Het wissen van de CDN-cache is een goed eerste stappenplan voor probleemoplossing als je discrepanties ziet aan de voorkant van je site. Bijvoorbeeld, als je enkele wijzigingen aanbrengt in je CSS, maar deze wijzigingen niet aan de voorkant ziet, kan het oude CSS-bestand in de cache staan. Het wissen van de CDN-cache is een van de eerste dingen om te proberen in je probleemoplossingsproces.

CDN Cache Kinsta legenCDN cache wissen via het WordPress dashboard

Als je ingelogd bent in je WordPress dashboard heb je rechts bovenin de zwarte menubalk die je ziet een optie Clear Caches. Bij hover verschijnt hier een submenu en kun je kiezen om alle caches of alleen de CDN cache te legen.

CDN cache wissen in MyKinsta

In MyKinsta kun je de server-, CDN- en Edge-cache wissen voor een of meerdere sites, inclusief staging-sites, tegelijk vanaf de WordPress Sites-pagina. Dit wist ook de Redis-objectcache als je de Redis-addon aan je site hebt toegevoegd.

Selecteer de selectievakjes naast de site(s) waarvoor je de cache wilt wissen, klik op Acties en kies Cache wissen.

CDN Cache legen Kinsta

Mochten niet alle problemen vanuit Kinsta opgelost zijn dan is vaak het legen van de Chrome browsercache ook nog een goede aanvulling op deze acties.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.