Gravity Forms Signature

Als je je aanmeldt bij een tandarts, huisarts of andere zorgverlener, of bij een vereniging, krijg je een inschrijfformulier (overigens verbaast het mij hoe vaak je nog een geprinte versie krijgt, maar dat is een andere discussie). Voor degene die het formulier aan jou aanlevert is het natuurlijk van belang dat alle gegevens kloppen en dat er een handtekening onder de gegevens komt te staan waarmee je aangeeft dat de gegevens naar waarheid ingevuld zijn.

Handtekening Gravity FormsOok dit soort formulieren is perfect te bouwen met Gravity Forms. Maar hoe krijg je dan de handtekening eronder? Eigenlijk heel simpel: gebruik de Gravity Forms Signature plugin. Dit is een gratis add-on die meegeleverd wordt vanaf de Elite-licentie van Gravity Forms.

Met deze plugin voeg je eenvoudig een extra veld toe aan je formulier, waar degene die het formulier invult een handtekening in kan zetten met de muis. Super handig toch? Stuur de formulieren geautomatiseerd door naar het CRM-systeem dat jouw bedrijf gebruikt en je wint zee├źn van tijd.

Bekijk de Gravity Forms Signature add-on

Wil jij gratis WordPress tips in je inbox ontvangen?

Wij sturen maximaal 2 e-mails per maand. Beloofd!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.