Website cache legen met LiteSpeed cache

Het legen van de cache met LiteSpeed Cache is een vrij eenvoudig proces. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

  1. Log in op je WordPress-dashboard: Je kunt dit doen door je website-URL in te voeren gevolgd door /wp-admin (bijv. www.jouwwebsite.com/wp-admin) en in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Navigeer naar LiteSpeed cache: Zodra je bent ingelogd op je dashboard, zoek je naar “LiteSpeed Cache” in het zijmenu en klik je erop.
  3. Ga naar het dashboard van LiteSpeed cache: In het LiteSpeed Cache menu, klik op “Dashboard”. Hier vind je een overzicht van de cache-status van je website.
  4. Leeg de cache: Op het dashboard van LiteSpeed Cache zie je een optie genaamd “Purge All”. Klik hierop om de gehele cache van je website te legen.

En dat is het! Je hebt nu met succes de cache van je WordPress website geleegd met LiteSpeed Cache. Zie je nog steeds geen verandering op je website en je weet zeker dat je alles goed opgeslagen hebt? Lees dan hier verder over het legen van je browser cache.

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.