Als je RankMath gebruikt als SEO-plugin voor je WordPress-website, kun je ook breadcrumbs gebruiken om de navigatie van je website te verbeteren. Breadcrumbs zijn handige navigatie-elementen die aangeven waar de pagina zich bevindt in de hiƫrarchie van de website en helpen je bezoekers om gemakkelijker te navigeren.

RankMath SEO-plugin

Om RankMath Breadcrumbs te activeren, moet je eerst de RankMath SEO-plugin installeren en activeren. Vervolgens kun je naar de Rank Math-instellingen gaan, waar je de optie “Breadcrumbs” kunt inschakelen. Als je wilt, kun je de stijl van je breadcrumbs aanpassen door te klikken op de “Breadcrumbs Style” tab en de gewenste instellingen te selecteren.

Om de breadcrumbs aan je website toe te voegen, kun je de Rank Math Breadcrumbs-widget gebruiken, die je naar je zijbalk, voettekst of andere delen van je website kunt slepen. Als alternatief kun je ook de code voor de breadcrumbs handmatig toevoegen aan je themabestanden. Veel thema’s zullen standaard de code van de breadcrumbs al herkennen en weergeven op de plaats waar de breadcrumbs horen getoond te worden.

Kortom, het gebruik van Rank Math Breadcrumbs is een eenvoudige manier om de navigatie van je WordPress-website te verbeteren en je bezoekers te helpen gemakkelijker te vinden wat ze zoeken. Door breadcrumbs toe te voegen, kun je de gebruikerservaring van je website verbeteren en ervoor zorgen dat je bezoekers gemakkelijker kunnen navigeren.