Als de categorie niet wordt getoond in de breadcrumbs van RankMath bij een bericht, kun je de volgende stappen ondernemen om het probleem op te lossen:

Controleer RankMath breadcrumb-instellingen

Zorg ervoor dat de breadcrumbs functie van Rank Math correct is ingesteld en geactiveerd. Ga naar de RankMath-instellingen in je WordPress dashboard en controleer of de breadcrumb-instellingen correct zijn geconfigureerd.

Categorie correct toegewezen aan bericht?

Ga naar de bewerkingspagina van het bericht en controleer of de categorie correct is toegewezen. Als een bericht niet correct is toegewezen aan een categorie, zal deze categorie niet verschijnen in de breadcrumbs.

Staat primaire categorie in RankMath goed ingesteld voor berichten?

In RankMath bij berichten heb je de optie om aan te geven wat de primaire categorie is van een bericht. Vaak staan deze instellingen niet goed waardoor de categorie niet getoond zal worden.

Primaire categorie RankMath

Check je thema instellingen

Sommige thema’s, zoals bijvoorbeeld het Avada thema, hebben hun eigen breadcrumb-functionaliteit of kunnen op een bepaalde manier zijn gestructureerd die conflicteert met de breadcrumb-generator van RankMath. Controleer de documentatie van je thema of neem contact op met de ondersteuning van het thema om te zien of er specifieke compatibiliteitsproblemen zijn met RankMath’s breadcrumbs.

Neem contact op met RankMath support

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, is het een goed idee om contact op te nemen met de ondersteuning van RankMath. Ze kunnen specifieke begeleiding bieden op basis van jouw situatie en eventuele bekende problemen of bugs.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.