Spring naar recept knop WP Recipe Maker

Naar-recept-knoppen zijn meestal bovenaan de pagina met een recept in de foodblog te vinden. De knop biedt een snelle en eenvoudige manier om direct toegang te krijgen tot het recept, waarbij het achtergrondverhaal en de inhoud gerelateerd aan de persoonlijke ervaringen van de blogger met het gerecht worden overgeslagen.

In sommige gevallen willen fijnproevers en mensen die op zoek zijn naar nieuwe recepten en inspiratie misschien alles lezen over de geschiedenis van het gerecht, of de impact die het heeft gehad op de blogger, sociale media-influencer of amateurkok, maar vaak willen mensen die recepten zoeken of maaltijd ideeën willen plannen zonder vertraging aan de slag.

Jump to Recipe WPRM

De spring naar het recept knop verbetert direct de gebruikerservaring door een bezoeker van je WordPress website een keuze te bieden. Het individu kan de tijd nemen om de inhoud boven het receptsjabloon te bekijken om meer te leren over het gerecht en meer te ontdekken over de herkomst of de ingrediënten die het viert. Als alternatief kunnen ze op de springknop drukken en binnen enkele seconden rechtstreeks naar het recept gaan.

Voordelen van een spring naar recept knop

Er zijn meerdere voordelen aan het toevoegen van een naar-recept-knop aan de recepten op je foodblog.

Verbeterde gebruikerservaring: Een van de meest significante voordelen van het toevoegen van een naar-recept-knop is het verbeteren van de gebruikerservaring. Met één simpele knop kun je je lezers een keuze bieden, hen tijd en moeite besparen, frustratie en verlies van interesse voorkomen, en je content aantrekkelijker maken voor een breder scala aan webgebruikers.

Verhoogde betrokkenheid: Het toevoegen van naar-recept-knoppen aan je blogberichten is een goede manier om je foodblog toegankelijker en makkelijker te navigeren te maken. Dit is belangrijk omdat het lezers aanmoedigt om zich te engageren met de content en meer recepten te bekijken. Als je een simpel, snel en handig proces op zijn plaats hebt, kunnen lezers andere ideeën bekijken en inspiratie opdoen voor gerechten door van het ene bericht naar het andere te springen en het recept met een druk op de knop te bereiken.

Verbeterde zoekrangschikkingen: Gebruikerservaring is een invloedrijke factor voor zoekmachines zoals Google als het gaat om het rangschikken van websites. Foodbloggers die naar-recept-knoppen gebruiken uit WP Recipe Maker, kunnen hun zoekrangschikking verbeteren door een betere gebruikerservaring te bieden en de kwaliteit en toegankelijkheid van hun recepten te verbeteren.

Toegankelijkheid: Een naar-recept-knop maakt websites toegankelijker voor een breder publiek door het verbeteren van de navigatiegemak. Lezers met beperkingen en degenen die schermlezers gebruiken, bijvoorbeeld, kunnen recepten veel sneller bereiken wanneer er een springknop is.

Spring to recipe button toevoegen in WP Recipe Maker template

Zodra je tevreden bent met een standaardsjabloon, of je hebt je receptsjabloon aangepast, is de volgende stap het toevoegen van de naar-recept-knop. De snelste en gemakkelijkste manier om dit te doen is door het tabblad ‘Instellingen’ in WP Recipe Maker te openen en te klikken op ‘Receptfragmenten’ > ‘Automatische fragmenten inschakelen’.

Zodra je Automatische Fragmenten hebt ingeschakeld, zal het fragmentensjabloon verschijnen op elke post die een recept bevat. Je kunt het fragmentensjabloon bewerken en een stijl kiezen die je leuk vindt. Als je klikt op ‘Basis knoppen voor fragmenten’, kun je bijvoorbeeld daadwerkelijke knoppen selecteren.

De bron van dit artikel is het originele Engelstalige artikel van WP Recipe Maker zelf.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.