Om automatische updates uit te schakelen in WordPress via het wp-config.php bestand, kun je de volgende regel code toevoegen:

define( 'AUTOMATIC_UPDATER_DISABLED', true );

Voeg deze regel toe aan je wp-config.php bestand, ergens boven de regel die zegt: /* dat is alles, stop met het bewerken! gelukkig bloggen. */. door deze code toe te voegen, schakel je alle vormen van automatische updates uit, inclusief updates voor WordPress core, plugins en thema’s.

Automatische updates uitschakelen

Het is wel belangrijk op te merken dat het uitschakelen van automatische updates de beveiliging van je WordPress website kan beïnvloeden. Automatische updates bevatten vaak belangrijke beveiligingspatches.

Zorg ervoor dat je regelmatig handmatig updates uitvoert om je WordPress website beveiligd te houden als je de automatische updates uitschakelt.

Installatron automatische updates

Als je WordPress via Installatron hebt geïnstalleerd kun je vaak in de instellingen van jouw applicatie instellen welke updates je automatisch door wilt voeren of niet. Je hebt hier bijvoorbeeld de keuze om alleen veiligheidsupdates door te voeren. Hiermee voorkom je meestal dat je WordPress webshop bijvoorbeeld in het weekend bijgewerkt wordt en problemen geeft.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.