Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting is een specifieke vorm van webhosting die geoptimaliseerd is voor WordPress websites. Het biedt een reeks van diensten, prestaties en technische aspecten die specifiek zijn ontworpen om WordPress-websites sneller, veiliger en efficiënter te laten draaien. Wij gebruiken bijvoorbeeld de kwalitatieve Managed WordPress hosting van Kinsta.

Automatische updates

Een van de grootste voordelen van managed WordPress hosting is dat je WordPress-kern en vaak ook je plugins automatisch geüpdatet worden. Dit houdt in dat je altijd de nieuwste functies en veiligheidsupdates hebt, zonder dat je dit handmatig hoeft bij te houden. Dit bespaart tijd en vermindert het risico op beveiligingsproblemen door verouderde software.

WordPress beveiliging

Managed WordPress hosting biedt vaak uitgebreide beveiligingsfuncties. Dit omvat regelmatige scans op malware, geïntegreerde firewalls, en vaak ook DDoS-bescherming. Deze maatregelen helpen om je website te beschermen tegen externe bedreigingen en zorgen voor een veilige online omgeving voor zowel jou als je gebruikers.

Snelheid en prestaties

Deze hostingdiensten zijn geoptimaliseerd voor WordPress, wat betekent dat ze meestal snellere laadtijden en betere algemene prestaties bieden. Dit wordt bereikt door speciale caching-technieken, geavanceerde serverconfiguraties en soms zelfs speciale hardware. Een snellere website betekent een betere gebruikerservaring en kan ook je SEO-ranking verbeteren.

Deskundige ondersteuning

Als je kiest voor managed hosting, krijg je meestal toegang tot een team van WordPress-experts. Deze professionals kunnen helpen bij specifieke WordPress-gerelateerde problemen, wat een groot voordeel is ten opzichte van de algemene technische ondersteuning die je bij standaard hostingpakketten krijgt.

Gemak en tijdsbesparing

Met managed WordPress hosting hoef je minder tijd te besteden aan het onderhoud van je website. Back-ups, beveiliging, updates, en optimalisaties worden allemaal voor je gedaan. Dit stelt je in staat om je te concentreren op de inhoud en de groei van je website.

Managed WordPress hosting kosten

Hoewel managed WordPress hosting vaak duurder is dan gewone shared hosting, is de prijs te rechtvaardigen door de extra diensten, verbeterde prestaties, en de tijd die je bespaart. Voor bedrijven en professionele bloggers die afhankelijk zijn van hun website, kan deze investering een verstandige keuze zijn.

Managed WordPress hosting is een uitstekende keuze voor iedereen die een WordPress-website heeft en zich wil concentreren op het creëren van content of het runnen van hun bedrijf, in plaats van zich zorgen te maken over technische aspecten. Het biedt een combinatie van gemak, prestaties en ondersteuning die moeilijk te vinden is bij standaard hostingopties.

Wil je weten wat de kosten zijn voor Managed WordPress hosting inclusief een complete verhuizing? Bekijk het hier. Wil je weten wat hosting voor jouw website zonder zorgen kost? Neem direct contact op of stuur een e-mail naar info@lamper-design.nl.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.