Core Web Vitals Chrome extensie

De Core Web Vitals Chrome-extensie is een gratis tool om website ontwikkelaars te helpen bij het meten en optimaliseren van de gebruikerservaring op hun websites. Deze extensie meet de drie Core Web Vitals-metrieken die door Google zijn geïdentificeerd als essentieel voor een goede gebruikerservaring: Largest Contentful Paint (LCP), Interaction to Next Paint (IND), en Cumulative Layout Shift (CLS).

Core Web VitalsCore Web Vitals in het kort

Largest Contentful Paint (LCP) meet hoe lang het duurt voordat het grootste zichtbare contentelement op de pagina is geladen. First Input Delay (FID) meet de tijd tussen de eerste interactie van een gebruiker met een pagina (zoals klikken op een link of een knop) en het moment waarop de browser die interactie kan verwerken. Cumulative Layout Shift (CLS) meet de hoeveelheid onverwachte layoutverschuivingen van zichtbare pagina-inhoud.

Chrome extensie

Met deze Chrome-extensie kunnen ontwikkelaars en website-eigenaren real-time feedback krijgen over hoe hun pagina’s presteren met betrekking tot deze vitale metrieken. Dit is bijzonder waardevol voor het identificeren van problemen die de laadtijd en interactieve ervaring van een website beïnvloeden, waardoor ze gerichte verbeteringen kunnen aanbrengen.

De extensie biedt gedetailleerde rapporten en aanbevelingen voor optimalisatie, waardoor gebruikers specifieke technische problemen kunnen identificeren en corrigeren. Dit kan variëren van het verminderen van de bestandsgroottes van afbeeldingen tot het minimaliseren van de impact van derde-partij scripts op de laadprestaties.

Download de gratis extensie voor Core Web Vitals

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.