Hoe biedt je jouw bezoekers een bundelkorting aan? Of hoe regel je dat op het moment dat product x gekocht wordt de prijs van product y omlaag gaat? Hiervoor heb je de Dynamic Pricing & Discounts for WooCommerce plugin nodig in jouw webshop.

Met deze plugin heb je veel verschillende mogelijkheden om kortingen of aanbiedingen mee te geven aan de bezoekers.

WooCommerce Dynamic Pricing & Discounts

woocommerce dynamic pricingMet deze WordPress plugin maak je heel geavanceerde regels. Zo ongeveer alle mogelijke kortingsregels die je bedenkt zijn door te voeren in deze plugin. Alles wat je hiermee instelt kun je op het complete bestelling niveau regelen maar ook op orderregel, gebaseerd op product of gebruikersrol.

Black Friday acties instellen in webshop

Hoeveel nieuwe klanten trek jij aan met de acties koop een x aantal en krijg een aantal producten gratis? Met deze plugin kun je ook tijdelijke acties doorvoeren. Loopt jouw actie tot 00:00 uur? De plugin stopt de actie automatisch op het aangegeven tijdstip. Let wel op dat je de cache moet legen mocht je de korting automatisch willen laten starten of stoppen. Heb je een uniek product in je webshop wat niet onder de ingestelde korting valt? Ook dit kun je eenvoudig uitsluiten in de instellingen van de WooComemrce Dynamic Pricing & Discounts.. De korting is op productniveau in te regelen, op productcategorie niveau of geldig voor de hele shop.

Pricing and discounts

Wil je flexibel zijn om kortingen in te stellen in je webshop dan heb je deze plugin simpelweg nodig. Een eenmalige relatief lage investering om veel problemen op te lossen.

Download WooCommerce Dynamic Pricing & Discounts

Feedback

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Werkt de code niet op jouw website? Laat het ons weten, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

Feedback kennisbankartikel

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis geen WordPress tips meer.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen deze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer website tips.

Al 500+ webdesigners en marketeers ontvangen onze nieuwsbrief.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.