Promoted Pins hebben zeker aandacht nodig als jij als ondernemer wilt focussen op Pinterest marketing. Pinterest is een platform met rijke mogelijkheden voor ondernemers. Je kunt diverse soorten pins inzetten voor je bedrijf. Zo kun je kiezen voor gratis mogelijkheden voor je Pinterest marketing, maar er zijn ook betaalde opties. De Promoted Pins vallen onder de betaalde pins.

Promoted Pin

Wat zijn Promoted Pins?

Laten we bij het begin beginnen, want wat zijn Promoted Pins nu precies? Promoted Pins vormen hét advertentieplatform op Pinterest. Het zijn betaalde Pinterest advertenties. In de home feed (de tijdlijn van Pinterest) vindt je de pins van bedrijven, merken, producten en diensten en vrienden die je volgt. Deze home feed word aangevuld door de pins van adverteerders op Pinterest. Het is een mooie aanvulling op je WordPress webshop.

Deze pins heten Promoted Pins. Voor bedrijven zijn Promoted Pins dé betaalde vorm om pins onder de aandacht te brengen van de gebruikers.

Waar worden Promoted Pins getoond?

De pins worden op drie plaatsen op Pinterest getoond, namelijk:

  • In de smart feed
  • Tussen de zoekresultaten
  • In de gerelateerde (categorie) pins feed

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.