Uitverkochte producten in FacetWP filters

FacetWP is een geavanceerde filtering plugin die het voor gebruikers mogelijk maakt om snel en efficiënt te zoeken door producten of berichten op een website. Out of stock facetwpEen van de aspecten van deze plugin is de mogelijkheid om uitverkochte producten al dan niet in de zoekresultaten te tonen. Deze optie is toegankelijk via de ‘Settings’ in de plugin interface.

Uitverkochte producten tonen in Facet template

  1. Navigeren naar instellingen: ga naar de ‘Settings’ tab van FacetWP in uw WordPress dashboard.
  2. Selecteer facet instellingen: in de facet instellingen is er een optie om uitverkochte producten wel of niet te tonen.
  3. ‘Include all products’ optie: hier vindt u de optie ‘Include all products’. Wanneer u deze optie activeert, zal FacetWP ook uitverkochte producten in de filterresultaten weergeven.

Uitbreiding van informatie

Het tonen van uitverkochte producten kan in sommige gevallen voordelig zijn. Klanten kunnen zien welke producten er normaliter beschikbaar zijn en mogelijk een notificatie instellen voor wanneer het product weer op voorraad is. Bovendien kan het klanten de kans geven om alternatieve producten te bekijken.

Binnenkort beschikbaar facetwp

Echter, er kunnen ook nadelen kleven aan het tonen van uitverkochte producten. Dit kan leiden tot frustratie bij klanten als veel van de getoonde producten niet beschikbaar zijn voor aankoop. Daarom is het essentieel om een balans te vinden en te overwegen welke optie het best past bij de behoeften en verwachtingen van de klant. FacetWP biedt een scala aan aanpassingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om de weergave van filters en zoekresultaten te wijzigen.

Bijvoorbeeld, als een webshop hoofdzakelijk seizoensgebonden producten verkoopt, kan het zinvol zijn om uitverkochte producten te verbergen om verwarring te voorkomen. Daarentegen, als de producten regelmatig worden aangevuld, kan het handig zijn om deze te tonen met een melding dat het product binnenkort weer beschikbaar is.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.