Mollie is een betaalprovider waarmee je bijvoorbeeld je WooCommerce webshop kunt koppelen. Ook kun je een betaalformulier maken met Gravity Forms gekoppeld aan Mollie betalingen bijvoorbeeld. Als laatste kun je ook via Mollie abonnementen verkopen gekoppeld aan WooCommerce subscriptions.

MollieWat is Mollie?

Mollie staat bekend als Payment Service Provider om zijn gebruiksvriendelijkheid en integratie met verschillende e-commerce platforms, waaronder zoals genoemd WooCommerce. Het biedt een eenvoudige manier voor bedrijven om betalingen te ontvangen, met transparante tarieven en geen verborgen kosten.

Je biedt vanuit Mollie de mogelijkheid om verschillende betaalmethodes aan te bieden zoals iDEAL maar ook buitenlandse betaalmethodes als SOFORT banking voor Duitsland of Bancontact voor België. Je betaald een vaste vergoeding per bestelling of een percentage van het bestelbedrag.

Mollie betaalmethodes

Mollie WordPress plugin

Om de plugin te koppelen met je WooCommerce webshop is er een Mollie WordPress plugin. Hiermee koppel je snel alle betaalmethodes die je in Mollie beschikbaar maakt aan je webshop.

Mollie Payments for WooCommerce

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.