Als je je aanmeldt bij een tandarts, huisarts of andere zorgverlener, of bij een vereniging, krijg je een inschrijfformulier (overigens verbaast het ons hoe vaak je nog een geprinte versie krijgt, maar dat is een andere discussie).

Voor degene die het formulier aan jou aanlevert is het natuurlijk van belang dat alle gegevens kloppen en dat er een handtekening onder de gegevens komt te staan waarmee je aangeeft dat de gegevens naar waarheid ingevuld zijn. Een vinkje dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden is juridisch niet afdoende. Er is echt een handtekening nodig.

Gravity Forms handtekening

Als je een Gravity Forms gebruikt kun je met de Signature plugin een handtekening toevoegen.

Gravity Forms SignatureOok dit soort formulieren is perfect te bouwen met Gravity Forms. Maar hoe krijg je dan de handtekening eronder?

Maar zoals gezegd is dit eigenlijk heel simpel: gebruik de Gravity Forms Signature plugin. Dit is een gratis add-on die meegeleverd wordt vanaf de Elite-licentie van Gravity Forms.

Handtekening Gravity Forms

Met deze plugin voeg je eenvoudig een extra veld toe aan je formulier, waar degene die het formulier invult een handtekening in kan zetten met de muis. Super handig toch? Stuur de formulieren geautomatiseerd door naar het CRM-systeem dat jouw bedrijf gebruikt en je wint zeeën van tijd.

Bekijk de Gravity Forms Signature add-on

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.