans minimaal aangezien wij extra beveiligingsmaatregelen doorvoeren als we een website of webshop in onderhoud krijgen.

Toch gehackt? Wij herstellen je website kosteloos.

Kan ik zelf mijn website onderhoud uitvoeren?2020-07-24T11:57:32+01:00

Uiteraard kun je ervoor kiezen om zelf het website onderhoud uit te voeren. In veel gevallen zal dit geen problemen opleveren. Maar wie houd in de gaten of jouw website nog online is en wie zet de backup terug als het mis gaat? Bespaar tijd en geld door het onderhoud en beheer van je website uit te besteden aan ons.

Hoe kom je aan een back up van jouw website?2020-07-30T08:47:13+01:00

Dit is afhankelijk van waar de website gehost wordt. Wij proberen als het mogelijk is de back ups van je website te maken op de server. Dagelijks wordt hier een back up van gemaakt. Mocht het nodig zijn dan kunnen we dit aantal in overleg verhogen.

Heb je een probleem met een WordPress plugin of 1 van je WordPress thema’s? Een mailtje naar ons is voldoende en wij gaan aan de slag. Geen zorgen voor jou als je een onderhoudsabonnement voor je website hebt.