Het kan heel vervelend zijn als je er na het bestellen achterkomt dat je adres niet goed ingevoerd is in de webshop. Dit levert jou als webshopbeheerder ook een hoop extra werk op omdat je alle mails hierover af moet handelen en de gegevens moet aanpassen.

WooCommerce Postcode Checker

Hoe voorkom je dat er een onjuist adres of postcode ingevoerd worden? Maak gebruik van een postcodechecker in het afrekenproces van je webshop.

Postcode Checker

Een postcodecheck voor WooCommerce die wij bij veel webshops inzetten is de WooCommerce Postcode Checker van WPOvernight.com. Deze is voor één webshop te koop vanaf 39 dollar per jaar.

Binnen deze plugin heb je verschillende postcode-databases beschikbaar die je kosteloos kunt raadplegen. Je selecteert deze in de backend van de plugin.

Bij navraag bij de ontwikkelaars kregen we dit als tip, doe hier je voordeel mee: Postcode.tech verkiezen boven BAG/Kadaster. Net zo gratis (vereist wel eenmalige registratie), maar vele malen sneller en betrouwbaarder!

Postcode Checker in WooCommerce

Hiermee heb je het probleem van verkeerd ingevulde adressen voor een groot deel getackeld wat je een hoop e-mails kan besparen weten wij uit ervaring.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.