Standaard worden je gebruikers niet belast met de nieuwste abonnementsprijs bij de verlenging van hun abonnement. Als je de nieuwe prijs ook voor bestaande abonnement wilt laten gelden heb je hiervoor de Enhancer for WooCommerce plugin nodig.

WooCommerce Subscriptions

Als je wilt dat je gebruikers elke keer de nieuwste abonnementskosten betalen bij het verlengen van het abonnement, ga dan naar WooCommerce > Instellingen > Abonnementen > Verlengingen en selecteer Nieuwe Abonnementsprijs in de optie Abonnementsprijs voor Oude Abonnementen. Die optie krijg je alleen als je de Enhancer for WooCommerce plugin geïnstalleerd hebt.

Als je bestaande abonnees wilt informeren over de prijswijziging een specifiek aantal dagen voor de verlenging, stel dan in de optie Melding Abonnementsprijswijzigingen voor Oude Abonnementen in hoeveel dagen voor de verlengingsdatum van het abonnement deze e-mail verstuurd moet worden.

Bijvoorbeeld: Als er 3 is ingesteld, zal het systeem 3 dagen voor de verlenging controleren of er een prijswijziging is voor het abonnement en als dat zo is, wordt de abonnee per e-mail op de hoogte gesteld.

E-mail WooCommerce Subscriptions aanpassen

Om de e-mail te activeren/deactiveren of om de e-mailsjabloon aan te passen, ga naar WooCommerce > Instellingen > E-mails > Abonnementsprijs Bijgewerkt.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.